Ovo sto ja vidim svakodnevno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja uzeh Good year u Castelanu. 90€ s popustom. Ali su poceli da naplacuju 3€ balansiranje jedne gume. Znaci 12€ dodaj na cijenu
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Upravo sam mislio to što sam napisao .
Pa sad šta god da si shvatio.
Znači u domenu everyday ljetnih guma Michelinove će preći ubjedljivo najviše
kilometara u nekom normalnom modu vožnje. To ne znači da su najkvalitetnije ili
da imaju bolje performanse već da imaju jedino najbolji "WEAR " kako zovu englezi ,..i to je upravo
to -izdržljivost smješe i potrošnja gume
Što se performansi tiče mnogo bolje su u ovoj kategoriji svakodnevnih ljetnih guma
i Continental i Hankook i Goodyear i Bridgestone
To što pominješ PS4 i PS 5 je kao da uporedjujemo babe i žabe
Pilot Sport smješe su kako im i ime kaže gume za sportsku vožnju ,imaju
vrhunske performanse i grip, i dva puta ili više skuplje od ovih svakodnevnih ,
znači posebne serije za posebnu namjenu.
Realno za tu cijenu potpuno nepotrebne za CG jer nemaš gdje da ih voziš
i testiraš im kvalitet na brzinama 130 plus.
Znači nije ista kategorija , a svakako kome novac nije problem i voli i ima gdje
da potegne gas ,...PS serije su najbolje gume za takve egzibicije
Last edited by Dimitris; 11-04-24 at 09:32.
Znate li , dje mogu da provjerim koja dimenzija guma odgovara za auto?
Imam ljetnje felme original 18ice i na njega su gume 245/40/18 a dobio sam nove gume 225/55/18 ?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
069/100-100
Ja sam kupio prosle godine u proljece Miselin Pilot Sport 4 i iskljucio se s ove teme sto se tice ljetnjih guma...a znate koliko sam mlatio o gumama
Jako precizna guma, koci i skrece apsolutno nenormalno...dosta vas zna kako vozim, gasiram cesto, guma je perfekcija, nesto vise trazit od ulicne gume je nerealno.
Potrosila se 0% za skoro 20k...
Rotiram svakih 5k jer vozim po gradu dosta, i trap je na reglazu/kontrolu bas cesto.
Po meni Miselin, pa Kontinental pa Hankook...I hankook nikad nece bit na prvo ili drugo mjesto, bez ako ne podje u stecaj neko
Ja sam još u dilemi između GY Asymmetric 6 i Michelin PS4S. Kažu da je na testiranjima GY bolji i od Contija i Michelina.
Mislim bitno mi je da je na suvom što bolja, mokro manje više.
Laz, Hankook nije ni peti, ni sesti.
I ja mislim. Nabavljao sam ih jedno vrijeme za firmina vozila. E nisu ništa bolje od Savinih bile. Dok mi se dobro pokazao Vredestin.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Što se tiče ljetnjih guma što mislite o Uniroyalu? Rain Expert 5 čini mi se da je najnovija. Ime joj kaže da je dobra za kišu, a za suvo i vreli asfalt ? Izdržljivost? Buka? 225/55 R17
Koliko mi je poznato rain expert nemas u toj dimenziji, samo rain sport. Za suvo malo iznad prosjeka, za kisu najbolja. Meka guma, brzo se trosi, mekani zidovi, u krivinama imas osjecaj da se uvija dok ne naviknes.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dunlop kvalitet
![]()
Nije to Dunlop nego je protekt.
Protektovana guma, upravo su iz ovih razloga zabranjene u EU (samim tim i u CG, bar na papiru), ali svaki drugi kamion vidim na te gume.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jos malo pa na auto![]()
But if you never try, you'll never know..
Đe ovo slikano?Indonezija?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da uzimam 225/45 R17 94Y XL ili 91Y? Hečbek je u pitanju, povremeno oštrija vožnja u krivinama.
Neki kažu XL ima bolje prijanjanje. Auto se ne pretovara, rijetko kad vozim koga pozadi.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks