A mislio sam da ne moram instalirat njihovu Nlb pay app ali eto mora,sad platih,komplikuju do besvijesti,kao da nije moglo sms-om kao prije ili na Viber i cao zdravo.
Koja banka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A mislio sam da ne moram instalirat njihovu Nlb pay app ali eto mora,sad platih,komplikuju do besvijesti,kao da nije moglo sms-om kao prije ili na Viber i cao zdravo.
...
Za Erste znam da bez mbankinga više se ne može platiti račun samo da ti se pošalje poruka na SMS ka prije no moraš potpisati račune.A to možeš samo preko aplikacije njihove koja ti se baj d vej naplaćuje ka usluga.
I to nije samo za plaćanje računa na mtel no za sve druge transakcije.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Da,u toku sam,ali nisam htio instalirat app jer sam danas kao i vazda do sad platio struju,komunalno,vodu,e za mtel eto nije moglo bez app.
...
Koristila sam je ja i prije i sve račune sam preko nje plaćala pa sam uočila i razliku kad prebacujem novac sa računa na drugi račun da mi traže drugu politiku.Taj kako oni sad zovu potpis.Isto je razlika što recimo kod plaćanja karticom kad sam u inostranstvu nakon nekog iznosa moram ukucati šifru odnosno ne mogu skrin tač da odradim.
onda ti imaš nešto drugo, ja ne plaćam ništa a znao bih jer ovo skoro mjesec ipo koristim. bio u banku, dali mi mtoken, skinuo aplikaciju, stigao mi kod za aktivaciju mtokena na sms, napravio svoj pin za verifikaciju i to je to. aplikacija mi služi samo da mi preko nje stigne verifikacioni pin i da potpišem transakciju, ne mogu ništa drugo preko nje da radim.
Da nije digitalni kiosk nesto cinio jer je nedavno vise puta azuriran?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dosao kraj jednim mukama. Uplatnice za vrtic su proslost.
https://djinavrbica.me/payment/step1.php
Jesu li?
Sto se tice uplatnica, odavno se ne dostavljaju. Da ja znam makar 6-7 godina.
Kod mene traze na uvid ono sliku s tel da je placeno(ljubovic 2)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ja za mog nikad nisam donio uplatnicu niti ista pokazao. Vrtic Sunce.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks