Ovakoć.
Prvo da zahvalim Darmanoviću što reče da je Kočin lokal kakav blam da sam propustila da je otvorio lokal baj d vej.Odavno sam izašla čini mi se od kruga ovih naših kraft pivara.
A ovo za @Ben Dover što voli crvena i naročito Barjak e'o ti crveni Paun tu ti je neđe.
Pivo za jednu eventualno dvije čaše,jer u pivu se ne pliva u pivu se uživa.Sa mjerom.
Jedino na spisku nisam probala onu Barbu iz Budve no kad sam je samo probala suviše hmelja za moj ukus.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
@Bluemoon
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ostavi jednu bocu da proba @Bluemoon.![]()
Probala u Beogradu.
Stalno sam mislila da je iz Belgije kad ono američka korporacija.
Ovđe ili u smiješne slike...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Sent from my HD1900 using Tapatalk
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Evo jedna corona
Da jednom,pobjedimo drugu
https://x.com/KelliKayK/status/17974...k-09ILakQ&s=19
Sent from my SM-F926B using Tapatalk
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
\\OFL•GIC
Ovoga na etiketu već boli glava
You'll Never Smoke Alone..
Boli ga glava a nije ni počeo da pije(čaša mu je puna).Mođda od ove Malage prolazi glavobolja
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Etiketa me podsjeća na Morretija i vazda mi je bilo "fascinantno" posebno u Njemaca što se drže neke "tradicije" u etikete pa su im fratri na istima.
A može biti do čuvanja potrošača no ona hrvatska pivara mislim da je baš drug tito postavlja ima fenomenalne etikete bukvalno ih čuvam.
A moja omiljena dojče piva sa fratrima najjače slike popova da bačim u kolekciju.
Pivara ima vrh etikete.Ona pivnica Vučko u Sarajevo je zadnji put đe sam ih probala i uzela par šteta što ih ođe nema.
Eto o tome zborim mislim malo ko obraća pažnju na etikete ja imam bizarnu naviku da ih čuvam jer sam u prošlosti dosta zemalja obilazila pa sam tradicionalno skupljala etikete ka dijete sličice.
Ovo njemačko je čista perverzija etiketa ka inkvizitor ono.Franciskaner.Njemci imaju baš treš etikete a piva perverzija.
Mali osvrt na prvu priču Grička Vještica im je u tom smislu odlična a nije moj stil možda ne možda no sigurno @DJuzla on samo tamna voli.
Razlika. (?)
Ogromna.
Last edited by Bluemoon; 06-06-24 at 10:15.
Nisam se susrecao kod nas, ali u Dubrovniku ima u Konzumu.
\\OFL•GIC
Lako li je za vas Novljane kad vi je Konzum blizu.
Enivej meni je Zlatni Međed favorit.
Last edited by Bluemoon; 06-06-24 at 10:25.
Da spomenem jedan mnogo dobar bar u Kragujevac ime mu je Sputnik 1957 sjetih se njega danas kad viđeh ovu "klavijaturu" u Smesh.
Aj u zdravlje.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
https://www.podgorica.me/prvi-festiv...-16-juna-2024/
valjalo bi poći na ovoSa zadovoljstvom vas pozivamo na Craft Fest Montenegro – prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara u Podgorici, koje obećava da će postati tradicionalno!
Ova manifestacija nije samo prilika za uživanje u izvrsnim pivskim kreacijama, već je i svojevrsna oda crnogorskom pivarstvu, privlačeći pažnju kako domaćih entuzijasta, tako i turista iz cijelog regiona.
U srcu ove pivske fešte naći će se deset proizvođača piva iz Crne Gore kao što su Paun, Podgoričko, Mammut, Akademija, Barba Niko, Bold i drugi, koji će s ponosom predstaviti preko 50 različitih vrsta piva, svako sa svojim jedinstvenim ukusom i karakterom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni prodati ovu ulaznicu za ove pare je isto ka da su me častili, a vjerujem i još pojedine ođe...![]()
U Nikšić (i na Cetinje) je bilo besplatno vi Podgoričani kapitalisti.
ZaEbavam se ovo se ne propušta mada što reći sve ih neđe znam osim ovog Barbe iz Budve.
Last edited by Bluemoon; 11-06-24 at 10:52.
Čisto radi konteksta za neupućene, dnevna karta je 25e dok je dvodnevna 39e, neograničena konzumacija svih kraft i industrijskih piva.![]()
E to mijenja stvar nisam čitala fusnote hvala @BiTrAtE moj faul.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks