Četvoro po 5 €urića i vozi za Budvu lagano![]()
city taxi od sinoc 30 centi kilometar voznje !!!
Četvoro po 5 €urića i vozi za Budvu lagano![]()
ljepse ti je sjesti kod onoga iz iraka sto vozi kola puna eksploziva
barem znas na cemu si
ono sto kod njih vozi ono su sve blajvazi kakvih nema
Prazne rijeci, hiljade praznih rijeci i to je sve...
Jubilarno petnaesto udruzenje: Taxi Prestige 9718 - reno megan su im vozila.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ima jedan nenormalno debeli taxista, necu pominjat iz kojega je udruzenja, ali znam da se nikad necu vozit s njim, ne zato sto je debeo, nisam ni ja kA boca, nego sto me stresa za 5 minuta voznje jer je svakoga pretekao sa sve srednjim prstom kroz prozor i na kraju voznje mi se ljubazno izvinio rijecima da je malo popio, dobio je prinovu kod brata...
A koliko ih ima,vise se i ne zna koji je broj kojeg.Najcesce zovem city taxi al posto nikad nemaju slobodnih vozila onda elit ili lux. Juce je prestiz taxi vozio cijeli dan besplatno! Valjda je novi!
Last edited by Oky; 21-03-07 at 23:45.
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
Koliko ih ima, a kad ti najvishe treba taxi bude: "Zao nam je, sva vozila su zauzeta" :mad:
P r i m o r a c
Last edited by shrek; 22-03-07 at 06:27.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
evo sad moraju polagati ispit iz poznavanja podgorice da bi dobili licencu za rad. svi koliko ih je.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
Kod nas su uzasni taksisti... Ja se vozim svakodnevno, ranije sam isao sa
divljacima, a i sad ponekad, ali na prvom mjestu je city, a ako nema auta
slobodnih, kao sto ih nikad nema, onda Lux ili EliteCesto sam usao u auto
a vozac pio pivo ili sl. sto mi je uzasno... Ili oni iz Lux-a ka da lokomotive
voze, pa ni ne gledaju retrovizore...![]()
a vidis meni se city taxi uopste ne svidja.nikad ali nikad nisu ispostovali zakazano vrijeme.cak sam 3-4 puta i izvisio.nikad vise
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ja sam mislio da je Roksped otvorio Royal taksi , tj da je kupio auta i zaposlio ljude da rade za njih
a u novinama sam vidio oglas prodajem Passata i mjesto u Royal taksiju e sad na koju ovo foru?
Ovim putem pozdravljam taksi 9711 i pozivam zaposlene da kolegu koji je jutros vozio vozilo bez tablica i prošao kružni kod Promontea nauče značenje saobraćajnih znakova.
I ja bih pozdravio vozaca 9711 koji je jutros zamalo udario zenu na tuskom putu i to gle cuda na sred PJESACKOG!!!!!!
Sva ta taksi udruzenja koja pominjete imaju po 5-10 kola i da bi dobili slobodno vozilo (POGOTOVO petkom i subotom uvece) treba da okrenete 15 puta i taxi vas ispadne 5e (posto je svaki onaj poziv po 0.3e ili tako nesto). Zato ja kad mi treba taxi zovem 9709, orange taxi koji imaju oko 100 kola uvijek i jos mi se nije desilo da mi kazu "Izvinite, nemamo slobodnih vozila" ili uzmem onaj lux jer mi tu ispod balkona imaju stanicu pa ih i ne zovem
A sto se njihove voznje tice, sve taxiste bih tukao svaki dan prije svakog obroka, jer nema dzukela vecih od njih u saobracaju...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
a znate li vi ko su nam taksisti?
dječurlijamožete misliti njihovog "iskustva" za volanom
lijepo je te dečke zaposliti, bolje nego da lunjaju ulicama i piju... ali ja se s vozačem koji nema staža nikako ne mogu osjećati bezbjedno
naravno ne govorim o svim taksistima, ali znam dosta ovakvih slučajeva
a bolje i oni, no staronje shto se izuvaju u kola
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks