Corto Maltese, Njegoseva Podgorica, slane palacinke. Preporuka.
Ja sam prosli put slucajno jeo u Kasinu i bas je odlicno bilo sve sto smo narucili... Preko puta hotel Moskve sto mozda zvuci fensi ali nije.
https://maps.app.goo.gl/1bgrqcVPTznikKx56
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kafana tj restoran Pink, Zarkovo. Karirani stolnjaci i perverzna hrana
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Pokupih ženu, kucam u navigaciju da mi izlista najbliže restorane kad ono Pink na manje od km![]()
Sjetih se odmah da ste ga pominjali, e ljudi fala vi đe čuli i đe ne čuli za ovaj dragulj.
Konobar predloži njihovu domaću čorbu mix juneća/svinjska BOMBA, ne pamtim da sam bolju čorbu jeo! Ja uzeh karađorđevu a supruga biftek u sosu od pečuraka, prva liga, bifteka nisu žalili
Top bješe i bečka (kids porcija za sina, ka' cijela bješe u neke naše restorane) Salate svježe, garlic hleb, ambijent odličan, bez greške što se nas tiče, topla preporuka i od mene.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Jos ne vidjeh losu hranu dje su karirani stolnjaci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Je li ko bio u Beč skoro, zanima me neko mjesto dje se može lijepo jesti a da nijesu cijene kao u Pg
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Nemoj da se razocaras ako vidis red
Ide to brzo. Spektakularna becka snicla
Imas takodje centimetar tu blizu strasan, meksicki santos neubau. Uglavnom sve u neubau je dobro.
Ako ces da se dobro provedes iako ja izbjegavam mjesta domaca podji jednu noc u SFRJ, raznio sam se
Mada ja sam bio 7 dana, pa sam imao i za to vremena
I kad se budes vracao na aerodrom 7e ti je gulas, pojedi ga. Strasan je
Ima li u PG restoran neki koji ima i igraonicu, u zatvorenom jer je sve vlažno sad pretpostavljam od ovih kiša?
U Ariu više igraonica ne radi, dođoh tamo i poljubih vrata pi
https://maps.app.goo.gl/9MTSsJyGRQVvNbxj9
Nadoveza restoran u Gradiosnicu, Tivat.
Ko oce u Tivat da jede vrhunski, po korektnim cijenama, porcije velike. Plus je mjesto sakriveno, znaju ga samo odabrani![]()
Slika nema, opuvali smo sve prebrzo![]()
Npr, 4 rostiljske kobasice sa pomfritom 9e(nas dvoje smo ovo jeli), 10 cevapa s pomfritom 9e, pecenje 13-14e porcija, salate 4-5e...
Za Pg i Nk prilike cijene su vise, ali za zaliv ovo je i vise nego korektno, i kvalitet je odlican.
Bile su svjeze baklave za dezert, samo se jede, 2 i kusur eura.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Znam za Uzelca odavno, ne stigoh da ovjerim čuvenu jagnjetinu mada je i prasetina odlična čuh.
Kakva jagnjetina,zaboravi to.
Samo prasence.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Baš Beograđani boemi mi rekoše da se tamo ide na jagnjetinu a da je prasetina sporedna iako je i ona odlična stvarno. Isti mi rekoše da je "Kod Dragiše" u zadnjih par godina debelo za izbjeći.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Jagnjetina samo uz Neretvu (Jablanica)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledah snimak ovog momka hrvata
Kako mi je odvratno gledat ove snimke dje neko jede
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks