https://www.portalanalitika.me/clana...vac-tuzi-bozaj
Gledam ovu mapu... u planu je NOVA brza cesta PG-NK!!!
Ko je odje lud i ko koga laze? Do DG imamo vec bulevar - sta brze od toga mozemo napraviti i zbog cega nam treba?
A i mimo toga, evo ako se neko sjeti da je bulevar dovoljan (mada je ruta drugacija) je li realno da se projektuje/pravi nova brza cesta DG-NK? Meni se cini da se do NK stize prilicno brzo, mozda sam nazadan, ali ne vidim potrebu da se uspu desetine miliona da bi mozda zaradili 3-5minuta u trajanju puta
Ne vjerujem da ce iko dirati PG-DG jer je bulevar nov, dobar i dovoljan.
NK-DG bi se moglo raditi, nije u uzasnom stanju ali bi valjalo da se uradi, da bude na nivou.
Meni na ovaj link otvara Luku Rakčevića i Kumare đe promovišu smanjenje sviranja kroz grad...
Ako se napravi cesta da poveze DG i Niksic za 15 minuta voznje to ce biti projekat pribliznog znacaja kao autoput!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako je nova dionica onda se kaci na obilaznicu oko PG
Neka nam je sa srećom novi ležeći u Donjoj Gorici. Tačno ispred kružnog kod perionice Mirotić.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Lakše nabrajat dionice od preko 200m đe nema ležećih,nego nabrajat lokacije đe su postavljeni ležeći.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ovo tacno treba tuzit grad zbog steta nastalih na autima...
onda kad kazu prialgodi brzinu, lijepo im trazit pravilnik koji regulsie postavljanje istih, visinu, brzinu i sl...
pa onda im pokazat da nijedan (narcito ove nove paltforme) nisu postavljene po bilo kom pravilu
samo prema poziciji na mapi
sad udjoh na satu - imaju raspisan tender za "izrada Idejnog rješenja brze saobraćajnice dionica Danilovgrad-Nikšić"... rok tendera 30 dana...
je li moguce da ce, ozbiljna firma, isprojektovati 30km dionice za 30 dana? Putevi/trake/tuneli/mostovi...
Guugle maps i povuci pravu liniju
Vec namjesteno .... ko je znao
Ucinje mi se sinoc da vidjoh kako postavljaju jos jedan lezeci u Stanka Radonjica, onamo skretanje blize Ogiju, kriminal sta se radi![]()
Približavamo se kritičnom broju ležećih policajaca.Još malo i više ćemo voziti dužinski po njima nego po cesti.Tako da će početi da stavljaju umjesto onih znakova "ispupčenje na asfaltu",znakove ulegnuće na asfaltu i postavljaće se ti znakovi na dionicama između ležećih
ja necu da vam brojim lezece koje preskocim od kuce do posla i nazad...dionia u jednom smjeru 6km.... to je sprdnja postala...12kom...a sigurno sam neki zaboravio
do milenijuma imam nekih 3.5km od kuce..i 10 ili 11komada lezecih...
Last edited by E_K_V; 07-06-24 at 10:23.
Ništa,za sad držim rekord:
1lež.p/333m
Kakav kriminal od ležećih kad se od UDG uključi na Berski put. Pazite se ako ko prolazi, da ne ostavi po trapa tamo. Betonski ležeći, 3 komada. Skoro pa jedan za drugim u par metara.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks