Kad otvoriš bocu a ono pukne ka šampanjac.Nije to bilo do vas ili do soka od drenjina,no je šećer bio skup
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ma da kad na selo odemo vas slatkiš nam je bio da umutimo žumance u šećer i to dobro pamtim.
A ovo što rekoh rad kad smo živjeli u integralovo naselje u Nikšić tako su stanovi bilo projektovani da imaš i špajZ i podrum okle dovlačiš drva.Imali smo zajednički dimnjak u zgradi.Nezgodno je što je jedna komšinica bila stoka pa nas je sve umalo ugušila što je svašta trpala u šporet.
Ovo za sok od drenjina čim fermentira u taj špajZ moja braća i ja smo više mažnjavali iz šPajza taj "sok" a to je bilo tehnički vino u neki procenat.I ono kad smo krali liker od čokolade.A koka kolu nam je majka strogo zabranila ona se vazda držala nekih zdravih načela života.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
U moje selo se pije sok s kisjelom vodom jedino ako pokosis citavu dolinu za dan.. Inace s obicnom jbg
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Moji nisu čekali da se fermentira sok,no su direkt pravili drenjovu vodu,koja se osim drenjina mogla praviti i od zukvi.Valjda je to preteča somersbija današnjeg.E kad popiješ čašu tog napitka posle pasulja ili pečenja varenje je išlo na skip 3x
Da,da zukve koje mirišu ka nešto najljepše na svijet.Nema sirćeta boljeg od te jabuke.
Pa e tu je neđe jes preteča no onaj somersby u prodavnice s tim niđe veze jer se gas direktno ubrizgava u bazu ka u kolu.Ovo je već druga priča.
Odlična
@Bluemoon koliko kenjaš o BS pa to je čudo. Što tebe boli..briga da li se nekom sviđa neka muzika? Ti si kao reper da li je to foliranje, seljana, ili ne znam šta. Slušaš šta ti se sluša, piješ šta ti se pije, ostale ostaviš na moru da rade šta god im drago dok god tebe puste isto to. Ajde breeee
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
No hard feelings samo moj osjećaj za BS.
Može tako?Ili ono popularno ukusi su ukusi a o ukusima ne vrijedi raspravljati.Osim sa @shakal23 om Koli.
E'o neću više časna pionirska.
Ih dok se pretvori da BS nije bosnjacka nego Beogradski Sindikat....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Garant pije uz rucak pepsi zero i slusa baladu disidenata no nas odje o jadu zabavlja..
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
I drži sliku Putina u spavaću sobu
Misliš ono da mi ne ispraznite rafove i ostanem bez zaliha.
Samo se vi zezajte ako James Bond bude Britanac tačno ću da popijem jedan ZERO.
https://youtube.com/shorts/kCXj7powA...P1xgrP26mDw6eT
Nema pjesmu ko Rasko Konjevic...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja se slazem sa Bluemoonom i njenim stavom o BS. Nedje davno, na nekom srbijanskom forumu je bila prica o njhvim pocecicma, kako su ih mnogi finansirali ali i kako su brzo presli na nacionalizam. Treba nac to, ali ako nadjem poslacu. A isto imaju par odlicnih stvari, samo daleko da su neki reper (pun) za repere.
"Na bojnom polju" je vrhunska stvar i prosto steta sto mi u CG nemamo nesto slicno, a bitaka smo imali. A pored nje najbolja mi je njihova "Deo proslosti".
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ludilo na Randoma sinoć u Ribnicu, lu-di-lo!!!
,,I tell me, to smo mi Crne Gore reperi
uskoro na MTV biće naši spotovi
ma pusti snovi, nije nas briga,
naše su pijesme prva liga”
tako je pijevac jedan trio iz Kotora devedesetih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čini mi se da su sve zemlje bivše Yuge u neki taj rad.Što znam e'o mediji u Hrvatskoj ne prestaju o bejbi lazanji a paz sad komentar ispod video-a Dječaka.
Ta grupa iz Dalmacuje su skup kraljeva.
RIP
nothing comes from violence and nothing ever could
Mhmhmh.Dva najveća rivala na svijet!