Page 17 of 55 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast
Results 401 to 425 of 1351

Thread: Euro 2024

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Šola bih slušao prije no ikoga sa rtcga

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

2. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Kako je Sofro dobro procitao Kambiasa, momak kao da ne smije da da loptu naprijed, plasi se da krene u napad. Momak je mozda i gori igrac od Kristantea

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    9,446
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

Tripleeetaaaa, posrase se u ove tvoje ljepotane
    Ovo je kao protiv drezge da su igrali

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,275
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Donaruma igrač utakmice

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

6. The Following 3 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,447
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Koja je tuga ova Italija a proć će.

Thanks Thanks Given 
    6,293
    Thanks Thanks Received 
    6,818
    Thanked in
    3,264 Posts

Прозив овакве Италије Кроати имају добру шансу.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

realno je trebalo da bude nekih 6:0. Di Lorenzo je kanta u rangu naših bekova

Thanks Thanks Given 
    521
    Thanks Thanks Received 
    2,098
    Thanked in
    1,197 Posts

Znaci Hrvatska i dalje ima sansu da prodju, steta sto je kvalitet reprezentacija 0 osim Spanije ali makar su komplikovane grupe pa ce bit neizvjesne ove zadnje utakmice

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,635
    Thanked in
    2,735 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Odlican rezultat da bi Italija prosla dalje jer ce kasirati Spaniju. Sjutra jos Slovenija da ispostuje i idealno Evropsko za sad. I nikako Francuska ne smije da osvoji

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Sigurno sigirno
    Ne sprdaj se

Poslato sa ultra mini pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
    Nadam se da nisu igrao kladionicu?
    Mnogo boli...

Poslato sa ultra mini pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Tripleeetaaaa, posrase se u ove tvoje ljepotane
    Ovo je kao protiv drezge da su igrali

Italija se smara kroz grupe, bas im se ne znoji po ovoj vrucini, ali cim dodje eliminaciona faza tu nema niko sanse.

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

Cucurella je odigrao izvanredno. Važio je za nekoga ko je rupa u odbrani i ko ne može da igra lijevog beka u formaciji sa 4 pozadi, a večeras je sve zatvarao i odlično igrao i naprijed. Karijeru je vaskrsnuo u Getafeu igrajući lijevog veznog u njihovoj bunkeraškoj ekipi, mrtvi Bordalas ga je baš dobro naučio. Igrač sezone u Brightonu u toj jednoj sezoni tamo, a teško je reći je li njegova forma u Chelseaju do njih ili do njega. Sve ovo kažem zbog toga što bii Barca sigurno potrčala da ga vrati, nakon što ga je prilično lagano otpisala, i popuni rupu koju imaju na lijevom beku, još samo kad bi imali centa u klub.

14. The Following 2 Users Say Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,275
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Sjajno se kretao, ne komplikuje previše, ima i dobar pas, odličan meč.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    27,510
    Thanks Thanks Received 
    8,713
    Thanked in
    4,311 Posts

Slabije pratim fudbal u poslednje vrijeme, čuo sam za njega ali ga nisam nešto puno gledao. Čovjek je odigrao doktorski večeras.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by To Madeira View Post
    Cucurella je odigrao izvanredno. Važio je za nekoga ko je rupa u odbrani i ko ne može da igra lijevog beka u formaciji sa 4 pozadi, a večeras je sve zatvarao i odlično igrao i naprijed. Karijeru je vaskrsnuo u Getafeu igrajući lijevog veznog u njihovoj bunkeraškoj ekipi, mrtvi Bordalas ga je baš dobro naučio. Igrač sezone u Brightonu u toj jednoj sezoni tamo, a teško je reći je li njegova forma u Chelseaju do njih ili do njega. Sve ovo kažem zbog toga što bii Barca sigurno potrčala da ga vrati, nakon što ga je prilično lagano otpisala, i popuni rupu koju imaju na lijevom beku, još samo kad bi imali centa u klub.
    Dobar je on igrac jos od Getafea, vrlo zahvalan, al prelazak u Celzi za onoliku sumu je ludost i naravno da za takve cifre ocekujes ludilo beka. On se u Celzi razbolio i cini mi se smrsao cak 7-8 kila, a vidite momka kako izgleda, znaci tu se bio osusio i losa sezona u Celzi kao svima.

Grimaldo i Kukurelja, otpisani Katalonci, bolji je Grimaldo igrac, al Kukurelja je zahvalan igrac, takticki i odgovorniji prema timu, do sad opravdao zasto pocinje ispred Grimalda.

Moram rec i pohvale za trenera, vrhunski igraju, ali jedna stvar posebno - Spanija vodi, a sta radi covjek, da li mice Jamala/Moratu/Nika da bi ubacio Baenju ili Merina ili Zubimendija? Nope! Idemo odma Ajoze, Oirzabal i Feran, Baenja za Pedrija, Merino za Ruiza cini mi se, znaci nema bunkerisanja i povlacenja, nego nove svjeze snage i igraj kao do sad, e stvarno usled mnogo trenera koji svjesno idu da se polako zatvaraju, ovaj samo svjeza krv i grizi protivnika istom metodom kao i do sad!!!

Sent from my Pixel 6a using Tapatalk

19. The Following 2 Users Say Thank You to efamouspg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    Dobar je on igrac jos od Getafea, vrlo zahvalan, al prelazak u Celzi za onoliku sumu je ludost i naravno da za takve cifre ocekujes ludilo beka. On se u Celzi razbolio i cini mi se smrsao cak 7-8 kila, a vidite momka kako izgleda, znaci tu se bio osusio i losa sezona u Celzi kao svima.

Grimaldo i Kukurelja, otpisani Katalonci, bolji je Grimaldo igrac, al Kukurelja je zahvalan igrac, takticki i odgovorniji prema timu, do sad opravdao zasto pocinje ispred Grimalda.

Moram rec i pohvale za trenera, vrhunski igraju, ali jedna stvar posebno - Spanija vodi, a sta radi covjek, da li mice Jamala/Moratu/Nika da bi ubacio Baenju ili Merina ili Zubimendija? Nope! Idemo odma Ajoze, Oirzabal i Feran, Baenja za Pedrija, Merino za Ruiza cini mi se, znaci nema bunkerisanja i povlacenja, nego nove svjeze snage i igraj kao do sad, e stvarno usled mnogo trenera koji svjesno idu da se polako zatvaraju, ovaj samo svjeza krv i grizi protivnika istom metodom kao i do sad!!!

Grimaldo ispada da nije baš dobar lijevi bek jer praktično igra krilo kod Xabija Alonsa, a dodatno mi je čudno da je Cucurella koji je tek naknadno pozvan uspio da ga izbači iz startne postave. Grimaldo svojevremeno nije htio, a realno nije moglo drugačije, da bude rezerva Albi i zato je otišao. Bio je i kapiten po mlađim Barcinim ekipama i baš projektovan i hajpovan za prvi tim, ali što da se radi.

Nisam ni ja baš neki fan de la Fuentea, mada prvenstveno jer je direktno odgovoran za povredu Gavija i preko toga ne mogu preći. Isto mi je malo i sastav bio čudan, gomila nekih starijih likova, ali ajde. Nije morao Cubarsi, ali da mu Pau Torres i Porro nisu za ekipu, a Jesus Navas od 80 godina i Ayoze debitant sa 30 jesu. Meni je Baena rezerva u Villarreal na FM , šokirah se kad viđeh da je i on u sastavu. Iznenađenje mi je da nijedan iz Real Sociedada ne počinje, ali evo je Fabian Ruiz odigrao za medalju.

Sve na stranu, ove dvije utakmice su baš odlično odigrali i izgleda da čovjek zna što radi. Bačih pogled na ukrštanje, stiže im Njemačka u 1/4 ako prođu osminu tako da ćemo tu viđet' od čega su napravljeni.

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Grimaldo ispada da nije baš dobar lijevi bek jer praktično igra krilo kod Xabija Alonsa, a dodatno mi je čudno da je Cucurella koji je tek naknadno pozvan uspio da ga izbači iz startne postave. Grimaldo svojevremeno nije htio, a realno nije moglo drugačije, da bude rezerva Albi i zato je otišao. Bio je i kapiten po mlađim Barcinim ekipama i baš projektovan i hajpovan za prvi tim, ali što da se radi.

Nisam ni ja baš neki fan de la Fuentea, mada prvenstveno jer je direktno odgovoran za povredu Gavija i preko toga ne mogu preći. Isto mi je malo i sastav bio čudan, gomila nekih starijih likova, ali ajde. Nije morao Cubarsi, ali da mu Pau Torres i Porro nisu za ekipu, a Jesus Navas od 80 godina i Ayoze debitant sa 30 jesu. Meni je Baena rezerva u Villarreal na FM , šokirah se kad viđeh da je i on u sastavu. Iznenađenje mi je da nijedan iz Real Sociedada ne počinje, ali evo je Fabian Ruiz odigrao za medalju.

Sve na stranu, ove dvije utakmice su baš odlično odigrali i izgleda da čovjek zna što radi. Bačih pogled na ukrštanje, stiže im Njemačka u 1/4 ako prođu osminu tako da ćemo tu viđet' od čega su napravljeni.
    Le Normand ne starter

Inace i Isko je trebao bit u sastav, al povreda ga sprijeca.

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

Jeste Le Normand, nego sam u mislima bio na sredini, Merino/Zubimendi varijanta. Čak sam i za Oyarzabala bio siguran da će igrati više, ali i tu me demantovao - dobro je što je prepoznao Nicovu formu i odličnu sezonu i nepobitnu činjenicu da je Lamine Yamal zreo za naredne 74 Zlatne lopte.

Thanks Thanks Given 
    5,071
    Thanks Thanks Received 
    12,475
    Thanked in
    6,751 Posts

Nisam ni ja baš neki fan de la Fuentea, mada prvenstveno jer je direktno odgovoran za povredu Gavija i preko toga ne mogu preći.
    čoek je prijatelj bivšeg predsjednika fudbalskog saveza ESP i samo zato je selektor. ćutao kao zaliven posle onoga šta je Rubiales uradio nakon osvajanja ženskog WCa. tip je direktni krivac i za Pedria, jer ga je nakon EP 2021., odveo u Tokyo na OI i tamo ga ugazio. tek sad Pedri opet liči na fudbalera kakav treba da bude. selektor im je jedan od razloga koji ih može koštati recimo titule. idući je nedostatak nekog vodje (sem Carvajala toga nemaju) poput Ikera, Puyola, Ramosa ili Xavia. onda oni nemaju napadača. Morata je sve sem fudbaler i misterija kako je tip kapiten njihov. ovakvoj ESP bi najbolje legao jedan Giroud. Fabiana Ruiza će prva fizički jača sredina pojesti, tip je kanta dokazana

24. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    514
    Thanks Thanks Received 
    643
    Thanked in
    379 Posts

Kako se prevrnuh od smijeha od Southgatea, meni je simpatican bio kad je dosao tek na klupu, igrao se okej fudbal, dobra atmosfera, bile su mala ocekivanja od Engleza, i stigose do polufinala bjese li na to njegovo prvo prvenstvo.

Ali, coek ladno veli, nemamo prirodnu zamjenu za KALVINA FILIPSA ahahahahahaha, e ***** ti zivot, pa nije Mesi u pitanju majku mu, no KALVIN FILIPS
    A jos od trenerskih bisera, pitaju Piksija pa sta je falilo, sta je problem, veli covjek realizacija hahahaha, a ostala igra je OK

Vise stvari ubi Englesku, Foden igra lijevo krilo i on to ne moze vise da igra, ta strana je totalno ugasena, jos mu je podrska Trippier koji je desnjak, to je prva stvar. Druga stvar oce Trenta u vezni red zbog njegovog passinga haha, pa covjece ako oces Trenta, stavi ga na desnog beka, a makni Walkera, ili igraj sa 3 nazad ili ga stavi na klupu. Shaw pod hitno im treba da se oporavi, a velika greska ne pozivanje Mitchella iz Kristal Palasa - mada to bi znacilo onda 5 igraca iz Palasa da je pozvao, i ovako ih ima najvise.
    Druga stvar, ima covjek sablon iz jacih ekipa kako da igra, pa mogu igrat Foden i Belingem ko osmice, Rice iza njih, a po strani Gordon ili Eze. Forsira Bowena, a Palmeru ni minut, stvarno neozbiljno. Ili nek igra Belingem povuceno, a Fodena stavi centralno iza Kanea.
    Kane izjavio da igraci nisu sigurni kad trebaju i na koga da vrse presing, to je dovoljno receno koliko je ekipa disfunkcionalna i definitivno its not coming home.

Stvarno je steta sto se Spanija i Njemacka ukrstaju u 1/4 i jedno mora kuci, a realno obije su zrele za polufinale.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,238
    Thanked in
    740 Posts

ja ću vala da bačim 20tak evra na zmajčeke iako me vjerovatno sudije neće puštit da uzmem pare ili će se kek ipak usra*i pa ih neće napasti,mogu već slovenci ozbiljno da ih nalupaju

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    čoek je prijatelj bivšeg predsjednika fudbalskog saveza ESP i samo zato je selektor. ćutao kao zaliven posle onoga šta je Rubiales uradio nakon osvajanja ženskog WCa. tip je direktni krivac i za Pedria, jer ga je nakon EP 2021., odveo u Tokyo na OI i tamo ga ugazio. tek sad Pedri opet liči na fudbalera kakav treba da bude. selektor im je jedan od razloga koji ih može koštati recimo titule. idući je nedostatak nekog vodje (sem Carvajala toga nemaju) poput Ikera, Puyola, Ramosa ili Xavia. onda oni nemaju napadača. Morata je sve sem fudbaler i misterija kako je tip kapiten njihov. ovakvoj ESP bi najbolje legao jedan Giroud. Fabiana Ruiza će prva fizički jača sredina pojesti, tip je kanta dokazana

Tako je, potpuno sam zaboravio priču oko Rubialesa i tu katastrofu. Razlog više da ga ne simpatišemo, ali to opet nema veze sa njegovim trenerskim umijećem. S druge strane, čovjek jeste skoro pa karijerni reprezentativni trener mlađih kategorija i imao je dobre rezultate i poznaje situaciju.

Ovo za napadača: Morata je to što je, i to je tako deset godina i niko neće tvrditi drugačije. Međutim, kad se prošeta po sastavima La Lige i pogleda lista strijelaca ove i prošle sezone - bukvalno nema nijedan španski napadač koji mu može biti konkurencija. Samo su Joselua poveli kao zamjenu, toliko vjeruju u Borju Mayorala ili Borju Iglesiasa, Aspas je davno otpisan za reprezentaciju, a od ostalih mi baš niko ne pada na pamet da je bio iole u formi ili da je kalibar za velika takmičenja. Tanki su u špicu od kad su Torres i Villa batalili, i tu nema pomoći.

Thanks Thanks Given 
    1,447
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Moga je i Bernabea zvat.
    Nije gori od ovih te sad igraju.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,034
    Thanked in
    753 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,447
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Dobiće slobodno.
    Ne bi me čudilo kako im se oće.

Page 17 of 55 FirstFirst ... 713141516171819202127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)