Aj slikaj taj box da vidim kakve ima izlaze, jel ima jos neki izlaz lise Hdmi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nema,samo hdmi. To mi je kod prijatelja.
Zvali su danas 1500 prijavili kao kvar,stize samo 4,5 komada na nivou cijele Cg,pa preko veze montera iz telekoma ako ugrabimo 1. Evo ,narednih 10 dana ako se ovo rijesi.
Ljudi penzioneri,nece da kupuju nov tv,sto bi ja licno napravio.
Sent from my Aber kutija
Eto nekom razlog za raskid ugovora
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
@outline ,
Dosta je i trajalo.Mo'š li pogodit o čemu se radi?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
jel ti se to lista izgubila?jer moje nema
![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Hahaha,ne laži.Ovo se samo meni desilo,ti radiš u T-com i za.ebavaš mene,jer znaš od čega ću da izludim.
PS.Očekujem da će se u novembru ispravoti ovaj bug.I prošli put im je trebalo ˝ godine da isparave što sami ukake.Pokak.m im se u platformu
Last edited by joni; 05-06-24 at 19:04.
mora' sam malomislim da je to neki znak da ne praviš liste
![]()
I ja mislim da T-com ovo ne radi slučajno.Rade namjerno a za naše dobro.Svaka rutina dovodi do smanjenja neurona u mozgu.Ovim samo treniraju i aktiviraju naše neurone.Očekujem da nam uvedu mijenjanje šifre za wi-fi na dnevnom nivou,jer ovako,sa automatskim kačenjem na mrežu ne ide nam u prilog na duže staze.Svi ćemo završit senilni.
U to ime,zaposlenim u T-comu se izvinjavam i samo nastavite da 'radite' kao i do sad.Naše je samo da redovno plaćamo
Last edited by joni; 05-06-24 at 19:40.
normalno. ču lista omiljenih kanala![]()
Odgovorni za magenta platformu,ako čitate ovaj forum,rekosmo li vam:"Nahranite svinje i ništa ne dirajte!"
Imate li preporuku za nekog ko zna da popravi risiver od kablovske TV?
Zvao sam u T -com i oni kažu da nemaju servis već će instalateri doći i staviti novi,
ali ja ne želim ova nova kineska smeća več upravo ovaj koji koristim 8-9 god i koji je sjajan,
i pri tom ima odličan Hard disk i svašta nešto snimljeno na njemu.
Struja i napajanje radi,...ali se neki Bag desio oko paljenja...
Je li se ko pretplatio na ovu Magenta TV aplikaciju za smart TV? Ima li kakvih iskustava?
Konkretno me zanima može li da se koristi na više uređaja ili je ograničeno na jedan?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Pa sve je kinesko.![]()
Moze li se se magenta gledati bilo gdje , samo je net potreban ? Idem za Srbiju neki period pa sam mislio da ponesem reciver I koristim mobilni net
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
carpe diem!!!
Ne moze ako nema IP iz Crne Gore. Ni EON ni Magsnta nisu radili u Auatriju i Tursku.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
E pa svasta,a mobilna aplikacija radi, makar je radila prije 15 dana kad sam bio u Srbiju.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
carpe diem!!!
juce u poslovnici dobih info da ce ipak biti besplatna aplikacija za tv , ali jos nisu odradili sve u vezi toga
dje si @joni brt
za 20min meča EP, magenta mi je jedno dvadesetak puta zablokirala. intrnet radi bez greške
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks