Gojko zida na Buljaricu. Pijesak sa plaze direktno u mješalicu.
Ko mu progovori ugrožava srbstvo.
Braćo u Hristu…
#svanulojesanebesa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo ga još jedan operisan.
Prestolonaslednik srbstva u akciji “dršte me, ubiću ih”
https://x.com/miloskrstic2211/status...MNfGKNr96RlWvw
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Gojko zida na Buljaricu. Pijesak sa plaze direktno u mješalicu.
Ko mu progovori ugrožava srbstvo.
Braćo u Hristu…
#svanulojesanebesa
Loš dan za ugrožene Srbe u Crnoj Gori. Napali i Šubaru i Dajka samo zato što su Srbi. Copy/paste ugroženost na djelu.
Loš evo Engleska dala golčinu ka kuća već u startu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ugrozeni srbi dodjose na vlast u CG, a njihovi drugari srbi u SRB postadose ugrozeni.
Kad se saberu oni se oduzmu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Maśi treba da se da neko Ministarstvo, bliži im se ona rekonstrukcija pa ne nego je li?
Ovakve EU jedva čeka...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Šubara ozbiljno pretenduje da obori teoriju da je za razvoj ličnosti bitnije okruženje od genetike. Počinjem da vjerujem da onoliko gvno može da postane samo neko ko je rođen sa potrebnom predispozicijom za tako nešto. Predispozicijom koja se tokom života brižljivo razcijala i njegovala.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Uhapšen Nikšićanin: U šetnju centrom grada krenuo sa bombom i nožem
Uhapšen Budvanin: Lažno se predstavio kao policajac, a zatim kolima pokušao da pregazi grupu mladića
U saobraćajnoj nesreći u Risnu poginula jedna osoba
Od početka godine deset krivičnih prijava za silovanje
Meni je ovo strasnije od Kovacevica i nikoaidisa .... do mene je ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E jes vala danas veli jedan drugar da su ih Englezi bombardovali, milosrdni anđeo i ostale nebuloze pa ga ovaj drugi drugar startova sa pričom da su oni čitav život ugroženi, nevinašca i da nikad nikome nisu ništa loše uradili... ono malo ga ovaj sačeka na prc prc
I onda ćutanje, nijedne više
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Navijaju za Srbiju a svi uplatili tiket na Englesku.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nikolaidis nema nikakvu funkciju to je obični kolumnista i pisac,ovaj je gradonačelnik Nikšića.
Vazda li se trudiš da relativiziraš.Kakve veze ima Nikolaidis što se neki lik kroz Nikšić šeće sa ručnom bombom?Šećali su se mnogi a to je bio posa (valjda) tadašnjih i sadašnjih gradonačelnika?
Kako ubači Nikolaidisa ka igračku u kinder jaje.![]()
Taman ka jedna moja baba kad se stresla od zime u sred avgusta i izjavila - vala je nedje osniježilo pa makar na Ande..
Kakva gimnastika..
Na konto ovog bilmeza iz Nk - osobe koje imaju javnu funkciju treba pozivati na odgovornost uvijek kad za to ima povoda, nije ovo za koga smo glasali nego jednostavno treba od nekog napraviti primjer i tako obeshrabrivati slične bilmeze.. Nije to politika no opšta kultura..
Last edited by Zedd; 17-06-24 at 00:10.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Evo ambasadorka amerike u sdt dosla.
Masni Goša zidje...
https://x.com/Perjanik1/status/18024...Oa-JaEHMQ&s=09
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
sjajni Brano
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kad smo kod brana,sta bi sa kolumnama?sjecam se da je imao porodicnih problema (cerkica nije bila dobro zdravstveno) pa je usporio,ali odavno nije u zizi,a trebalo bi
Otvorio je ne znam koliko nedavno portal normalizuj.me ima zanimljivih opservacija što znam.Ima je i neke intervjue zadnji put kojeg se sjećam je da je intervjuisa Dežulovića u Đenoviće.U suštini otanjio jes jer je započeo neku svoju storiju nezavisno od konglomerata Vijesti.
Ви који се већ праћакате по мору, пазите се наравно ајкула, али и месождера.
Crvi mesožderi viđeni i u Budvi? Vrebaju iz mora, evo šta da uradite ako se zakači za vas
https://informer.rs/vesti/drustvo/91...gora-budva-crv
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
CdM saznaje: Milović odobrio hapšenje ruskog državljanina zbog nezakonitog miješanja u izborni proces u SAD-u
https://www.cdm.me/hronika/cdm-sazna...brio-hapsenje/
Možda hoće da ga maknu zato što hapsi Ruse?
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks