Bez prevelikog očekivanja svratih u "Balance" caffe/pizzeria, najbliže mi bilo stanu a bio pregladan (BG), poručih svinjska leđa (kao neki svinjski las kare na njihov način) na preporuku konobara. E kako to dobro bi, e stvarno se gore jede svuđe kvalitetno
![]()
Ne možeš čini mi se pogriješiti gdje god da sjedneš.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nadoveza je top, da se nadovežem, nisam sigurno bio godinu tamo ali vjerujem da ništa nisu mijenjali na gore što se tiče hrane.. Gurmanska pljeka bješe vrhunska i obilna.. Uh koje davljenje kad se sjetim..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pominjali ste sendviče iz Me Guste (Brasseria)? Ja iskreno vjerovat ne mogu da je nekome ono dobro, tj. dobro je jedino ako ćeš da se prospeš od tijesta, haos kako masivni sendviči i pica bjehu (zahvaljujući skoro pa živom tijestu). Na ovu picu je komforno bilo tijesta za dvije velike pice, ja preko 2 parčeta nisam mogao, težina u želudac samo takva.
A onda je u welder dzabe onaj MONTENEGRO od 6-6,50€ kad je ovo u NK U PEKARU 5€...
Poskupio je ovaj lokal ima vec neko vrijeme, nesto racunam za 5 eura treba bas da bude obilno i dobro.
da je srece i u pg da se moze za 5 eura dobro doruckovati, eto tih 6-6.50 znaci treba da bude top top.![]()
Može u MAAG.
5€ dobar doručak.
Jaja, kobasica, slanina.
Fin doručak.
Moze i u F2 na Rimski trg, cini mi se dorucak sa slaninom 4.2€
Sendviči u Dodo se meni lično nisu dopali i to uzeh Ribeye Philly koji im je i najbolji/najskuplji. Dominirao senf i začini, meso gotovo da osjetio nisam, baš razočaran s obzirom da je skoro 9e. Probah i chicken sendvič, slično iskustvo. Istog sam mišljenja bio i kad su tek otvorili bili, definitivno ti sendviči nisu za mene izgleda.
mnogo su bolji bili kad se otvorio tek. al posle svrne jedan pg instagram influenser pa drugi
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa ko je kriv, vlasnik lokala ili influenser za lose sendvice? Ne skapirah?
Meni nije jasno kako influenser moze da pokvari sendvice?![]()
tako sto je potraznja veca,a u kujni se odiru vise za iste pare i/ili ne mogu da postignu.kad na to dodas kad vlasnici saznaju da im sad brend prodaje proizvod ne kvalitet istog i krenu sa ustedama dje moze i ne moze...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Oba puta ne bješe Žabac u smjeni no prvi put neke žene sjećam se a sad neki turčin ili što li, veze nema ni naški ni engleski![]()
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Sve sve ...ali 9€ sendvich...shta ima u njemu?
...
A Ribeye steak ali u formi "trganog" i začinjenog mesa, to viđelo nije ukusa npr kao sad kad bi rezao dobar ribeye![]()
Kako se zove ćevapdžinica na Zlaticu, Bulatovići bješe drže, ako može br i lokacija tačna?
Sent from my 23117RA68G using Tapatalk
Nadam se da je AB jer poručih tamo
Sent from my 23117RA68G using Tapatalk
Ako misliš na onu što su ođe spominjali da je dobra onda je AB
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks