Page 261 of 682 FirstFirst ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... LastLast
Results 6,501 to 6,525 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    4,317
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Што се сезоне тиче, завршите ми тај голф терен што прије може ли? Проспектима сам узбудио неке моје Амере за виле и голф на Луштици.
    Kasne dobro, jos prije 4-5 godina se prodalo po ok cijenama gore na golf brdo, sad svi novi kupci placaju premium, a tek ce...
    Ako bog da, za koju godinu Gary Player da otvori svih 18 rupa, pa makar ga nosili

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,205
    Thanks Thanks Received 
    10,026
    Thanked in
    7,515 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Што се сезоне тиче, завршите ми тај голф терен што прије може ли? Проспектима сам узбудио неке моје Амере за виле и голф на Луштици.
    Najjači biser šćeli su solanu da pretvore u golf teren mislim ođe glavni problem prostor nastanjen neviđeno paglu ljudovima koji su glavne face.
    I onaj biser što je stio da isuši Skadarsko jezero i napravi žitna polja.

Meni je stvarno nejasno kako tako glupi ljudi zauzmu mjesta za odlučivanje ono dok me paralelno hvata neka jeziva panika.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,666
    Thanked in
    3,180 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Kasne dobro, jos prije 4-5 godina se prodalo po ok cijenama gore na golf brdo, sad svi novi kupci placaju premium, a tek ce...
    Ako bog da, za koju godinu Gary Player da otvori svih 18 rupa, pa makar ga nosili

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
    Зна Гари о овом терену колико моја покојна баба Микна.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

4. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    685
    Thanks Thanks Received 
    1,194
    Thanked in
    474 Posts

Pomiriteljski uraškodefovski stereo projekat.
    Gospoda Vasovic i Qrti.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

6. The Following User Says Thank You to Sidewinder For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,673
    Thanked in
    3,837 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Ali sad kad iskoci prepiska, pola DPS ko i pola foruma, se prave mrtvi dok ne izadje neka prica koju ce da amplifikuju do besvijesti da se ne bi pominjalo da su sa Posjom slavili " intelektualca".
    Pa onda se ljute kad ih nazovem "cuvarima kokaina"
    Navedi tu polovinu foruma. Pošto si već bio vrijedan pa si ih izbrojao pola, nećeš imat problema da navedeš konkretne nickove. Eto na politici makar nema više od pedesetak aktivnih nickova, biće ti lako da nabrojiš 25. Da ne uzimamo ostatak foruma u računicu.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

8. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,205
    Thanks Thanks Received 
    10,026
    Thanked in
    7,515 Posts

Meni su vazda bili fascinantni forumaši koji prozivaju druge o čemu ne pišu.Piši čoeče ako ćeš i o kornjačama sa Galapagosa što prozivaš.

Enivej.

Jako lijep serijal u najavi Klasić je dobro reka kakve vođe vode ove prostore sve sami nacionalista do nacionaliste.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Vidim da sad svi kuliraju "narodnog heroja" sa Cetinja.
    Bukvalno je pet zadnjih postova prije tvog bilo o Nenadu Kaluđeroviću.

Ne preskači terapiju, nego pokušaj da ukapiraš već jednom, jer zaista nije teško, da ljudi imaju život van foruma i da im nije posao da reaguju na svaku vijest koja izađe.

Zamisli, neki su možda odlučili nedjeljom na more da odu jer je lijep dan. Je li to neki zločin, što se nisu ulogovali da tebi dokažu kako im je stalo do neke teme do kojoj je tebi stalo?

Bolje bi ti bilo da malo radiš na rješavanju ličnih problema zbog kojih razmišljaš na takav način, nego što se konstantno svađaš sa fantomima i juriš vjetrenjače po forumu.
    Last edited by VanjaTheMan; 09-06-24 at 16:15.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Vidim da sad svi kuliraju "narodnog heroja" sa Cetinja. A po twitteru se brisu postovi sa podrskom "heroj a ne kriminalac".
    Vidm da niko ne pomenu da je "intelektualac" sjedio sa Posjom i dogovarao oko spomenika Zvicerima.
    Simpatican je detalj kad Zvicer trazi da kupi kucu, dje ga "heroj nacije" savjetuje da se ne mijesa jer ce onda svi znati da je to dogovor izmedju njih dvojice.
    Ukratko da prevedemo....I Posjo i Huter i pola SDP i DPS dobro znaju i ko je Kaludjerovic i cime se Zvicer bavi.
    Ali sad kad iskoci prepiska, pola DPS ko i pola foruma, se prave mrtvi dok ne izadje neka prica koju ce da amplifikuju do besvijesti da se ne bi pominjalo da su sa Posjom slavili " intelektualca".
    Refresh.
    Naravno da su svi znali, ne samo funkcioneri nego i biracko tijelo. Izgleda da su te partije uspjele da okupe sve sto ne valja u cg, ljude kojima ne smeta organizovani kriminal.
    Umoran sam od svega sto znam

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Meni su vazda bili fascinantni forumaši koji prozivaju druge o čemu ne pišu.Piši čoeče ako ćeš i o kornjačama sa Galapagosa što prozivaš.

Enivej.

Jako lijep serijal u najavi Klasić je dobro reka kakve vođe vode ove prostore sve sami nacionalista do nacionaliste.

Cim se trigerujes tako, ima tu nesto
    Reci nam, osudjujes li ili negiras ovo sto procitasmo danas u prepiskama?

Thanks Thanks Given 
    24,205
    Thanks Thanks Received 
    10,026
    Thanked in
    7,515 Posts

Iskreno me zabolje,tačnije mogu reći da me više zanimaju kornjače sa Galapagosa.
    Niti što imam s tim likom,niti znam ko je dok ga vi ođe ne promovišete niti imam obavezu da o njemu pišem.

A ti možda imaš?

Aj me zaobiđi sad u široke lukove.Tema je iz raznih medija izgleda da su jedini mediji pažnje vrijedni neko balkansko smetlište glibeža.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Crni Zuti View Post
    Refresh.
    Naravno da su svi znali, ne samo funkcioneri nego i biracko tijelo. Izgleda da su te partije uspjele da okupe sve sto ne valja u cg, ljude kojima ne smeta organizovani kriminal.
    A kako da se ne trigeruju. Vidis da su 50 postova o pjesmi Vucicu napisali. A nisu ni ovaj procitali, jer ih to ne zanima. Da su procitali , znali bi da se moj komentar ne odnosi na danasnji tekst u kojem" heroj cetinja" organizuje da se maltretira Adzic po Cetinju, sto lagani izbjegavaju da pomenu, vec na tekst od prije neki dan kad se pricalo o Posju i Huteru.
    Ali nema veze. Vanja je tu da uleti sa nepovezanim misljenjem, kao po obicaju....iako sam mu po licnoj tvrdnji na ignore....ali nikad ne propusti da se javi kad se pomenu DPS funkcioneri, komitska pitanja i kokain u istom razgovoru
    Last edited by Hell Raiser; 09-06-24 at 16:55.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

MLS

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,673
    Thanked in
    3,837 Posts

Refresh.
    Znači, svi glasači dps i sdp svjesno podržavaju kriminalce? Kako lagano izrečena budalaština. A podmukla samo tako. Mnim e bi se naljutio da kažem da svi podržavaoci srpskih partija svjesno podržavaju genocidaše. Ono, znaju da su genocidaši i podržavaju genocid. Da ne pominjemo kriminalce iz njihovih redova. Uključujući i one uhapšene i javno podržane od predsjednika srpskih partija.

Neće biti da je baš tako.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Iskreno me zabolje,tačnije mogu reći da me više zanimaju kornjače sa Galapagosa.
    Niti što imam s tim likom,niti znam ko je dok ga vi ođe ne promovišete niti imam obavezu da o njemu pišem.

A ti možda imaš?

Aj me zaobiđi sad u široke lukove.Tema je iz raznih medija izgleda da su jedini mediji pažnje vrijedni neko balkansko smetlište glibeža.
    Kako moze da te ne zanima, pa nema bitnijeg pitanja za ovu drzavu, organizovani kriminal koji se uvukao u sve pore drustva, u sve tri grane vlasti?
    Mislis da je bitnije pisanje o drugoj drzavi po citav dan? Ne odgovaraju ni mediji sad, ili ne odgovara ono sto pise u njima?

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Znači, svi glasači dps i sdp svjesno podržavaju kriminalce? Kako lagano izrečena budalaština. A podmukla samo tako. Mnim e bi se naljutio da kažem da svi podržavaoci srpskih partija svjesno podržavaju genocidaše. Ono, znaju da su genocidaši i podržavaju genocid. Da ne pominjemo kriminalce iz njihovih redova. Uključujući i one uhapšene i javno podržane od predsjednika srpskih partija.

Не ти, али ово је тврдња која се понавља без пардона задње 4 године.
    У њу су убачени и гласачи УРЕ, не само просрпских странака.

То што се сада истима који су генерализовали гласаче некадашње опозиције дешава исто то је поетска правда.
    А Хутер и Кашћелан и Вуковић су знали ко је Калуђеровић, и од њега примали наређења изгледа.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,426
    Thanked in
    6,726 Posts

nisu ubačeni glasači ure. dritan se prodao snsu i u istom je košu kao izdajnik CG sa dpsom i dfom. simple as that

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    24,205
    Thanks Thanks Received 
    10,026
    Thanked in
    7,515 Posts

A kako da se ne trigeruju. Vidis da su 50 postova o pjesmi Vucicu napisali. A nisu ni ovaj procitali, jer ih to ne zanima. Da su procitali , znali bi da se moj komentar ne odnosi na danasnji tekst u kojem" heroj cetinja" organizuje da se maltretira Adzic po Cetinju, sto lagani izbjegavaju da pomenu, vec na tekst od prije neki dan kad se pricalo o Posju i Huteru.
    Ali nema veze. Vanja je tu da uleti sa nepovezanim misljenjem, kao po obicaju....iako sam mu po licnoj tvrdnji na ignore....ali nikad ne propusti da se javi kad se pomenu DPS funkcioneri, komitska pitanja i kokain u istom razgovoru
    Pa e to je inače mnogo nebitan lik u region a jutros puštio pjesmu pominjući Kosovo sa slikom Ostroga koji je od mog grada udaljen toliko km da je sprdnja.O čemu pričaš ti znaš li?
    I to na TV koja je najgledanija u Srbiji.

Pominje tu neko srpsko more baj d vej.

Najjače tebi bilo ko da se pravda za bilo što o čemu piše/ne piše to ti tamo sa svojim društvom ovo je forum.

Last edited by Bluemoon; 09-06-24 at 17:24.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    nisu ubačeni glasači ure. dritan se prodao snsu i u istom je košu kao izdajnik CG sa dpsom i dfom. simple as that

Јесу убачени и гласачи УРЕ, осим оних "разочараних".
    УРА је у опозиционим медијима проказана као издајнички пројекат (2020 године, а онда и 2021 па 2023 године) па су самим тим и њени гласачи саучесници у издаји тојест издајници.
    Осим опет понављам оних разочараних, као професор Павловић коме опет захваљујем на гласању из 2020те године.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

22. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    513
    Thanked in
    270 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post

Sto bih se ja ljutio, ja sam Crnogorac.
    Hoces da kazes da pucanstvo nije znalo sta se radi u ovoj drzavi, pa znas da su njihovi glasaci zadnjih godina govorili jeste da kradu ali makar nisu Srbi, to im je bilo opravdanje da ih glasaju

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,673
    Thanked in
    3,837 Posts

Ura možda nije bila izdajnički projekat, što znači da možda nisu bili projektovani da izdaju, ali izdali jesu. I to ne 2020. godine. To što Kudravog drže u šaci nema veze sa glasačima ure.

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Не ти, али ово је тврдња која се понавља без пардона задње 4 године.
    У њу су убачени и гласачи УРЕ, не само просрпских странака.

То што се сада истима који су генерализовали гласаче некадашње опозиције дешава исто то је поетска правда.
    А Хутер и Кашћелан и Вуковић су знали ко је Калуђеровић, и од њега примали наређења изгледа.

I ovo je prilična obmana. Ne dešava se samo sada glasačima dps i sdp da ih generalizuju kao kriminalce, to se dešavalo tokom cijelog njihovog perioda vladanja. Potpuno je netačno da se to dešava tek sada.

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,426
    Thanked in
    6,726 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Јесу убачени и гласачи УРЕ, осим оних "разочараних".
    УРА је у опозиционим медијима проказана као издајнички пројекат (2020 године, а онда и 2021 па 2023 године) па су самим тим и њени гласачи саучесници у издаји тојест издајници.
    Осим опет понављам оних разочараних, као професор Павловић коме опет захваљујем на гласању из 2020те године.

za glasače je priča bila i ostala smiješna. što se tiče partije od nedje juna 2022. jasno se vidjelo da su postali filijala snsa u CG. ugazili su pošteno ovu državu, sa sve namještanjem afere Spajiću pred izbore

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    24,205
    Thanks Thanks Received 
    10,026
    Thanked in
    7,515 Posts

Kako moze da te ne zanima, pa nema bitnijeg pitanja za ovu drzavu, organizovani kriminal koji se uvukao u sve pore drustva, u sve tri grane vlasti?
    Mislis da je bitnije pisanje o drugoj drzavi po citav dan? Ne odgovaraju ni mediji sad, ili ne odgovara ono sto pise u njima?
    Ajde nemoj mi ođe spinovati ta država 80% se bavi po medijima Crnom Gorom i imala je emisiju Bitka za Nikšić i dobro je upleten SNS sa svim tim mafijašima to ti tamo nekoj naivnoj budali zbori.
    Ambasador Srbije u Crnu Goru je nekadašnji vrh BIA nikad niko u istoriji čovječanstva u neku zemlju nije posla spajmastera u neku državu za ambasador ka Srbija Crnoj Gori Rodića.

Prozivaj reko ti neku dalabu mene zaobiđi reko u široke lukove.

I bavi se sitnim krimosima i avetinjama što bi ga joni savršeno okarakterisa običnom špijunčinom bez m*da.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,673
    Thanked in
    3,837 Posts

Sto bih se ja ljutio, ja sam Crnogorac.
    Hoces da kazes da pucanstvo nije znalo sta se radi u ovoj drzavi, pa znas da su njihovi glasaci zadnjih godina govorili jeste da kradu ali makar nisu Srbi, to im je bilo opravdanje da ih glasaju
    Misliš li da su svi glasači sns-a svjesni šta rade ovi za koje glasaju i sa kim su sve u dilu i u kojim poslovima?

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Danas postoje tri vrste crnogorca:

1. Glasa za dps i satelite - nije ga briga za kavacki klan i mljevenje leseva u masini.

2. Glasa gradjanske partije, bio redovan na litije.

3. Stari liberal - razocarao se u svaku partiju.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,673
    Thanked in
    3,837 Posts

Niđe normalnoga Crnogorca, veliš li. Kako je postalo rekreativno nipodaštavat Crnogorce.

30. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    7,419
    Thanks Thanks Received 
    4,794
    Thanked in
    2,455 Posts

Vidim da sad svi kuliraju "narodnog heroja" sa Cetinja. A po twitteru se brisu postovi sa podrskom "heroj a ne kriminalac".
    Vidm da niko ne pomenu da je "intelektualac" sjedio sa Posjom i dogovarao oko spomenika Zvicerima.
    Simpatican je detalj kad Zvicer trazi da kupi kucu, dje ga "heroj nacije" savjetuje da se ne mijesa jer ce onda svi znati da je to dogovor izmedju njih dvojice.
    Ukratko da prevedemo....I Posjo i Huter i pola SDP i DPS dobro znaju i ko je Kaludjerovic i cime se Zvicer bavi.
    Kako su ti Simijanović i Maradona.
    Kad se sjetih što si mi ispisao kad sam pominja Simijanovića.
    A ono…

Tko leti, vrijedi...

Page 261 of 682 FirstFirst ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)