Radi Cemi uveliko, tamo bi ja bez razmisljanja no se bojim da je jos ledna gore voda. Kod Tvrdjave je pisaca vazda ali se ne bi tamo kupa nesto, ka brlog mi ono izgleda...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Radi Cemi uveliko, tamo bi ja bez razmisljanja no se bojim da je jos ledna gore voda. Kod Tvrdjave je pisaca vazda ali se ne bi tamo kupa nesto, ka brlog mi ono izgleda...
Last edited by BiTrAtE; 22-06-24 at 15:03.
Mi pođosmo na Moraču, bačim se na onu plažu malo dalje od ruskog mosta i isplivam u pub "Na Moraču" popijem jedno ledno i opet na spuštanje, priceless.
Koliko su lezaljke Lucice i Petrovac ?
Na jaz kazu 15e ,mozda bi mogli napisati cijene tih popularnih mjesta kakvo je stanje ove godine,jeli se sto pocecalo, ostalo isto ili nedaj boze smanjilo?
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Ja pitah za Lucice kakvo je stanje po pitanju guzve ali bi i cijene parkinga i lezaljaka bilo dobro znati... Podrzavam ideju da se da sezonski uldste, kako ko đe bude išao...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja ću javljat đe i dalje mogu svoj suncobran i peškir da se pobodu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Na Lucicu bjese 25, 30 prosle godine? Mozemo li na 35 za ovu?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
avet, BiTrAtE, joni, METZ, NetworkMaster
Pa da počnemo:
Perazića Do,dvije ležaljke i suncobran sam platio 20€
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Je li bilo gužve?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Uplatih all inclusive u hotel Park, Bijela. 5 dana, u prosjeku je ispalo po 160 eura dnevno, za dvoje odraslih i dvoje djece ( 3 i 1 godina). Za svaku je preporuku, hrana vrhunska, bazeni odlicni (za djecu), more na 10m od hotela. I sobe su vise nego ok. Cisto bjese sve, bez zamjerki. Odlucili smo se na all inclusive, jer smo prije 2 vikenda bili na Jazu, za preko dana tamo, uz sladolede, piva, samo rucak u vidu sendvica u Posejdonu, prodje 70 eura za 6-7h tamo. Tako da ispade ovih 160 eura dnevno mnogo isplativije.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
i ja se vracam u park ove godine, mozak na otavu, guzica u ladovinu
nothing comes from violence and nothing ever could
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
E moj joni... Ne nakanih se ja, zalud.... Nešto mi se nije dalo. A ne vjerujem nikome.
Cijevna kao uvijek predivna! Čista. Ne zanm je li ladna ili ne, meni je vazda ladna, ali se kupam po desteak puta iako se u more ne kupam ispod 25
Cemi je juče bio krcat, čitavom dužinom rijeke od Tvrdjave do granice auta svuda i koliko hoćeš a opet nije po plažama gužva, uvijek se nadje mjesto za malo privatnosti da ti niko ne drži noge na glavu kao na more. Vozi se maksimalno 20 minuta, koja ljepota. Obožavam Cijevnu i jedino Boku volim više od nje
![]()
Last edited by montenegrina; 24-06-24 at 07:02.
Morača u subotu bješe prilično hladna, drug bio juče na Cijevnu, reče pofino toplija od Morače (na potezu između Cemija i Tvrđave)
Slušala sma juče ljude medjusobno kako komentarišu da je Cijevna još ladna ali ljepota sve potire. Na Moraču se nikad u životu nism akupala ali možda idući put nedje gore na Biče, nego mnogo više naselja uz Moraču pa me pomalo muka![]()
I ja se juče rashladih na Cijevnu, mada ne priznajem ništa osim more. U Moraču se nikad okupala nisam. A i na Cijevnu, mislim da mi je ovo prvi put u životu ili možda drugi.
Ako iko voli more ga ja volim, što se kaže srodjeni smoali Cijevna i njena čistoća se ne mogi porediti sa morem, uh kad bi znali dje se kupate
A i ja sa vama
A i ja sam se podigla praktično uz more, tako da znam sve...zaliv mi isto nije za kupanje, osim na ona mjesta đe je otvoreniji, Stoliv i ovamo sa druge strane, volim otvoreno more, što ću...volim ostrva i tako to![]()
There are currently 11 users browsing this thread. (1 members and 10 guests)
Bookmarks