https://normalizuj.me/praxis/ova-nasa-zemlja-crnogorska
Kao što niko bolje od velikosrpskih nacionalista ne zastupa tezu o srpskom narodu kao genocidnom, niko više od crnogorskih nacionalnih udarnika ne ulaže u mit o crnogorskoj naciji kao alibiju za kriminal
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://m.cdm.me/svijet/region/usagl...a-pise-u-njoj/
I što kažu Vučko, Pipun, Kolenica i ostala bratija, kolektivna odgovornost?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 02-05-24 at 11:51.
Jasno je da im smetaju članovi rezolucije kojima se osuđuje negiranje genocida i slavljenje onih koji su osuđeni za genocid. To svetosavska sektaška politika podmeće ljudima u formi a oće cijeli državu i cijeli narod da proglase genocidnim. U prevodu, pustite nas da na miru negiramo genocid i slavimo osuđene ratne zločince, inače smo svi ugroženi, a pogotovo naša svetosavska politika koja se zasniva na reviziji istorije i na mogućnosti da se istovremeno bude agresivan i ugrožen.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.dan.co.me/vijesti/politi...renici-5237011
Shto zamjera Pipke ovome shto je po rodjenju jedno a po uvjerenju drugo?![]()
...
kakve veze ima Njegoš sa svim ovim? jbg, šef je naredio a lepoglavi je samo radnik obični koji radi protiv ove države a i Srbije
Last edited by VanjaTheMan; 02-05-24 at 12:41.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
ako CG glasa za rezoluciju, treba očekivati blokadu kružnog u Budvi
Smeta im sto nikoga sa Balkana ne mogu naci da ih podrzava pokusavaju nas uvuci na njihovu stranu eto da ne budu usamljeni iako rezoulcija nema nikakve veze sa Srbijom i sa narodom sto se ubise svi da im objasne ali treba usniji za njegovo politicko potkusurivanje
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...dali-crnu-goru
eo kolko sns i njegove filijale u ovoj državi cijene istu. samo izlaz na more a narod ko ebe. ovako isto misle df i uraši"Izgubili smo Crnu Goru, organizovali ste miting za Kosovo gdje su se krale patike, hoćete sa ovima zajedno koji priznaju genocid u Srebrenici… Da danas imamo izlaz na more mnogo bi lakše dobijali ono što treba da dobijamo", kazao je Vučević.
"Lakše bi se borili za Kosovo, vi ste predali i Crnu Goru i pokušali da predate Kosovo i u dobroj mjeri to učinili. Nemojte nama držati moralne pridike jer nemate prava na to i neka vječno živi Srbija", zaključio je Vučević.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-u-np-durmitor
kakva tužna državaU Nacionalnom parku Durmitor, u strogo zaštićenoj zoni, posječeno je više od 50 zdravih stogodišnjih stabala, kazao je za Vijesti izvršni direktor nevladine organizacije Koalicija za održivi razvoj (KOR) Miloš Lazarević.
A direktor kao nije znao šta se dešava.
Што је најјаче на суду је доказано да Србија као правни наслиједник СРЈ, није одговорна за геноцид.
И ја лично мислим да нико у Беодраду није рачунао да ће онај мајмун поремећени приредити то што је приредио, и нанјети толику штету и Србији и РС.
Да је запад хтио да не буде РС, пустио би Војску Хрватске и армију БиХ, да 1995. заузму Бањалуку.И нико озбиљан ни данас не заступа укидање РС и ломљење дејтонског мира.
Стога не видим разлог због којег би се ико у Београду нашао угроженим, чак ни у Бањалуци, посебно у свијетлу чињенице да је Милорад Додик 2008. јасно и гласно рекао да он савршено добро зна што је било тамо и да је тамо био геноцид.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Interesantno mi je da je Zapad navalio da se po 100ti put izjasni da je u Srebrenici bio genocid....a mene samo zanima sta je onda ovo sto se desava i dan dans u Gazi...gdje je za manje od 3 mjeseca zbrisan milionski grad i izginulo do sad preko 30k ljudi?
Sere mi se vise od licemjerja na svakom nivou.
Zbog omalovažavanje policajaca u Budvi Podgoričanin M.V. (29) kažnjen je sa 1.200 eura, dok je državljanka Srbije a H.J. (36) iz Niša, kažnjena sa 2.000 eura zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dogovoreni genocid po rijecima komadanta odbrane srebrenice...
Naser Orić je genetski orjentisan kriminalu i njegova najveća želja je da bude glavni “bos” kad su u pitanju kriminogene radnje i to mu je pošlo za rukom.
Srebrenica je apsolutno dogovoreni genocid. Za kompletan razvoj događaja u Srebrenici Alija Izetbegović je znao prije nego što se dogodio. I zbog toga bi najveća glupost bila tražiti spas od onih koji su te odvukli u provaliju. Ali, nije samo SDA na vlasti u Srebrenici. Nedavna smjena predsjednika Skupštine opštine potvrđuje da su ovdje u stvari SDA i SDS u koaliciji, koju nisu prekinuli od vremena kada su jedni bili na Palama, a drugi u Sarajevu.
Da li je Srebrenica prodata?“, a ona se pretočila u pojedinačna pitanja: „Ako jest, zašto je žrtvovano 10.000 ljudi?“; „Zašto u Skupštini nije do sada o tome raspravljano?“; „Zašto i po čijoj naredbi je Naser Orić napustio Srebrenicu?“; „Zašto su komandanti bili poslani na taj trening i zašto se nisu do pada Srebrenice vratili?“; „Da li će neko iz državnog predsjedništva ili drugih institucija preuzeti odgovornost, i ako da – ko?“; „Da li ste Vi krivi?“; „Zašto za odlazak iz Srebrenice nije osiguran jedan koridor?“; „Zašto nije ni jedan oficir sa slobodne teritorije došao u Srebrenicu da pomogne?“
Alija ,međunarodna zajednica i bosanski srbi ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://m.cdm.me/zabava/showbiz/karl...a-u-crnu-goru/
eo je još jedna ugrožwba. atmosfera mržnje“Kako se zbog uznemirujuće i opasne situacije po građane Srbije, koji su na udaru tamošnjih ekstremista, Medicinijada ne bi pretvorila u politički i medijski obračun sa jednom političkom strujom iz Crne Gore, a najviše zbog vaše bezbjednosti, odlučila sam da kao izvođač ne učestvujem u ovogodišnjem zabavnom programu. U dogovoru sa dekanim i organizatorima, vidimo se u nekom drugom gradu”, dodala je Karleuša.
Budva i Crna Gora, prema njenim riječima, trenutno nisu “bezbjedno mjesto za srpske studente i građane Srbije”.
“Još jednom hvala što ste kupili karte i nadam se da vas ovo pomjeranje neće razočarati. Apelujem na vlasti u Crnoj Gori da garantuju bezbjednost građanima Srbije u toj zemlji, jer ekstremizam, mržnja i primitivizam vode u propast. Takođe savjetujem građanima Srbije da se zbog atmosfere mržnje suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog ljeta. Mi se svakako družimo u vremenu ispred nas, vaša JK”, stoji u objavi Karleuše.![]()
Studenti medicinske škole će biti uskraćeni da vide u praksi kako izgleda plastična hirurgija u fulu.
Dragi moji studenti zdravstvenih fakulteta, Medicinijada 2024. je planirana u Crnoj Gori – Budvi, kao i moj koncert na istoj. Organizator me je obavijestio, da ste zbog mene kupili više od 4.000 karata do ovog momenta, ja sam beskrajno ponosna i zahvalna što me volite i želite da uživate uz moju muziku”, napisala je Karleuša na Instagram storiju.
Pa to je zločin!
Meni se ona svidjala dok je onako hrabro branila LGBT prava, a sad se priklonila "the dark side"
digla nogu na papucu, pa sve vice "necu!", a na kuma namiguje da se kola krecu
Ove druge dvije makar imaju hitove u okviru svog žanra, Karleuša nikad u životu nije imala nijedan.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks