Čini ti se. Za sve navedeno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A ne nego ide za džabe po BG da se blamira i izigrava dvorsku ludu i otvara oči Srbima iz Srbije kako im je dobro pod Vučićem.
Baš ne mislim ništa lijepo ni opoziciji iz Srbije, naprotiv sve najgore, ali mislim da nisu mogli dočekat veću klstvu mego da ih ovaj vodi 12 godina i nema namjeru da sjaše
Last edited by technus; 22-05-24 at 14:42.
Forever young, i want to be forever young
Некада били за заједничку државу са Србијом, а сада се утркују ко ће брже, љепше и боље честитати 21. мај
https://www.in4s.net/nekada-bili-za-...titati-21-maj/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo od 1:11 nadalje Vučić eksplicitno kaže da je u Jasenovcu bio genocid i da će rezoluciju da usvoje o njemu. Šalim se, kaže da nije bio genocid i da kao šef države ne smije da donosi zaključke koji će da naštete odnosu sa Hrvatima. A onda uporedite sa onim što, po njegovom naređenju, radi df u Crnoj Gori.
I braco i dalje u očaju što CG postoji.
#самослога![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Pogrešno napisah gore, nije Vučić rekao da nije bio genocid nego živ neće da se jasno izjasni o tome plus kao razloge navodi državne interese.
https://www.in4s.net/kolone-pristizu...tavimo-izdaju/
opet Spajk izdaje nekog?nekad je ovakve kupovao dps sad sns. ljudi koji vrijede ka kilo sira
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Beskrajni kvartovi u zemlji blagostanja
I opet svi idu tamo idu za bolji zivot a ne u Rusiju, Kinu, Sjevernu Koreju. To mi je interesatno.
Skoro pricasmo, znas li nekog da je posao u Rusiju da zaradi pare, sem ovoh sto “zaradjuju” u CG od Ruskih donacija da seru po Crnoj Gori.
Last edited by GaD; 22-05-24 at 18:59.
Jeste jeste, nego vidis li na sta lice ti kvartovi. Zamisli neko dijete da prolazi. Kakva sad Rusija, S.Koreja kakve su to frustracije. Ti Rusi su odje pokupovali I Dali ogromne milione ovim prodanim dusama za kuce I zemlju. Kina nam je radila autoput. Izbacio sam ovaj video I ne sladim se ovome nego, oni su isto korumpirana zemlja u kojoj dileri milione obrću. Isto je stanje I u velikom dijelu zapadne evrope. Narko dileri posluju bez problema. O trafikingu da ne pricamo
Poenta price je?
f6
zamisli u državi od 330 miliona postoje siromašni
elem, noćas je ovaj sns skup plaćenika uperen direktno protiv odličnog rada Spajketa, Milovića i ministara. vrlo zanimljiva izjava
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-nas-je-vise
znači, DIREKTOR škole, dakle, DIREKTOR škole. onoga sistema obrazovanja koji kažu da je partijski očišćen kaže ovo gore. dakle prima platu od države Crne Gore, koju ne priznaje. al par iljada na račun priznaje sa tim nema problema. za ovo u normalnu državu ide otkaz. kolko je sjutra. a splačinu moram razočarati da referenduma biti nećeMilutin Mirjačić, direktor škole "Bajo Pivljanin" u Nikšiću je rekao da je došao da se obrati "predsjednicima Vlade i Republike jer državu ne priznaje".
"Nadam se da će referendum biti opet i pokazati da nas je više", kazao je Mirjačić.
Last edited by outline; 22-05-24 at 19:17.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bar u Rusiji nema drogaša i alkoholičara i siromašnih i da se vidi neprihvatljivo ponašanje u javnosti.
Još jednom Danke Deutschland što su nam uvalili kitadžimu za rezoluciju, nemaju preča posla...
Pa ne vjerujem da su poenta klipa te teze koje ti izvlačiš, a kad amo već kod toga, naravno da svi idu dje su veće pare, a i cilj svih (bar koje ja znam) koji su otišli tamo je da zarade neke pare 5-10 godina i trk nazad.
E sad da se vratimo na klip, mora se priznati da ovo baš sablasno i jezivo izgleda i da je ova sintetička droga Fentanil ili kako već pravi pakao, pravi zombije od ljudi i sve više uzima maha kroz USA
Last edited by technus; 22-05-24 at 19:38.
Forever young, i want to be forever young
U Rusiji je sve vrhunsko, jedino je kvalitet prozora upitan.
Dostina je islo za rusiju da radi i zaradi samo sto je tamo hladnoca velika ali zaradjuje se
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Je li realno da ovaj smrad ovo izjavi. I jos je direktor obrazovne ustanove. Pi pi pi
Milutin Mirjačić, direktor Osnovne škole "Bajo Pivljanin" u Plužinama je rekao da je došao da se obrati "predsjednicima Vlade i Republike jer državu ne priznaje".
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-nas-je-vise
Овај директор школе би ми био колико сјутра смијењен, и то само због изјаве да не признаје државу.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Почела А.В. Револуција.
(Počela A.V. Revolucija.)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks