Inace, ova pomoc Izraelu i Ukrajini je izglasana tacno na Hitlerov 135. rodjendan. Hahaha, show!
Slucajno?
Sve se poklapa...
Inace, ova pomoc Izraelu i Ukrajini je izglasana tacno na Hitlerov 135. rodjendan. Hahaha, show!
Slucajno?
Sve se poklapa...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dobro je da pratiš Hitlerov rođendan.
Ovo je haj lajt veli na Hitlerov rođendan.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Evo vidjeh da likovi sa foruma više znaju o blagodatima Putinove vladavine nego ovi koji su iz Rusije pobjegli na kukali Balkan od Putinove blagodati. E zamisli u kakav si jad od države kad ti je odlično da kod nas utekneš.
Mada vidim da ima i raznih kreativnih ideja šta uraditi onima kojima se ne sviđa Putin.
Al, vidjećete vi bezbožnici kad izađe Rusija na Dunav, spoji se sa Srbijom, kad se i onaj "operisani" na Kosovo vrati...
Tko leti, vrijedi...
@ovizionizi, bate isprosipaše te svi, ostavi tu energiju za krug prijatelja
---
@Bluemoon, dako i Putin nešto od sebe učini, da imam zašto gume palit tridestoga.![]()
Pa, da se prosipaju, to ne sporim. A sa prijateljima bas ne drvim ove price puno.![]()
Dobro je, da im se ispovijedis kao nama odje mnim ne bi se puno kafa napio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sve znate, sta da vam kazem. Tako vam je hiruski precizna i percepcija samog sukoba. Svaka vam je na mjestu...![]()
Meni je u cijeloj priči fascinantan uticaj propagande odnosno hibridnog rata đe recimo na forumu krstarice gotovo svi pišu kao ovizi.Odbijam da vjerujem da u Srbiji toliki procenat ljudi podržava ovu agresiju i da ne vidi činjenice ali kad godinama u goste imaš bivše generale JNA što predstavljaju ovaj konflikt kao propagandisti sa RT-a zavedeš dobar dio stanovništva.
Što bi rekao Gebels daj mi medije i ima da izvrnem percepciju cijelog stanovništa.
Zanimljivo je kako su se republikanci po pitanju Ukrajine podijelili gotovo su na fifty/fifty.
Ona Maryorie je gotovo ista ka Margarita.
Nažalost toliko toga će u svijetu zavisiti od izbora u Americi kao što vidimo na primjeru Ukrajine.
Nažalost, kolektivno pamćenje nam je vrlo kratko, pa svakih tridesetak godina doživimo amneziju. A znamo šta se dešava sa takvim društvima.
Nije ovo ništa novo. Zaboravili smo i demonstracije tokom NATO bombardovanja kada su srpske patriote ispijale hektolitre žuči što ne sipaju bombe malo i po Crnoj Gori. "Nismo gubavi", bješe li glasio neki od transparenata?
Ali, zaboravili smo. Pa je danas Miloševićev "Dan" kredibilan MSM, Mandić je predsjednik Parlamenta, SPC ima carde blanche da rovari po Crnoj Gori, litijaška potvrda je najveća preporuka za rad u državnim organima, a SAD je, po istraživanjima, za većinu naših sugrađana, najveći naš neprijatelj. I tako dalje, da ne nabrajam, jer ne može ni stati u limite jednog posta.
Tako da, mislim da jeste otrežnjujuće za neke, ali, jako daleko od kritične mase. Bojim se da sve više klizamo "istočno", ka onoj kakofoniji koja decenijama izluđuje i oblikuje društvo u Srbiji. Štaviše, put emancipacije, koji je na revolucionarni način zaustavljen 2020. je sve dalji i dalji.
Last edited by johnny bravo; 21-04-24 at 11:20.
In vino veritas
Crna Gora je uvijek bila povezana sa Rusijom istorijski i to su bile veze daleko jače nego kod Srbije.Naši velemajstori u šahu su se divili ruskim velemajstorima u šahu,bili su im idoli.Ona krilatica nas i Rusa dvjesto miliona je jedna od poznatijih krilatica kod Crnogoraca.A potiče od Vladike Danila.Izvinjavam se na maloj digresiji.
https://archive.org/details/porijekl...sa-200-miliona
Ali,da se razumije ta veza.
Sjetimo se samo da su se čak upustili u to da im budu saveznici u ratu sa Japanom,koji smo se tek sjetili neđe u novije vrijeme da potpišemo ka da je završen kolaju smiješni snimci da smo toliko lenji bili da okončamo taj rat.
Šalu na stranu naša zemlja jeste povezana emotivno,istorijski i mitski sa Rusijom.(Petrovići imaju u tome velikog udjela) Ali,baš zato onaj ko voli rusku kulturu,njene pisce,muziku je ispravan samo ako je protiv nekoga ko prvi put u istoriji Rusije pisce proglašava stranim agentima i piše im potjernice.Gluhovski je prvi pisac u istoriji čovječanstva za kojim je raspisana potjernica.
Ko podržava Kremlj taj ne voli Rusiju.
Faking Fakat.
Last edited by Bluemoon; 21-04-24 at 11:42.
Jok, Putinov put emancipacije.Daj malo da prepišemo kako se to radi sa opozicijom, seksualnim i nacionalnim manjinama, medijima i slobodom izražavanja.
![]()
In vino veritas
Ne valja ti to odbijanje realnosti
Potom je usledila serija pitanja koja se tiču rata u Ukrajini. Prvo od njih odnosilo se na uzrok izbijanja sukoba, gde je 41% ispitanika označio „želju NATO alijanse da se širi na istok i na taj način ugrozi interese Rusije“ kao glavni uzrok, 15% smatra da je to „denacifikacija i demilitarizacija Ukrajine“, 13% da je u pitanju „imperijalna politika koju Rusija vodi“, a 12% da „Rusija želi da spreči genocid u Donbasu“. Po 10% ispitanika smatra da je uzrok želja Rusije „da spreči Ukrajinu da krene ka Zapadu“, odnosno „da širi svoju teritoriju i na taj način poboljša svoj položaj“.
Kada je u pitanju odgovornost za rat u Ukrajini, 32% ispitanika smatra da je ona isključivo na Zapadu, a 27% da je najvećim delom snosi Zapad. 13% smatra da je jedini krivac Rusija, 10% da je najveći, ali ne i jedini, krivac Rusija, a 18% smatra da odgovornost dele Zapad i Rusija.
https://istrazivanja.rs/rat-u-ukrajini-jul-2022/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ni ja da si ne pokvarim susrete.Osim sa Rusima koji su utekli od Putina.To su mi jedini prijatelji sa kojima u RL mogu na ovu temu.
Rusi poginuli u brato-ubilačkom ratu.
https://twitter.com/KilledInUkraine/...71kIvkEVg&s=19
Ne podržavamo ti i ja "iste Ruse" ove koje ti podržavaš pozivaju ođe RAT.
Ja neću da moj brat obuče uniformu pitam se samo još čiju i da nam se život zavije u crno ka Rusima koje su ova smeća poslali na bratski narod u Ukrajini.
Ja neću da mi Karaganov prijeti nuklearnim ratom dok se oni sakriju u svoje bunkere.
A najlakše im je ođe da otvore front i to stalno najavljuju balege iz Moskve.Njima je i krv Rusa jeftina a kamoli da neće biti balkanska.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks