Sad provjerih,samo mi stoji iznos.Kad kliknem na preuzimanje rješenja,ništa se ne dešava(ne može download)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Na laris.me izašla rješenja za porez na nekretnine.
Sad provjerih,samo mi stoji iznos.Kad kliknem na preuzimanje rješenja,ništa se ne dešava(ne može download)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ima li gdje za Budvu online da se vidi, ako ne griješim jedna od rijetkih opština koja to nema?
Jel' ovo prethnodni dug u minusu, tj. oni meni duguju?
Pise samo koliki je godisnji porez, ne koliko je 'za uplatu' kao sto pise na svakom normalnom racunu.
Ako ja dobro racunam, oni duguju i nakon ovog obracuna, tj. ne mora nista da se plati ovog puta?
--------------------------
Do Not Disturb.
Nema ni Kotora, ali oni imaju preko svog opštinskog sajta.
U Budvi nemaju kada od svađa.![]()
I Bar ima svoj.
Ali BD izgleda nema uopste... bas cudno.
Do Not Disturb.
Prosjecna cijena nekretnina u Podgorici prava sitnica po porezu, uporedih sa kolegom sa primorja, prosjek veci u PG nego u TV, kako zaboga...
Ova uprava za statistiku objavljuje te cijene i poslednje 3-4 godine je skuplji kvadrat novoizgradjenog objekta u pg nego na primorju (po njima)…
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.facebook.com/reel/124282...GTXSTPvUiyuEfX
Hrvati uvode porez na prazne stanove...
Hrvati uopste nijesu do sad imali porez na nkeretnine, tcnije na stanoce u kojima zive! Ovo sam neki dan citala, djeluje mi nevjerovatno!
Da li je kod nas porez na nekretnine isti za cg i strane državljane?
Godišnji ili porez na promet?
Satelitski resiveri/oprema
Ostavilac nije placao porez na imovinu, moraju li nasljednici da plate taj porez, prenosi li se na njih ako ss prihvate nasljedja.
Postoji li neka fora da se to ne plati, jer vrijednost nagomilanog poreza iznosi dobar dio vrijednosti te imovine
Prenosi.
Treba pogledat godine i zastaru.
f6
Naravno, zadnjih pet godina... nego rekoh da nema kakva fora da se to izbjegne, posto je sama imovina skoro pa bezvrijedna
Nemojte se prihvatit nasledja
f6
Ne bih se odricala.. nikad se ne zna kad čemu može da skoči vrijednost..
Treba provjerit postoji li opcija da vam Poreska uprava odobri plaćanje duga na rate ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Tako se jedan rodjak moga kuma odrekao nekih livada i shume u Savnik da nebi placao 50e poreza godisnje … pa sad kad je dosao rus i kupio po sela svi uzeli po 100.000e a on posao da se zali da mu drzava vrati zemljiste 😂😂😂
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da da, hvala.
I šta je konačni koncenzus forumaša, plaća li se porez na PROMET nepokretnosti po prijavi poreske obaveze na iznos iz ugovora, ili se prijavi obaveza pa se čeka rješenje?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks