i ovo nije loše rješenje za izduvno crijevo.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€12.35 31%OFF | 3/4/5M Mobile Air Conditioning Cloth Window Air Lock Seal Cloth Panel Exit Window Sealing Kit with Zipper and Adhesive Quick
https://a.aliexpress.com/_EQMRGaf
Bio je [email protected]
a ima i ovaj [email protected]
Da neko ne naziv spanskog restorana u city kvart mislim da je nedavno otvoren?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
stanovanje?svasta...poprilicno sam siguran da oni nemaju veze sa tim,'ajde urbanizam nekako da shvatim ali opet mobilijar je u pitanju...imas i zahtjev sluzbi predsjednika pa neka oni traze ciji je resor.
Treba uputstvo i za te sprave postaviti cini mi se dostina ne zna cemu to sluzi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
klupe u parku nisu mobilijar već dio parka,kao npr fontana.
tegovi,vratila,sprave,razboj itd su mobilijar i da me ubiješ ne vidim kako bi stanovanje imalo veze sa njim,dobro nisu rekli direkcija za javnu imovinu
jes' da nisam toliko verziran kao nekad ali za mog zemana za sva igrališta,koševe,golove,ljuljaške itd se vazda pitao sekretarijat za sport i omladinu
I u Budvi sprave postavlja sekretarijat za stambeno komunalne poslove
Sent from my phone
Evo na temu od juce/prekjuce vezano za ISO sertifikate koga interesuje, dobih ponudu od certstandard-a i glasi ovako:
A citajuci taj njihov mail provalih da dokumentaciju kao i implementaciju sam spremam, a da neki drzavni organ (valjda?) dolazi samo da provjeri to sve:Kompletna usluga
Izrada dokumentacije za ISO 9001 - 950 eura
Sertifikacija za ISO 9001 - 700 eura
Izrada dokumentacije za ISO 27001 - 1.600 eura
Sertifikacija za ISO 27001 - 1.800 eura
Za ubzano uvođenje standarda za 30 dana cena se povećava 10%
Za ubzano uvođenje standarda za 15 dana cena se povećava 20%
Za ubzano uvođenje standarda za 5 dana cena se povećava 30%
U sustini, nisam manit da dajem 3400e za to ali ako mogu ustedjeti sebi to i platiti samo taj izlazak te akreditovane kuce onda cemo nesto i vidjetiNakon izrade, dokumentaciju prosleđujete jednoj od akreditovanih sertifikacionih kuća.
Sertifikaciona kuća detaljno proverava dokumentaciju i organizuje kontrolu primene standarda.
Zavisno od procene, provera se vrši terenski ili online.![]()
Zbilja ja sam zaboravio da imam sertifikat za ISO/IEC 27001 Lead Implementer
Može li se neđe zaposliti sa tim?
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
Kod koga si ga dobio? Je li trajni ili mora da se održava?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Imam i ja razne te bulšite od sertifikata od hasap administratora pa nadalje to je takva glupost neviđena.Dobro je Bitrate gore reka ono za tendere.Inače,ljudi koji su vodili obuke to je presmiješno ka za tri dana ti nešto slušaš,radionice i dobiješ sertifikat ali im naravno uplatiš keš za obuku.
Inače,JigSaw ne budi lud da plaćaš tu cifru za nešto što ti ne treba.Koliko njih ima sertifikate navodno samo na papiru a u praksi truba.Uvedeš nekome HACCP on misli (pekara recimo) da je odradio posa samo što je ka dobio sertifikat a ne sprovodi ga u djelo.
Istina no je više za brigu što neki inspektori ka završe par kurseva i misle da su bogazamooda.
Pa evo da otvoris neku firmu za pisanje dokumentacije i implementaciju zaradio bi pofino
https://certstandard.com/ ove, pitao sam jos neke al nisu jos odg, 3 god traje
A ja sam mislio svakako da sa firmom fatam i neke internacionalne klijente pa bi mi valjalo da imam "legalan" sertifikat. Radili smo mi na toj implementaciji za jednu od firmi dje radim, bazirana u UK, trebalo je oko 3 mjeseca da se napravi dokumentacija i implementuje. Odje eo vidim ima "ubrzana" procedura koja traje 5 dana, sprdacina![]()
Pa e baš.
Inače,ja sam u prehrambenoj industriji naređala sertifikate TUV-a kad sam nešto ka zamišljala za vrijeme studija da će mi što značiti oni su sarađivali sa fakultetom zapravo sa Zdravkom Šumićem u NS.
https://www.tuv.com/world/en/product-certification.html
Iz mog iskustva sa tim obukama mogu reći da je to ono ka kod notara naplati ti bogaoca nizašta.Mislila sam da se zaebavaju ozbiljno,no ako ti znači taj papir što iskeširaj to ti je ka sa notarima.
Bugi ima sertifikat za fizička lica. Pitao sam ga jer postoje organizacije kod kojih se jednokratno položi ispit i ako se ispunjavaju ostali uslovi dobije se trajni sertifikat. Kod nekih drugih organizacija mora na godišnjem nivou da se dostavljaju dokazi o određenom broju sati obuke ili prakse koja je potrebna za održavanje sertifikata. To bude od 30 do 90 sati godišnje, u zavisnosti od tipa sertifikata. Zato pitam.
Sertifikati za kompanije se obnavljaju na svake tri godine.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kakve su radne smjene u policiju,jesu li po 12h il kako
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Sto te zanima to?
Umoran sam od svega sto znam
Ozna.
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks