Najjače je što su se javili kad sam ga već kupio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa nisi ga pominjao u razmatranju
Sent from my phone
Tablice MRT ko je to?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A vidim sve najnovije mercedese voze
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 18-06-24 at 13:43.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam nesto mislio da je to Ministarstvo Razvoja i Turizma iako vjerovatno takvo ministarstvo nikad nije ni postojalo
A gledam ih cesto u te lux merc limuzine, vazda oni vozaci skockani u odijela i kravate.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Treba mi pomoć oko kupovine pokretne /mobilne klime.
Neka preporuka, iskustva....
Hvala
Trust me, I know what I’m doing.
Kolko kosta ISO 27001 sertifikacija okvirno? Mala je firma u pitanju, 2 zaposlenih (ako to utice na cijenu), sjecam se nedje kad sam otvorio firmu da su mi slali mailove neki za to, kad pitah okvirno cijenu rekose 20k minimum, neka fala vi
@JigSaw, mislim da valja prvo 9001 upravljamje dokumentima, pa 27000. Zovi ljude iz Isomont.me
Mnogo ispod 20k.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 18-06-24 at 19:50.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Pa meni treba najvise 27001 jer je IT firma u pitanju, mada ako bude skupo pozdravicu ih samo![]()
Zasto ce ti to? Moras da racunas da ces stalno morati da obnavljas.
16 godina sam radio u firmu koja je radila kao vendor za banke dovoljno je da radis po standardima, ne moras da se sertifikujes.
Pisao sam procedure, politike, revidirao… pricao i sa ovim nasima za sertifikaciju na kraju smo odlucili da nam ne treba. Dan danas, niko ne zahtjeva da imas sertifikat ali je izuzetno bitno da pratis standarde i kroz stalne revizije to dokazujes. I da imas sertifikat opet bi morali da rade revizije.
Samo kedna napimena. Znam drzavne firme koje imaju te sertifikate, suplji su kao sir.
Tendere tako usko "zatvaraju"...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pa eo ovih dana udjoh par puta na sajt cejn-a i vidim par tendera koje bi komotno mogao da zavrsavam medjutim trebaju sertifikati i cuda. Imam ja znanja i vjerovatno su podaci u mojoj firmi bolje zasticeni nego ovima sto imaju sertifikate al aj ti to objasni![]()
Pa fora je upravo ta da uglavnom đe vidiš da se traži sertifikat, znaj da je u specifikaciji pomogao ponuđač koji ga ima
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
imam ja hisense 12. ko što reče kolega gore, malo je bučnija od obične (ništa strašno). jedini je problem sa tim crijevom koje moraš da izbaciš napolje. dobijaju se uz klimu i nastavci za prozor u koje možeš da ubaciš crijevo, ali je problem što su za one klizne prozore, kojih kod nas slabo ima. ja sam to riješio, tako što sam izbušio rupu u zid i ubacio plastičnu cijev i a nju prikačio klimu. na onu rupu napolje postavio poklopac sa rešetkicama. da napomenem samo još da na ovu moju ne mora voda da se ispušta, već sama isparava.
Last edited by masija; 18-06-24 at 20:48.
To je ovo Hisense APH09/APH12?
Možeš li mi reći gdje si je kupio i koja je garancija?
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Trust me, I know what I’m doing.
Krenuh da je uzmem, ali to je sve samo ne mobilna
Na kraju uzeh ovo al srednja žalost..
https://okov.me/mn/proizvodi/rashlad...sl-110w-sencor
Sad je snižen...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks