Pa to može samo u dosluhu sa organima uprave, da namjerno "ćute".
Inače, zakleo bih se da je ovo iz kuhinje ASK, pošto je Ćalovićka godinama najviše njih maltretirala.
Jbga, gospodja Perović je ignorisala i presude Upravnog suda kad je u pitanju imovina Mila Djukanovića i recimo skoro tri godine neće da podnese izvještaj o njegovoj milionskoj kolekciji satova.
Radi se o takvim zahtjevima i takvom zakonu koji ti garantuju da ćeš dobiti spor, jer praktično bombarduješ organ zahtjevima tako da ne mogu da ti odgovore u zakonskom roku. Onda odmah ide žalba drugostepenom organu koji mora da odluči u tvoju korist jer zakon ne prepoznaje zloupotrebu zahtjeva za slobodan pristup informacijama. Ne boj se, ljudi koji ovo zloupotrebljavaju su se ispraksali dovoljno da znaju tačno šta i kako treba da rade.
Ako misliš na onu sliku, vjerovatno DPS, ne konkretno ASK.
DPS-u je itekako stalo do Perovićke jer je jedna od rijetkih simpatizera DPS-a koja se nalazi na poziciji moći sa koje može da im rješava neke stvari. A to će ubrzo da se promijeni.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
bio je dpsov ali su ga ovi tvoji prisvojili i postao im je profesor, kul lik i eo sad žrtva političkog progona. al dobro to je tvoja partija, vaši lopovi su okej jer su jelte vaši. svako brani svoje. samo da splačina od lepoglavog objasni kako je to politički motivisan proces
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kada bi uhapsili glavonju, da li bi nestale pare klijenata prve banke?
Last edited by TAKUMI; 30-04-24 at 20:59.
Prema tome, šta da ti kažem?
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I sad prasac ovaj znači bio diskriminisan jer je Srbin? Moga je imat 5 milijardi vrijednosti biće da ga nije politika diskriminacija sputavala.![]()
Last edited by avet; 30-04-24 at 21:04.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobro, da...
Znam ja da su NVO većinom vnago, ali s obzirom koliko ima njih i advokata, pa i nije neka cifra u pitanju.
Mrtva je trka izmedju NVO i raznih agencija i njihovih savjeta,
A često su to jedni te isti likovi.
Eto o Vanja Ćalović je bila u ASK-u ako se ne varam.
Ili recimo Zlatko Cemi Vujović, od kojeg ni traga ni glasa da reče koju, na hapšenje Perović koja je i njemu djelila velikodušno neke bonuse kao članu savjeta ASK-a.
Ako misliš da je jedino ekipa iz dps-a imala koristi od njegovih prljavih para, grdno se varaš. Ili te ne zanima, kad su u pitanju dobri i pomalo pošteni dfovci. Ne zaboravi odakle je krenuo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Biće interesantno ako Kneževiću ne odrede pritvor.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ako Massaro nije agent BIA ne znam evo kako da objasnim drugačije ove pisanije.
Što je ovo,QQ što je ovo noćas od njegovih pitanja i pisanija.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Zamolio bih DF da reaguje.
Rusija je često intervenisala i pokušavala da se miješa u naše etničke grupe. Da bi se onda pričalo o „ugroženim etničkim grupama“ – ko god one bile. Obrazac je kristalno jasan: Rusija je zainteresovana samo za izazivanje haosa”, smatra Spajić.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Agent BIA
Njemu politika nije fah nije pretpostavljam nikome ođe od nas no tebi očito jeste i to onaj najcrnji fah u špijunske službe.
Zamisli koliko bi crnogorskim političarima, pa i Spajiću taj politički i diplomatski život danas bio lakši, da su se Crnogorci vjekovima borili protiv ruske okupacije, a da ih je u tome pomagala Njemačka u novcu i žitu da se narod prehrani.
Koliko bi danas lakše bilo odgovarati na pitanja njemačkih novinara, samo da je Rusija napala Crnu Goru u dva svjetska rata, da su Rusi palili Cetinjski manastir i bombardovali kapelicu. Da su Rusi avionima tukli 1999-te.
Koliko bi danas bilo manje neprijatno pričati gluposti u koje ni sam ne vjeruješ i zbog kojeg te se stidi i baba što je uvijek za DPS glasala...
E svjetska politiko, krvna sliko Aca Djukanovića.
Elem, zar ja tebi nisam na ignore?
Last edited by Massaro; 30-04-24 at 21:55.
Jesu Srbiju (okupirali) u Beograd zar ne znaš?Ono imaš li ti pojma neka o istoriji kad su ruski vojnici kroz Beograd..Crnu Goru nisu nikad.Crna Gora je vazda bila bliža Rusiji no što je Rusija Srbiji.Srbiji u stvari nije nikad.
Crnogorci su sa Rusijom ratovali sa Japanom.![]()
'99 ti je isto malo izmakla istorija Crna Gora nije imala toliko raketnih napada ka Srbija.Iako bi ti volio da je drugačije,jel?Aj mani me se patetike.Piminješ '99 ali čoče đe ti je Dubrovnik?Koja je to godina bila?
Elem na ignore si mi kad se meni oće to ti je ka sa daljinskim upravljačem za TV.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 30-04-24 at 22:02.
A to se trazi npr spisak automobila, spisak radnika za stalno i bez, putni nalozi, sta su kupili prosle godine, ? Cisto pitam za prijatelja koga promaja ubi ponekad...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Stagod zelis da znas, ne moras dokazivati pravni interes tj. da ti to bas treba zbog necega. Mozes da trazis isto od svih javnopravnih organa ili recimo cijelu arhivu jednog organa ili kombo to dvoje. Ako ne znas sta trazis ili nisi dobro naveo duzni su da te pozovu da dopunis ili pojasnis, ako navedes kako zelis to da ti dostave treba da te poslusaju itd.
Onda lijepo da se ne bi bakcali sa time stave oznaku tajnosti i odbijaju zahtjeve, nesto kao pauza. Osim poreskih i carinskih podataka, oni su tajne sami po sebi po zakonu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks