Naravno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kalav gmaz od preśednika skupstine koji se ne oglasava... a ne smeta mu sto śedi u fotelju i prima platu.
Ovakvu generaciju izroda CG ne pamti.
Ista stvar sa mini koljenicom iz NK, Vranesa ispljevalja i budvanske mafije... plate i beneficija s budzeta se ne odricu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Last edited by Mojsije; 21-05-24 at 20:01.
Meni je žao ovakvih likova, al stvarno. Greote đe oni žive, napatiše se. Odnosi se na Sisoja Tomića, Kolenicu, Veprinu, itd itd
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 21-05-24 at 20:05.
Meni se čini da je ovakvih likova sve više i više. Još ide radikalizacija. Nekad je bilo Crna Gora i Srbija to je jedna familija. Sad nijesi pravi Srbin ako prihvataš išta crnogorsko.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Svaka ka Njegoševa valjda.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Možda su mu pjesme nikakve, ali makar mu umjetnička fotografija djeluje očajno.
Meni ga je žao nešto. Mangup, šeret, pjesnik, političar, mučenik… u pokušaju.
Last edited by Caesar; 21-05-24 at 21:43.
γνῶθι σαὐτόν
Sve i da nije prodat i kupljen, poslije onog napada na ljude i lažnog prijavljivanja da su njega napali bilo kakva mogućnost za sažaljenje je isparila. Dokazao je da je truo.
Ovo je pogrešno na toliko mnogo nivoa da je to strašno.
https://twitter.com/sodzinjon/status...xiIo8mrsg&s=19
Au jbt kako covjek odmori mozak kad ne ulazi na ovu temu.
Udjem nakon pola godine pipun postao pjesnik, a kula koja je sagradjena na mjestu dje su belivuk i ekipa izbili narod i iscerali sa svojih imanja kaze da nisu genocidan narod.
Kuku meni sto je ovo ima li kraja? ***** su odavno isplivala na povrsinu, znam.
Dje nalaze ove pisce i pjesnike i kule sto pisu stihove? Na dno kace bice...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Idete li na SS sabor noćas
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
https://m.cdm.me/politika/danas-prot...-o-srebrenici/
sns nastavlja da preko svojih filijala vrši pritisak na Spajka
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
prije svega plaćenička splačina
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ne-gore-srbiji
Srbija je imala priliku da usvoji rezoluciju o Jasenovcu ali taj predlog nije prošao u Skupštini, gdje većinu ima Vučićeva Srpska napredna stranka.
Početkom 2021. godine Udruženje logoraša Jasenovac u Srbiji podnijelo je Skupštini Srbije predlog “Rezolucije o ustaškom genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u NDH-a 1941-1945”, kao i predlog proglašenja 28. aprila za Dan genocida nad Srbima u 20. vijeku. Za stavljanje na dnevni red te rezolucije glasalo je 30 od 250 poslanika.
Da ne kopiram cijeli tekst,ali picousti koji neće da izglasa rezoluciju o jasenovcu kaže da je dobra ideja da mi to uradimo.
Koliko dolazi do izražaja koliki je pipun potrčko postao,samo da ispuni želje picoustog,a to je izmedju ostalog zaustavljanje evropskog puta crne gore,jer dok je on na vlasti Srbija sa svojom politikom nikad neće uci u EU.
I ne kažem to (samo)zbog kosova,nego zbog śedjenja na dvije,tri stolice,mislim da evropa i jameriku polako stežu obruč i on je svjestan toga.
Lepoglavi je došao do nivoa da na dnevnom nivou histerično komentariše u korist sns. Viđeh da mu je partija danas pozvala Srbiju u RS da zabrane ulaz svima koji Srbe nazivaju genocidnim narodom. Realno bi to značilo da nikome ne zabranjuju ulaz po tom osnovu, ali mora se bjesomučno hraniti bezočna sns spc laž o rezoluciji koja Srbe proglašava genocidnim narodom. Da toliko ljudi u Srbiji ne želi da pročita šta piše u njoj nego blanko vjeruju i, što je još gore, žele da vjeruju Psihopati i sns spc kamarili, to je ono što je stravično.
“Prodao” se za šaku vučićevog srpstva i pravoslavlja. Vjerujem da sebe vidi kao viteza u sjajnom oklopu sto se bori sa nemanima sa Zapada. Al opet ima pozitivno sto nije se prodao za pare i lični interes. Opet racunam da se iz ove njegove alternativne stvarnosti lakse probuditi. Ako smogne snage.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks