Па управо је ово рјешење. Направити сајт, омогућити људима да уплоудују слике, пријаву направе. Унајмити 5 људи да то све фино обрађују и шаљу казне на кућу. Како би се стока научила.
Као да је то филозофија велика направити. Не знам само да ли законски може проћи.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Pa policija nece ni lagane zakonse kazne da pise a ne da se izmislja neki novi sistem kaznjavanja.. Ne pjanite se, ka' da ste s' kruske juce pali.
Nikakav genije ne treba da se bez po' muke za mjesec dana milion eura u budzet stavi samo na ime kazni u saobracaju i jos toliko za nepropisno parkiranje.
Al' ne mere... ne moze da se ugrozava socijalni mir i "blagostanje".
Popoisam se na sve koji njeguju takav mentalitet i sistem.
--------------------------
Do Not Disturb.
https://autoblog.rs/blog/auto/vesti/...ranje-i-zaradi
Evo kako tl resavaju
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Svedjani spijuni stari.
Mi smo postenjacine, njegujemo degenerizam.
Do Not Disturb.
Je li ovo rekord kod nas?
https://m.cdm.me/hronika/uhapsen-nik...kohola-u-krvi/
Trebalo bi i Policajce kontrolisati !!!
Pa neki NVO da im da da duvaju oni eno ih u el comadante nalocu se ko stoka pa na posao!!!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vrlo moguce, znam da je oko 3 ipo bilo najvise do sad, da sam ja vidio.
Nije ovo lose iako treba sledeci put (posto nikakvih posledica u pogledu zabrane nece bit' jelte) da napravi i regionalni rekord...
https://www.cdm.me/svijet/region/u-p...kohola-u-krvi/
Do Not Disturb.
Vozač BR CG škoda Fabia,Dom Zdravlja automobil,da mu se n..... 3 .... U ul.Rista Lekica.
Vozi i gleda papire i auto ide skroz na suprotnu traku(moju),sreća da sam ga na vrijeme primjetio i počeo sviram i čak sa desnim točkovima morao popeti na ivičnjak da me ne udari.
Kakvih debila ima boze me oprosti
Sent from my Aber kutija
Na pješačkom ja i đeca kod pokojne Male pjace, baba neka 60+ ide lijevo džipom, boli je patka, umalo nas sve ne pogazi.
Sto se cini subotom vece u HN to je pakao, a murije nidje na vidiku.
Nocas preticanja, makazica i slicno..
Napravih bzv krug kroz grad, nidje ni patrole ni interventne
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Steta sto ne snimih 5-6 minuta "ludovanja" nekog brata na stari na kruzni kod restorana palata. Ovi pokusaji driftanja sa kantom od 120 konja prevazilaze sve moguce gluposti sto coek vidi u nas saobracaj. Aj da to valja necemu pa da kaze coek svaka cast brate odlican drift sad nas pusti da spavamo no brat nema snage ni da zapocne nesto, evo na kraj mu patrola dodje... pf
Instant karma sto bi rekli stari ovamo kod mene na selo.
Prema tome, šta da ti kažem?
3 patrole jado moj... trebali su i SAJ-ovce zvat'.
Do Not Disturb.
Sta je ovo, T-Roc?
Izgleda kao T-Roc al samo pogledajte blamazu koju covjek radi i tako 10ak krugova....
Izgleda je uklonjen klip... sto sam propustio? Degenerika koji se javno degenerise?
Do Not Disturb.
Jeste, kupio ono smece of T-Roca pa se vrti na kruzni punom brzinom kao magare.
A jel' on postavio taj "podvig" na IG ili je neko postavo a doticno m00do mu zaprijetilo da makne?
Sta sve crpi kiseonik, pakao.
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks