Quote Originally Posted by Laz View Post
Stigle sijalice...

Kratka led H7, pasuju na Golfa 6 i 7 bez adaptera i nema gresaka, ako kome treba mogu okacit link.
Izgleda da sam ostarao i da sam i ja postao bumer, kad sam ja bio mlad led sijalice ovakvih dimenzija su jedva bile za pozicije i nisu valjale nicemu.
Ovo malo cudo cak u sebi ima i izuzetno mali ventilator koji ih hladi.Pretpostavljam da su jos bolje u sociva!

Nisam imao nikakva ocekivanja ali se moram slozit sa Bizbijem da svijetle fenomenalno i ja ne mogu da pojmim da nemaju neki eksterni "drajver/adapter za struju" jer stvarno jesu jake.
(a ako je ko isprobao sijalica, jesam ja)

Halogen:

Auxito Turbo H7 led:

Ne mogu s telefona docarat ali izgleda ok.
Boja je oko 6000k nije previse plava.

Za dnevna svijetla je jos problem naci led diodu koja ce da svijetli ispravno sa modulacijom sirine impulsa koju VW koristi za dnevna svijetla, a posle istu tu sijalicu koristi za dugo svijetlo.
Odnosno kad je u dnevnom rezimu led diode svijetle prejako pa smetaju vozacima.

Tako da je izbor pao na ovo:

Evo kako izgleda naspram fabricke:

Kad se ubaci u auto daje skoro pa potpuno bijelu svjetlost naspram fabricke sijalice.
Sto se tice dugog svijetla jeste nesto losije od obicne sijalice, sto je i za ocekivati zbog plavog filtera, ali je i dalje prihvaljiv trejdof po meni

Sve svijetli korektno, doduse morao sam stelovati oba fara na imbus sarafe bijele plasticne na samom kucistu, tako da ne smetaju ostalim vozacima.

Unutra isto odradjen kupleraj, sve u bijelo...Svaka sijalica u unutrasnjosti je zamijenjena

E sad malo sto se tice vagena, po***** se usta onome ko je ovo dizajnirao, pricam za 1.6tdi 105ks CAYC oznaku motora...
Kratka svijetla je moguce promijeniti uz dosta psovanja, s lijeve strane smeta kuciste filtera od nafte, s desne strane ima prostora samo za dva prsta jer smeta kutija sa osiguracima i akumulator...

Sto se tice DRL/Dugog svijetla H15 tu nastaje pakao...Sijalice je moguce odvrnuti, ali ih nije moguce zavrnuti nazad u pravi polozaj...Doosta su jake zabice da ona 3 pina sa sijalice legnu u njih...Troje ljudi probalo, niko nije uspio da zavrne...

Na kraju sam PVC cijev nazubio da drzi sijalicu, pa nekako okretao klijesta...(za lijevu stranu)

Za desnu stranu mora da se skine kuciste filtera vazduha nazalost, jer nema prostora ni malo

Laz, jesu li ove H7 100w ekvivalent?
Ja bih sebi isto porucio ali ne znam koliko su sigurne ove sijalice obzirom da je mali ventilator unutar kucista sijalice koji ne znas ni kad ce pregoriti, a onda moze doci do pregrijavanja i moze instalacija napraviti problem?
A bas bi mi legle fino u reflektoru uz led dnevna koje auto ima.

Sent from my SM-F946B using Tapatalk