Lepoglavi tvrdi da spc sveštenici učestvuju u švercu cigara i da su ga on i ostali dfovci 2020. zbog spc ispušili za funkcije u vladi da bi spc sveštenici sa Zdravinjom nastavili šverc.
Zna li ko u kratkim crtama da preprica ovaj sukob na relaciji Knezevic - MCP?
Lepoglavi tvrdi da spc sveštenici učestvuju u švercu cigara i da su ga on i ostali dfovci 2020. zbog spc ispušili za funkcije u vladi da bi spc sveštenici sa Zdravinjom nastavili šverc.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
plus pipunoglavom smetaju ljudi iz Crkve koji su pričali protiv njegovog šefa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Svoje dupe je najbitnije, Joanikije nije protiv njegovog gazde.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pobijedi ŠKODA
Uz nova vozila stiže i ćirilica: Policija nabavlja "škode" sa natpisom na dva pisma
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...m-na-dva-pisma
Neka je mrzan mi je opel
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To je jače od Fajzera.
LM Joanikije je bio prvi počasni građanin CG koji je dobio Fajzer znači ovaj je jači i od poslanika tako nekako.
U prevodu,naša je s kim će da se kači.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 19-06-24 at 16:23.
Milović obišao u UIKS-u Katnića, Veljovića, Čađenovića, Lazoviće, Božovića, Kneževića…
https://www.cdm.me/hronika/milovic-p...ica-knezevica/
Interesantan detalj, prilikom izlaska iz ćelije, je komentar ministra Milovića koji je listao knjigu Voltera Ajzaksona o Ilonu Masku: “Znači, čita se Mask?“.
Na to mu je Knežević odgovorio: “Moram, jer sam očito lekciju u Crnoj Gori slabo naučio“, na šta je ministar Milović reagovao: “To je odlično, čovjek se uči dok je živ!“.
![]()
![]()
Love, peace and respect.
Opet vam smeta cirilica dusmani. Da niste glasali dps ne bi se sad dvojezicno moralo policija pisat.
f6
Oće da ukinu i arapske brojeve?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jako mi je bitno sto ce pisat' na vozilima... Eto na vozilima lokalne uprave Tuzi pise na ALB pa kako god..
Samo kad bi radili svoj posao pa neka ce pisat' i na kineskom sto se mene tice..
Nego se sve ista g0vna farbaju, najmanje je bitno koji je model kola i koji natpis na njima.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Niče Srbine!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
A nađite mi jednog ministra koji se ogrće tuđim zastavama, pa nema no smo mizerija i tuga od države i zaslužujemo apsolutno sve što nam se dešava, pi
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
više poštovanja prema državi zvaničnici iste imaju u Zambiji i Bocvani no kod nas
Velika Srbija i Velika Albanija i mala Crna Gora kukala.
to je moglo bit normalno samo idiotima. al to je Balkan, rupa od svijeta. furamo se na nekakva pomirenja i čuda. nidje na svijet nema slučaja da ministar bude ogrnut zastavom tudje države, da predsjednik Skupštine ide na nekakve sabore etc. al svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje, tako da
Ajde pošto tebi i tebi sličnima izgleda treba da se crta jer ste neznaveni nešto nacionalizam u Crnoj Gori je teška pošast.Nacija je inače izmišljen pojam to ne postoji to je izmišljeno da se čine ovi kuršlusi na Balkan.
E sad problematika je ođe statistika jer su nacionalisti patogeni mikroorganizmi pa moraš viđet đe taj nacionalizam može napraviti infekciju žestoku društva.Da je Hrvata nacionalista više u Crnoj Gori može biti da bi Vukasnović bija ozbiljan problem.Ili ovih drugih.Gledaj grafik malo nemoj prećerano se šepuriti kako eto Vuksanović ođe pravi nekakav požar a požar više prave ovi veljesrbende iz DF-a.
A nisu oni nikakvi Srbi to su paljevine jedne i što znam ja koliko procenata od ovih a veća je šansa u ove procente potpaliti protv Crne Gore no Hrvati.
![]()
Ti si obolio od mržnje i režiš po instinktu latentne srbofrenije(kako to nazva Milo prvi) koja te sasvim obuzela.
To da ministri navijaju za neke od reprezentacija susjednih zemalja i javno nose zastave istih pojava je u Crnoj Gori visedecenijska.
Od Ferhata Dinose i Vuksanovica pa do sad evo Djeljosaja Mandica itd
To je isti postupak i trebalo bi ga isto kvalifikovati.
Svima jednako!
Evo da citiram Dritana![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ali,plač.
Meni je Srbija bliska gotovo jednako ka i Crna Gora baj d vej iz mješovitog sam braka a ti nastavi da pokazuješ simptome nacionalizma.Nekad čak više pišem na temi Srbije jer mi je preteško što onaj idiot čini od Beograda koji mi je neviđeno blizak.Tamo mi je đedov grob na Orlovači.
Zabolje me i za Mila i za Dritana,jel ti jasno to ako nije pokušaj da se potrudiš.I pokušaj kako nacionaliste da odvojiš od ljudi kojima je nacija izmišljen pojam i koji jednostavno vole neku zemlju,ovu ili onu bez te boleštine o zastavama,tradiciji,himnama vole je koliko god je nekad jadna i nikakva jednostavno je vole.Ali,nećeš moći da shvatiš ofkorse tako da ođe završavam diskusiju s tobom no sam ti viđela najs traj da prozivaš kako Vuksanović nosi hrvatski šal.
Danilo Kiš je o tome elaborat napisa.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks