ne u nato
zato sto je i cg bila bombardovana od strane nato-a
da sumiram...
U NATO!
zašto?
ETO ZATO!
NE U NATO!
zašto?
ETO ZATO!
ne u nato
zato sto je i cg bila bombardovana od strane nato-a
mala je dala
Svi koji su bili protiv rata, kad se" ratovalo za mir", koji su bili jedini bastion slobode tokom krvavih '90-ih i sada su na istoj strani.
Zasto mi moramo uvijek i bez pogovora u prve borbene?
"U pamet se braco Crnogorci !!!"
Pirune,
nije bas. Postojilista argumenta, ali je problem sto se lazu ljudi.
NATO ti daje imidz da prihvatas Bushova pravila igre i CG ovako mala tu nema sta da se svadja. moze samo onako naivno da kaze ajte na referndum, pa onda sat bog da. A ko nema antimilitarista, onih koji se sjecaju 99e, europejaca, rusa, pacifista, ekologa, zenskih NVO vise od 51% na buljuk, onda sve neka ide u PM.
Doormitor, doormitor visoka planina...
Evo koliko citam u stampi dolaze investitori i to iz svih krajeva svjeta i to niko ne pita jesmo li clanice NATO pakta,ili EU.
Sto se tice gradnje baza,mislim da bi Valdanos bio idealan za smjestaj neke flotice njihove.
A zar bi trebali crnogorci da ratuju za Avganistan,Kuvajt,Irak,Iran?Koje mi to interese imamo tamo??????
Bosna, Hrvataska, Kosovo - niko od njih nije u NATO-u, pa je NATO intervenisao.
Ja nisam ni za NATO ni za evrospsku uniju. Ako se nisam nista pitao u zajednici sa Srbijom od 7-8 miliona ljudi, tek cu da se pitam u EU sa 495 miliona. Izem ti Evropu sa Izraelom, Turskom, Rusijom, Azerbejdzanom, Kazahstanom... Zamisli kad sve to uleti u EU, ima 700 miliona da ih bude.
Usput, sta fali Svajcarcima?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zanimljivo je kako se pred narod bachaju nove teme, samo da bi se sakrili pravi problemi. Danas NATO, juce i danas i sjutra - zastava i himna, sjutra ce vec bit tema "da li uci u EU ili ne?", iako o ulasku u EU nece bit govora. Al eto, da se nechim zabavljamo...
Vec vidim vrle SDPS analitichare, eksperte, guzonje i kumove kako me poglashavaju debilom, jer mi se ne ulazi u EU prije nego sto nam se poboljsha standard, i prije nego shto stvarno pochnemo da zivimo. Laprdaju o EU cisto iz lichnih razloga, najvise zbog toga shto ce se njihovi dzepovi napunit,a za narod - pfff... boli ih **** ka i dosad. Zavrshili su par EU kurseva, dobili diplome, ali dzabe kad im se jos balege nisu makle sa cipela.
Pi..
kako dps kaze ,oni najbolje znaju
Ne u NATO. U nadleznosti NATO-a su pitanja kojima Crna Gora nema kapaciteta i ne treba da se bavi, bar ne u doglednoj buducnosti. Tu je svakako i pitanje mogucih posljedica odluka NATO-a po CG u bliskoj buducnosti.
Clanstvo u PZM, kolko sam ja upucen, sasvim je dovoljno sto se bezbjednosti tice, a sa sobom nosi mnogo manje obaveza.
Sto se EU tice, licno se ne bih ni time zamarao, jer ne vidim neku sjajnu buducnost te organizacije. Medjutim jos vise sam skeptican po pitanju sposobnosti Crne Gore da sama sebi postavlja standarde i sama donosi odluke po svim pitanjima, tako da EU integracije ostaju jedina mogucnost.
Ma usvajamo mi standarde evropske koji se ticu cijena struje, telefonskih impulsa i tako dalje. Tu nam redovno trljaju nos o situaciji iz okruzenja i sire. A zivotni standard - pa standardno je da si ziv.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Neozbiljno zalaganje za NATO ako se ne znaju obaveze
Podgorica, 27. marta - Demokratska partija socijalista, po svom dobro poznatom modelu, zamjenom teza imputira Liberalnoj partiji neozbiljan pristup pitanju učlanjenja Crne Gore u NATO pakt, poručila je portparol LP Enisa Harović.
- Upravo neozbiljan pristup aktuelne vlasti tom veoma značajnom pitanju za budućnost Crne Gore, obiluje brojnim neistinama, kojima se očigledno treba po ko zna koji put obmanuti crnogorska javnost. Tvrdnje da je učlanjenje Crne Gore u NATO pakt, gotovo identičan proces učlanjenju u EU su apsolutno netačne, suštinski i sadržajno, a posebno su različite u posljedicama za Crnu Goru. Zbog tih posljedica koje sa sobom nosi učlanjenje Crne Gore u NATO pakt, mi liberali nemamo dilemu, kaže se u saopštenju ove stranke.
Harović ističe da članstvo Crne Gore u NATO pakt ne korespondira sa strateškim razvojem Crne Gore kao ekološke i turističke države.
-Zalagati se "bez alternative" za ulazak u NATO pakt, kako to potencira aktuelna vlast, u potpunosti nas podsjeća na njihove političke i vojne bezalternativne avanture, koje su sve nas u Crnoj Gori skupo koštale. Njihovo ponašanje u posljednjih 17 godina, oličeno u floskuli "bez alternative" vodile su Crnu Goru kroz agoniju egzistencijalnog i svakog drugog propadanja. Sada je sasvim očigledno da smo upravo mi liberali, kao i mnogo puta ranije narušili idilu aktuelne vlasti, koja je "politikom svršenog čina" imala namjeru Crnu Goru uvezati u NATO alijansu bez ikakvih objašnjenja i argumenata.
Harović je poručila DPS-u i aktuelnoj vlasti da je krajnje neozbiljno njihovo zalaganje za ulazak u NATO pakt, a da pri tom ne znaju sve obaveze koje time nameću Crnoj Gori i svim njenim građanima, navodi se u saopštenju Liberalne partije.
Mad,
Ma necu da mi djece nikad vise mnogo misle o velikoj Albaniji i velikoj Srbiji i velikoj.......zato sam za taj NATO, a kolika je on sreca-ne pitaj...omanja!
POzdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
I meni bi sasvim dovoljno bilo da smo u PzM. Ali je onda pitanje da li ce oni prihvatit da mi budemo samo u PzM.... ne uclanjuju nas oni bez neke... znali su da cemo odma` potrcat zagrljaj, pa su nam predlozili ovaj svojevrsni lift zvani "PzM", koji vodi pravo na vrata NATO-a.
Ne vjerujem da ce nas se odreci.... a s druge strane, ne vidim ni dominantnu vecinu koja ce razmisliti o beneficijama clanstva.... klimnut glavom, kaskat za Vodjom i eto ti savremenog stanovnika Crne Gore. Samo u tom dijelu nema nikakvih podjela.
Caesar`s wife must be above suspicion
AKO UDJEMO U NATO,
treba PODMORNICAM I BRODOVIMA na ATOMSKI POGON,
ZABRANITI ULAZ U NASHE VODE,
EKOLOSHKA DRZAVA, TO JE DANSKA UCHINJELA I TO NATO POSHTUJE.
NEKA ZRACHE SVOJA NATOVSKA JAJCA,
DOSTA SU URANA POSIJALI PO BALKANU.
I LIJEPO NEKA PLATE ZA LUCHKE USLUGE I VEZ,
KOLIKO PARA, TOLIKO MUZIKE, MI UVIJEK NOSIMO GACE NA KOLJENA I GOLOM GUZICOM PREMA VELIKIM I JAKIM, NEKA SE ONI SAGNU I DOHVATE SAPUN.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
milovane,
mozes li malo podataka poslati oko ovoga danskog iskistva.
cini se vrlo zanimljivim.
brr
Ja sam da udjemo u NATO(don't kill me now :< ) :P
kRATKO I JASNO NE!!!!!!!!!!
bio je sinoc na Atlasu neki promoter NAToa.
pa ljudi oni na j... u zdrav mozak. zar oni misle da smo svi nepismeni i neuki?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks