Page 262 of 682 FirstFirst ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... LastLast
Results 6,526 to 6,550 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Promijenice se jer mora, za 10ak godina ovi vampiri crnogorske scene ce ako Bog da biti 2 metra ispod zemlje pa se mozemo nadati da ce drzavu voditi neko ko nije vaspitavan u takvom okruzenju.
    Npr…
    Promjene donosi Dajko… mlad je.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Pomiriteljski uraškodefovski stereo projekat.
    Gospoda Vasovic i Qrti.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
    Ti si čuvar kokaina, a ovo su pošteni ljudi.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Svanulo je sa nebesa, nema više DPS-a.
    Umjesto njima, sada nama državni stanovi
    Pošteni Ljaljaši

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    1,082
    Thanks Thanks Received 
    1,451
    Thanked in
    725 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ko da vaspitava djecu da ne budu poltroni?
    Djeca poltrona?

Poltronizam nam je u krvi stotinama godina, ne vidim zasto bi se promijenilo nesto za 20-30 godina nazalost.
    Ono sto ce se promijenit za 20-30 godina je demografska slika drzave. Bice nas 200k manje, a doselice se 200k azijata i afrikanaca.

Saldo je 0.
    Ajmo u jos jednu sezonu i na kakvo putovanje

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
    Nije poltronizam u krvi jer se djeca radjaju ispravna nego nam je odlika primitivizam i vjerovanje u ono sta proreknu baba vanga i baba simana, zivi se u istoriji i nekakvoj tradiciji a sustinski dobar dio polupismen i sa tri zuba u glavi. Problem je sto nece da nauci da razmislja svojom glavom i sto nece da ode kod zubara jer to ni njegovi stari nisu cinili i sve su znali najbolje i bili su najpametniji. I onda takvom mozes da naturis kakav god zelis narativ i da mu prodas da se bori za ciji god hoces interes.
    I onda samo djeca shvate takav poredak i postanu isti takvi jer sve polazi od porodice i jer iver ne pada daleko od klade, uz izuzetke koji potvrdjuju pravilo i koji onda dobar dio podje i vidi nesto od svijeta i vidi da nije sve bas tako kao sto mu pricaju u njegovom zaseoku.

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Na Pinak saznadosmo da je Ostrog na Kosovo, a Aleksandar komandant.
    Najgledaniji…
    Blagoš…

https://x.com/nikolalaki3/status/179...MNfGKNr96RlWvw

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    A kako da se ne trigeruju. Vidis da su 50 postova o pjesmi Vucicu napisali. A nisu ni ovaj procitali, jer ih to ne zanima. Da su procitali , znali bi da se moj komentar ne odnosi na danasnji tekst u kojem" heroj cetinja" organizuje da se maltretira Adzic po Cetinju, sto lagani izbjegavaju da pomenu, vec na tekst od prije neki dan kad se pricalo o Posju i Huteru.
    Ali nema veze. Vanja je tu da uleti sa nepovezanim misljenjem, kao po obicaju....iako sam mu po licnoj tvrdnji na ignore....ali nikad ne propusti da se javi kad se pomenu DPS funkcioneri, komitska pitanja i kokain u istom razgovoru
    I jesi na ignore. Nego nažalost nekad napravim grešku pa čitam prije logovanja. A inače na tvoje postove odgovaram isključivo kad su takvog tipa gdje napadaš forumaše što nisu reagovali na neku temu za koju si ti procijenio da se mora reagovati na nju. Jer mislim da je to znak neke mentalne bolesti u tvojoj glavi. Nikako da ukapiraš čovječe, da to što ljudi ne pričaju po forumu ono što ti hoćeš, kad ti hoćeš, ne znači da su "cuvari kokaina".

Pogledaj šta si sad uradio, po ličnom priznanju. Uletio si na forum samo da bi kritikovao što nije bilo dovoljno postova o nekoj vijesti od prije nekoliko dana. I to ti je argument da možeš ljudima da kažeš da su "cuvari kokaina". Jer ne komentarišu nešto na forumu u skladu sa nekim tvojim kriterijumima. I ozbiljno ne vidiš koliko je takvo razmišljanje dementno i koliko si ti opterećen lik?

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Svanulo je sa nebesa, nema više DPS-a.
    Umjesto njima, sada nama državni stanovi
    Pošteni Ljaljaši
    I ja sam naivan, vidiš. Mislio sam da je rješavanje stambenog pitanja bukvalno jedina stvar koju nova garnitura apsolutno neće smjeti da preuzme od DPS-a s obzirom na to koliko su ih za to kritikovali.
    Last edited by VanjaTheMan; 09-06-24 at 18:01.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    24,198
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Ali,druga država veli što se bavite drugom državom.

Priča o državi koja se kroz medije i sve moguće aparate više bavi Crnom Gorom no samom sobom.
    Država koja nakon one rezolucije na sve medije izbača Crna Goro crn ti obraz,a ovaj reli tamo organizova sa srpskim zastavama ka da nešto slavi.
    Juče nekakav sabor,jutro Ostrog osvanuo na Pink i pjesme o Kosovu koje se baj d vej ne pominje na taj sabor jer je nastupio na snagu albansko-kosovski zakon o igri bez granica pa bi da prikrije svoje njesra i da s*re po Crnoj Gori.Na Kosovu je ljude puštio niz vodu.
    Alii sa svojim pajtosima u CG skreće pogled s te teme došli mu na prag.
    Više nisu ajkule na CG primorje sad su fašisti koji su Srbe proglasili genocidnim narodom.

I sve to na stranu da to svo smeće nema tako jeziv tiraž.

Druga država veli,to nam je najbliskiji komšija možda tebi nije meni nije čak ni komšija tamo mi je pola i familije i prijatelja tako da ti svoga posla što mene sve to skupa pogađa.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Ali,druga država veli što se bavite drugom državom.

Priča o državi koja se kroz medije i sve moguće aparate više bavi Crnom Gorom no samom sobom.
    Država koja nakon one rezolucije na sve medije izbača Crna Goro crn ti obraz,a ovaj reli tamo organizova sa srpskim zastavama ka da nešto slavi.
    Juče nekakav sabor,jutro Ostrog osvanuo na Pink i pjesme o Kosovu koje se baj d vej ne pominje na taj sabor jer je nastupio na snagu albansko-kosovski zakon o igri bez granica pa bi da prikrije svoje njesra i da s*re po Crnoj Gori.Na Kosovu je ljude puštio niz vodu.
    Alii sa svojim pajtosima u CG skreće pogled s te teme došli mu na prag.
    Više nisu ajkule na CG primorje sad su fašisti koji su Srbe proglasili genocidnim narodom.

I sve to na stranu da to svo smeće nema tako jeziv tiraž.

Druga država veli,to nam je najbliskiji komšija možda tebi nije meni nije čak ni komšija tamo mi je pola i familije i prijatelja tako da ti svoga posla što mene sve to skupa pogađa.
    Pa oni se bave nama a ti se bavis njima, znaci isti
    Necemo se vala svadit, de zapali jednu

Nije da nije tacno to sto pises, ali ipak se znaju prioritetna pitanja u drzavi. A vama je preraslo u neku opsesiju to sa srb, skalajte malo, nema od toga nista.
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    24,198
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Viđi, otvori temu o Nenu što da ti rečem.

Thanks Thanks Given 
    1,176
    Thanks Thanks Received 
    1,935
    Thanked in
    1,054 Posts

Plate u javnoj upravi zavisiće od priliva novca: MF pripremilo radnu verziju zakona

https://bankar.me/2024/06/09/plate-u...erziju-zakona/

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

Nina Blazic Ministarsvo.javne uprave
    Djordjije Blazic dekan FDU
    ............

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,242
    Thanks Thanks Received 
    5,861
    Thanked in
    3,395 Posts

E ponekad se zapitam da li ovo administrator pise...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    245
    Thanks Thanks Received 
    691
    Thanked in
    339 Posts

Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ura možda nije bila izdajnički projekat, što znači da možda nisu bili projektovani da izdaju, ali izdali jesu. I to ne 2020. godine. To što Kudravog drže u šaci nema veze sa glasačima ure.

I ovo je prilična obmana. Ne dešava se samo sada glasačima dps i sdp da ih generalizuju kao kriminalce, to se dešavalo tokom cijelog njihovog perioda vladanja. Potpuno je netačno da se to dešava tek sada.
    Причамо о другим стварима.
    Ја говорим о односу медија/гласача ДПС-а на УРУ, дакле Дритан је издао 2020те, онда је издао за Белведер, па је издао опет за Темељни. Тако га ДПС гласачи/медији виде, исто као и просрпске странке, уствари све странке осим мањинских и СД/СДП-а. Сви су издајице, па и гласачи УРА-е који се нису "освијестили" и и даље гласају за УРУ.

Гласачи ДПС-а до 2020 су били подржаваоци криминала, учесници у криминалу, купљени гласачи, уцијењени гласачи и они који су их гласали без користи.
    Сада су остали без купљених (и даље купују али мање) и уцијењених, па их гласају ови што подржавају криминалце као и криминалци, али и они који их виде као чуваре државе тојест они који су чисти али подлегли пропаганди.
    Тако да ја сигурно, а и доста других некадашњих опозиционара нисмо све гласаче ДПС-а гледали као оне који подржавају криминал, већину да, али не све (исто као и данас).

Quote Originally Posted by outline View Post
    za glasače je priča bila i ostala smiješna. što se tiče partije od nedje juna 2022. jasno se vidjelo da su postali filijala snsa u CG. ugazili su pošteno ovu državu, sa sve namještanjem afere Spajiću pred izbore

Све ок, ја говорим о томе да у очима садашње опозиције од 2022. како ти кажеш сваки гласач УРЕ је издајица јер је свима (па и гласачима УРА-е) јасно да УРА ради за интерес ван ЦГ.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

15. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,263
    Thanks Thanks Received 
    8,426
    Thanked in
    4,149 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Još jedna stvar:
    Možda ovi imaju do 20% ali su ti njihovih 15-20% stabilni i više manje sigurni šta god da urade, dok su procenti ovih drugih partija svileni, pretaču se i rastaču ka snijeg na proljeće.
    Zbog toga se slabo usuđuju da ulaze u ozbiljnije konfrontacije, dok DF sebi dozvoljava da ide oštro kad god im odgovara, tako da ti procenti nemaju istovjetnu težinu.
    I tako će biti dok glasate DPS/SDP/SD

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,198
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Okle ti znaš za koga on glasa.Jesi ga dvorio u glasačkoj kabini,što li?
    AOK.

Thanks Thanks Given 
    26,263
    Thanks Thanks Received 
    8,426
    Thanked in
    4,149 Posts

A što tebe boli okle ja znam?

19. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,198
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Što mu podmećeš.

Neću da tražim post u onoj temi đe javno reka da je glasa za Preokret koji nije proša cenzus.

Što mu podmećeš?
    I da je glasa za nekog drugog što tebe to uostalom briga?Veliš tako će biti...pa se na njegov post nadovežeš.
    Drža li si mu stražu u kabinu što li?

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 09-06-24 at 22:28.

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    I tako će biti dok glasate DPS/SDP/SD

Tako je. Glasanjem za DPS se iznerviraju drugi birači pa oni glasaju za DF.
    Sjetim se maloumne priče prije prošlogodišnjih izbora "samo da DF i DPS budu ispod 50%, pa da ih pošaljemo u istoriju". I budu ispod 50%, al eto ga DF u vlast jači no prije toga.
    Doduše bila je jedna priča još retardiranija. "20% mora partijski, ostalo čista meritokratija"
    Ova teza da je DF jak jer ljudi ne odustaju od glasanja za DPS jedan je dragulj koji se primaka ovim gore navedenim biserima.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,418
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

I za lakuć noć da odgonetnemo zašto Ljaljašima pucaju dugamd na sakoima.

Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    26,263
    Thanks Thanks Received 
    8,426
    Thanked in
    4,149 Posts

Što mu podmećeš.

Neću da tražim post u onoj temi đe javno reka da je glasa za Preokret koji nije proša cenzus.

Što mu podmećeš?

Zlato moje, licemjerna si. Pretpostavljam ne namjerno ali tako je. Ja tebi ne moram da tražim postove, samo prelistaš nekolike zadnje strane i sigurno ćeš naći neku izjavu od npr. outlinea (nemoj se srditi ) đe nekog proziva da je ovakav ili onakav. Pa ako se vratiš još unazad naći ćeš postove gdje isto to kažemo ja i technus čini mi se, pa je bilo nekih što se nakačiše i ti ništa. I onda dođeš sad ti da braniš ACS od mene. A nemoj životati. Prvo nemaš pojma zašto sam to napisao, a druga stvar, on će se mnogo bolje "odbraniti" nego kad ti to radiš. Tako da... Pušti
    Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Tako je. Glasanjem za DPS se iznerviraju drugi birači pa oni glasaju za DF.
    Sjetim se maloumne priče prije prošlogodišnjih izbora "samo da DF i DPS budu ispod 50%, pa da ih pošaljemo u istoriju". I budu ispod 50%, al eto ga DF u vlast jači no prije toga.
    Doduše bila je jedna priča još retardiranija. "20% mora partijski, ostalo čista meritokratija"
    Ova teza da je DF jak jer ljudi ne odustaju od glasanja za DPS jedan je dragulj koji se primaka ovim gore navedenim biserima.
    Moramo li?
    Nisi ti glup, znaš da to baš nije tako. Ali eto da iakomentarišem, da ste vi (ne znam lijepu riječ) glasili negog drugog a ne DPS (sa sve priveacima) danas DF-a ne bi bilo u vlasti. Ova ne lijepa riječ isto važi i za glasače DF-a.

24. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,198
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Jesam baš sam licemjerna u P.M.
    Samo lična safra te naćerala da napišeš takav post ne bili ga kako ponizija ali ne ide to tako ja da ti rečem.

Last edited by Bluemoon; 09-06-24 at 22:47.

Thanks Thanks Given 
    26,263
    Thanks Thanks Received 
    8,426
    Thanked in
    4,149 Posts

Ako ti tako kažeš onda je sigurno tako.

27. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Pa e to je inače mnogo nebitan lik u region a jutros puštio pjesmu pominjući Kosovo sa slikom Ostroga koji je od mog grada udaljen toliko km da je sprdnja.O čemu pričaš ti znaš li?
    I to na TV koja je najgledanija u Srbiji.

Pominje tu neko srpsko more baj d vej.

Najjače tebi bilo ko da se pravda za bilo što o čemu piše/ne piše to ti tamo sa svojim društvom ovo je forum.

Smiri nervozu. Mislis da me te fore nesto kao dodiruju. Da iskoristim slicnu "to kuci dje si naucila"...
    Elem. Nisam ja kriv sto ste vi nacionalni identitet gradili sa Nenom i Zvicerom pa sad kad se ta prica finansirana kokainom rasipa....rezite na svakog zivog. Mene "intelektualci" sa cetinja nisu mogli da izvedu na ulicu, niti sam im bio dovoljno crnogorac, jer ja za razliku od tebe nisam svoj identitet bazirao na tome" nisam srbin pa sam crnogorac"
    A to sto su vama identitet izgleda kreirali cetinjani koje je Neno kupovao na veliko ko kacu sira.....to je vec vas problem.
    A da ste za 15 godina nasli nekoga koga nisu placali kokainskim i duvanskim parama....mozda bi danas imali normalnu drzavu.
    Ovako jbga....

29. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,198
    Thanks Thanks Received 
    10,020
    Thanked in
    7,510 Posts

Ja nemam nacionalni identitet mislim da su nacije izmišljen pojam obični bulšit.

Što ćeš sad?Preznojavaš li se?Upali klimu.

Page 262 of 682 FirstFirst ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)