Tad se utakmice nijesu prekidale.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
pa ček sad - šta su sudije rekle? da je nastavak za 24h il nastavak kasnije? morate malko bolje tu odbranu lika i djela čoeka koji je ukra pare ljudima sa Kosova da pripremitenije lako njega branit al sami ste birali
ps - za ovoga sendvičara df/snsa iznad. kad su Vardu vrijeđali klošarski jel bio prekid?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tad se utakmice nijesu prekidale.
Ajzea Kenan -> Čovićevci
2 godine - 3 miliona
Gdje si video da ja njega branim?? Prekid je bio zbog gadjanja i pljuvanja ne zbog skandiranja mislim? Ok razumijem udara se kontra sns ali na ovaj nacin i u korist stete svom klubu ali dobro znalo se sta se radi jer je uigrano sve bilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ne da se Želimiru da pobijedi Sfera pa to ti je.
Slažete li se sa mišljenjem da je npr. vodila Crvena Zvezda da se utakmica se ne bi prekidala?
Love, peace and respect.
Nije mogao bolji zavrsetak sezone za partizan od ovoga.. Imaju o cemu da pisu, igru nece niko komentarisat i to sto ih je raskantala zvezda sedam utakmica zaredom alo 7 utakmicai to sto je pola igraca otislo prije pocetka finala nece niko komentarisat, zocove nebuloze su zaboravljene.. Casovi ljubav.. Seri seri moj galebe beli a zvezda osvojila sve
![]()
Ljubim muda
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Ajzea i Mekintajer zavrseni izgleda.
Mećite šlemove.
Jaramaz -> CSKA
Bogomi će bit zeznuto sledeće sezone evroligašima sa ovako pojačanim FMP-om.
Ako,pak,krenete kao svih prethodnih sezona,probaće se koja pobjeda i eventualno F8 namaknuti povlačenjem ekipe sa terena u Berlinu,Monaku,Lionu ili Milanu jer domaći navijači nisu zviždali gostima iz BG,a to se može protumačiti kao ignorantski odnos, diskriminacija,perfidna uvreda...što je u EU kažnjivo.Samo treba biti strpljiv u svlačionici i čekati dovoljno dugo i vratiti se na teren pred zoru i eto pobjeda u EL.
Sjećam se kad su se naše rukometašice čudile kad na gostovanjima po Skandinaviji publika nije zviždala i urlala dok su imale loptu naše,nego samo bodrenje svojih dok su u napadu.Da su znale pa da to prijave kao uvredu...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 06-06-24 at 12:12.
Ovih 7 prije toga je isto na mutljavinu. xD Kompleksi su cudo.
Nije sedam no sad jedna manje od devet
PS. Inače,ja sam pragmatičan,sve što nije zabranjeno je dozvoljeno.Ako umiješ i možeš pobijediti protivnika čekanjem u svlačionici(košarka),lažiranjem povrede(tenis),korišćenjem političkih odluka(Danaska na EP u fudbalu) ...ja skidam kapu.Broji se pobjeda,zar ne.Ko kaže da je sport(liše šaha) fair play
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 06-06-24 at 12:16.
CMM - Canaan je odličan tandem pojačanja ali bez ozbiljne četvorke i još jedne petice neće biti iskoraka u EL.
Ovi Mitrovići i Davidovci mogu samo za domaće parkete da budu korisni.
nisam mislio na tebe, greškom gore napisah. ima odje priličan broj ljubitelja lika i djela čoeka koji je uništava srpsku košarku eo desetak godina tj od kad sns drži Srbiju pod svojom šapom
https://www.mozzartsport.com/kosarka...icijama/483998
kad se to prekinula utakmica radi vrijedjanja? da li su sudije čule horsko vrijedjanje Crnogoraca 2019. godine? ili navijači Zvezde mogu vrijedjati Crnogorce? jel se meč prekinuo kad su grobari isto to radili u polufinalu aba lige? šta je sa svakim mečom u kojem se vrijedja Obradović? zašto tad sudije nisu opomenule navijače? jesu li Vardu dok je za Megu igrao vrijedjali pa nikom ništa?Da li su u KLS pravila oštrija u odnosu na ABA ili Evroligi, pošto je zbog verbalnog delikta traženo da se prazni deo dvorane?
“Sa jedne strane je verbalni delikt, sa druge nešto drugo. Svi ste videli šta je sve poletelo u teren, čuli ste sve. Najoštrije osuđujem svako vređanje, kako predsednika države, možete da ga volite ili ne, ali morate da ga poštujete, pogotovo kao čoveka koji je toliko dao košarkaškom sportu, a naročito večitima, potom i supruga, majki i ostalih... Postoji pravilo da, ukoliko dođe do toga, prvi put se opominju navijači, drugi put takođe, treći put se skida pištaljka i ide se u svlačionicu, prazne se tribine“.
Usledilo je pitanje – zašto se nije prekinula utakmica kada se vređao Željko Obradović, na šta je došlo do verbalno komešanja u hodniku Arene, zbog čega je izjava prekinuta...
očigledno da u Srbiji Zvezda u svakom sportu može sve a niko drugi ne smije ništa. a upravo se ovi te rade za Zvezdu i samim tim za sns žale svako malo. Čovke, Milojević u fudbalu koji brani sns i pominje nekakve hibridne stvari da su protiv njih
ne razumiješ ti to joni. kad navijači Zvezde pod vodjstvom Arkana idu po Bosni da ubijaju nedužne civile to ti je borba za 'srpstvo' jer su oni stub istog. kad vrijedjaju Crnogorce to mora tako jer ih mi mrzimo. valja se sjetiti da su upravo mnogi navijači Zvezde na ovom forumu (a koji su iz PGa) podržavali vrijedjanje Crnogoraca. oni mogu da vrijedjaju Obradovića i sve ostale jer Žoc i ekipa ipak nisu toliki Srbi kao što su hrabri navijači fmpa
šta će im Fall? sa ovom dvojicom gore i Kalinom i Brunom to mora biti legitimni konkurent za PO. sve ispod osmog mjesta je neuspjeh
Fall mi je ka neka bandera
Tuzno je sto na ovom forumu pretpostavljam stariji ljudi da kazem 30+ u najmanju ruku podrazavaju onakva skandiranja necijoj maloljetnoj cerkici, necijoj trundoj zeni ili zeni koja nije trudna xD, zanima me kako bi se vi osjecali da je u pitanju vasa cerka majka ili zena, treba nekad biti realan jer 8 puta u nizu izgubiti je krivica sigurno nekog drugog a ne Covica, u Evroligi je 2-2 skor a ako je iko od vas pratio te utakmice zna da su te dvije dobijene Partizana bile greskama Zvezde na kraju utakmice kao na primjer Teova slobodna 1/4 na kraj. Sve u svemu sto je rekao Fabijan posle meca sa Stosicem kad izgubis nema pravdanja izgubio si jer si losiji da si bolji pobjedio bi.
napisah sinoć da je to užasno. to ne podržavam i vrijedjanje toga tipa ću vazda osudit. al eo gore Isak postavio kako su se vrijedjali članovi familije igrača i trenera Partizan, i to bi mačku o rep tada
pa ko je bio dio paravojne formacije pod vodjstvom Arkana koja je pljačkala i ubijala po Bosni nedužne ljude no delije? kolko ja znam oni su navijači Zvezde
Da, da, napišeš kad te neko prozove, da su to uradili navijači Zvezde isti sekund bi zapjenio odje, ne bi se moglo opstati, nismo blesavi.
Znači, medju ljude koji su činili zločine po Bosni je bilo samo Zvezdinih navijača, ničijih drugih?
A je li realno ovo svega mi
Forever young, i want to be forever young
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks