Svaki dan je dobar za upiranje.
@Solid nastavak od teme jer je off.
Knjiga ladno košta 230 E a Amazon je prodaje za 20 dol.Ne znam da li pasti u depru što ću ipak morati da finansiram Amazon i Blue Origin što oće samo odabrane bogataše da pošalje na Mars.Vidiš novac i potrošačko društvo su stvoreni za depru.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Konzumerizam![]()
Forever young, i want to be forever young
https://vm.tiktok.com/ZMrecUYNm/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto je neobicno kad covjek pije samo pivo…sve zna, svega se sjeca, ne moze se napiti…jos kad se ode ranije sa proslave - priceless.
Kako se kod nas mnogo dobre stvari uopšte ne promovišu.Bioskop na otvorenom i kvalitetni filmovi a ulaz free.
Nije tacno.. Ja bacim reklamu za kolu zero dje god stignem
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
dvadesetak prvih sekundi ovoga klipa predstavljaju jednu od najjačih scena ikad vidjenih. grande Šćepan!
nothing comes from violence and nothing ever could
kad je BS bio grupa ljudi koji su pričali i radili dosta dobre stvari. sad su već kupljeni klasično od strane snsa, al stare stvari su im većinom vrhunske
A nije on nešto u Beograd bio naročito popularan čak su ga reperi smatrali za komercijalu za razliku skaja,nigrutina i ostale ekipe više su bili njima u oku ka folkaši u ruhu repa/hip/hopa ispostavilo se da su bili u pravu.
Last edited by Bluemoon; 05-06-24 at 22:22.
Enivej.
@shakal23 samo za tebe.
Ne ja ima vijest u original iskoči mi,ja da podijelim sa fanovima.
Kakav film.
A ne zezaj to je bend na koji su se od samog starta folkaši ložili ništa kod njih nije bilo ono za što se predstavljaju.Šminkerica obična.To je bend teških seljobera ka nešto su navatali par strofa da se raji svide ono baš je nebitno jesu uz Vučića ili protiv njega suštinski su jedan obični bulšit u muzičkom smislu.
Bukvalno su reperi i hip-hoperi u Beogradu zazirali od ovih fensi likova koji ka furaju neku mnogo jaku priču.Neću postavljati njihove zadnje u(s)mrdke no evo o kakvim likovima se tu radi.
Foliranti obični.
Last edited by Bluemoon; 06-06-24 at 12:12.
domaćinski, u veliku čašu bitter i vodka
Koja si ti, veli, paljevina...
Kakva je fanta zero ?!
Danas sam se zapitao zasto ja to nisam probao
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Na naše selo znaš koje i dalje postoje kafane đe te pitaju oćeš žuti ili crni sok.(Fanta kola isti Q)
A sok od drenjina ko ga Hebe to se po kućama sirotinjski pije.
Kako ne!Pogledaj pošto je na pjacu sok od drenjina.
Nekad su na moje selo prosipali surutku ili je davali krmadima a sad je ka jeftino vino prodaju.
Prije neki dan svrati nas domaćin na Bukovicu(daleko je od tržišta čovjek) i pokazuje nam kokoške koje traže hranu po livadama.Imaše i govedi,ne zna što će sa sirom,pa ga,veli daje s vremena na vrijeme kokoškama radi,pazi sad,kalcijuma.Kralj!
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 06-06-24 at 14:49.
Nikad neću zaboraviti devedesetih kad smo imali neki špajZ pa nam sok od drenjina bukvalno fermentira.
E to je bila prava kOLA.![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks