Quote Originally Posted by nikolaf7 View Post
A ti bi mogao malo manje da etiketiras molim te.
Ja ordiniram kao predstavnik sebe, a to sto nemam nikakav problem da kazem koga sam glasao tj koga trenutno podrzavam, i naveo taksativno 8-9 razloga za to ispadam predstavnik ili aktivista?
Nema nervoze? Ok. Mozes da uporedis nase postove lijepo se vidi ko je pisao ostrasceno a ko normalno.

Izvini doktore ekonomije, da ponovim, ima ko ce provjeriti sve te navode bolje i od tebe i od mene, pa ako odbace prijavu jer je sve po zakonu ili je prekrsaj (iako ne znam kako moze biti prekrsaj ako je po zakonu ali ajde), ispasce Momo glup i to je to, a stete nece biti osim po njegovu psihu.
Samo mi pojasni doktore zasto bi u bilansima prijavljivali 120mil imovine koja ne postoji i placali porez na nju? Ne pricam o kamionima nego o nepokretnostima, a samo u Perlu u Budvu imaju u stanovima vise od 750k za koliko se prodala firma.

Sent from my phone
Predstavnik.

Iz tvog pitanja se vidi nepoznavanje materije o vrijednosti firme. Baš kao što doktor prava klapi o kapitalu firme koji se sastoji od neisplaćene dobiti. Jer u njegovoj glavi ne postoji varijanta da firma može biti potkapitalizovana, pa da onda možda bi u toj varijanti moralo da se doplati po njegovoj logici.
A dobit kad se isplaćuje, plaća se neki porez na sve to. Ako se ne plati ide se u zatvor.
A da Momo samo malo razmišlja od svoje sjenke, skapirao bi da ako utvrde utaju poreza Bemax ima lak izlaz iz cijele priče. Nije dobro obračunat porez jel?
OK Poništava se ugovor i prethodni vlasnik ostaje vlasnik a novom će vratiti isplaćena sredstva.
Za ovo im ni Piperović ne treba, toliko sami znaju.

A Momo će ispanut glup, kao što je i Šaranović sa onom šaradom oko tužbe protiv Vlade i ostale gluposti.
A sve će to doći na naplatu.
Pošta je slika i prilika kako Demokrate vode firme.
Zaboraviće se na Vesnu Bratić i direktore škola.
Časti mi. I popeka.