36 sekundi do kraja runde, njiihova statistika 18-9 za Makhachev-a, nakon ovoga su se jo malo čačkali i Islam ga bacio u TD na kraju, tako da ove sudije to su dale Dustin-u drugu rundu se drogiraju...
![]()
U borilackim sportovima je daleko najveca korupcija, i tome se nikad nece na put stati, jer se sudije uvijek mogu pravdati da su na drugaciji nacin vidjeli borbu. U svim sportovima sudije padaju za korupciju, dok u borilackim sportovima ne pamtim kad je neki sudija osudjen, i sve to na stetu boraca koji zivotom placaju to.
Otkazan UFC presser u Dublinu, mora da je Conor neki haos nacinio![]()
Ono je tužno kako je onom konoru život krenuo nizbrdo od te droge, izgorio mu je mozak i više nema nikakvu kontrolu lik...
No, no, no, No-torious.. Nista sa ovim nije rekaoIn consultation with the UFC, todays press conference was cancelled due to a series of obstacles outside of our control. I apologize to my Irish fans, and fans around the world, for the inconvenience and appreciate all your passion and support. I can’t wait to put on the greatest all-time show in the Octagon.
Meni je to interesantno kako se neki ljudi muče i bore da zarade da bi imali osnovne uslove življenja a sa druge strane imaš likove kao što je Konor koji ima para koje nikad ne može da potroši, i ubija se od droge do granice đe više nije ona ista osoba, totalno je prsnuo, džabe ti onda sve pare na svijet kad izgubiš razum.
Ne znam za to, ali ne može da sakrije da je ubijen od kokaina![]()
HAHAHA, ali ja samo ronaldovu facu posmatram![]()
49-46 za Costu je bas kriminalno sudjenje, da je srece da se suspenduje da nikad vise nidje ne sudi ali vazda se to vrati karma is bitch. Sjecam se prije desetak godina samo gledao Bellator ja mislim da je za pojas mec bio Carvahlo protiv Menhoefa, sjecam se da je Carvahlo zadnju rundu bjezao od Menhofa bas je bila smijesna situacija dje sudije sude pobjedu za Carvahloa koji nista pokazao nije i tu sam skapirao da na primjer Menhoef protiv te odluke bas nista ne moze da uradi, kao sto ne bi mogao Sean da su ostale sudije vidjele priblizniju borbu...
2 godine ga coek ceka za fight i na kraju nece bit nista
Ili su ovo conor-ove mind games ili su bas bezobrazno izvozali chandlera
A ubio bi ga Chandler, zato Conor neće, ovaj se drogira čitavo vrijeme a Chandler trenira ka ludak...
Normalno da bi ga Chandler masakrirao a i vjerovatno je na ko zna cemu
A Majkl bio 5 mjeseci u kamp i ovako te ispale..uzassss
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks