Page 22 of 88 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast
Results 526 to 550 of 2193

Thread: Rusko-ukrajinski rat 2024

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Može kad objasne u Rusiji u zatvore da je 2+2=5 u sobi 101 u Soči.Ka u Orvelovoj 1984.

Skroluj mi se s očiju da te zamolim.
    Last edited by Bluemoon; 04-04-24 at 20:09.

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Formalno pravno Jugoslavija nije postojala 1999 god. (tek je 1.11.2000 god. primljena u UN) kao međunarodno priznata država. Ukrajna je članica UN. Tu tzv. Jugoslaviju je napao vojni savez. Ukrajnu je napala druga suverena država.
    Ono, tačno je, može se svašta pisati i praviti poređenja koja ne stoje, uvjek se mogu pravdati da imam pravo da bijem ženu jer to isto, pobogu, radi i onaj iz ulice pored.

Opravdavati Putinove poteze oko Donbasa je potpuno isto kao opravdavati Hitlerove poteze oko Sudetske oblasti (to su potpuno iste formalno pravne relacije), ali ipak je glupo porediti ono što se sada dešava i ono što se nekada dešavalo.

Danas je isto (pošto se paralelno dešava) opravdavao Natanjahua zbog vojne intervencije, ili opravdavao Putina zbog ,,specijalne vojne operacije”. Ukratko, Putin i Natanjahu su oličenje zla u današnjem svjetu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,545
    Thanks Thanks Received 
    9,143
    Thanked in
    4,454 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    uvjek se mogu pravdati da imam pravo da bijem ženu jer to isto, pobogu, radi i onaj iz ulice pored.

Opaaa,znači i ovaj drugi je ipak tukao ženu.No ta žena u tom trenutku nije imala ličnu kartu,tako da je siledžija imao prava da je tuče.

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Opaaa,znači i ovaj drugi je ipak tukao ženu.No ta žena u tom trenutku nije imala ličnu kartu,tako da je siledžija imao prava da je tuče.

Ako neka država ne postoji (nema ličnu kartu) od 1992 do 2000 god. to ne mora da znači da tu nisu živjeli stvarni ljudi. Valjda je to jasno. Isto kao što je valjda jasno da je bombardovanje te tzv. Jugoslavije bila glupost (mada moj mozak ne može da procesuira ijedan opravdan razlog za ratna dejstva, pa neka bude da je do mene).

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    Može kad objasne u Rusiji u zatvore da je 2+2=5 u sobi 101 u Soči.Ka u Orvelovoj 1984.

Skroluj mi se s očiju da te zamolim.
    Nije mi bas jasno sta pises ali i ne treba da mi bude kad ne znas matematiku, nivo osnovne skole.

Thanks Thanks Given 
    19,545
    Thanks Thanks Received 
    9,143
    Thanked in
    4,454 Posts

Ako neka država ne postoji (nema ličnu kartu) od 1992 do 2000 god. to ne mora da znači da tu nisu živjeli stvarni ljudi. Valjda je to jasno. Isto kao što je valjda jasno da je bombardovanje te tzv. Jugoslavije bila glupost (mada moj mozak ne može da procesuira ijedan opravdan razlog za ratna dejstva, pa neka bude da je do mene).

Čini mi se da samo nisi izdržao da se ne upecaš na ova djetinjasta poređenja tipa:žena,nasilni muž,komšija upada u stan...

Last edited by joni; 04-04-24 at 20:32.

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Default Ukrajina - stanje na ratištu

Quote Originally Posted by joni View Post
    Čini mi se da samo nisi izdržao da se ne upecaš na ova djetinjasta poređenja tip,žena,nasilni muž,komšija upada u stan...

Ne, nisam poredio (nije uporedivo), radi se samo (upravo samo o tome) o traženju opravdanja.
    Edit: kao kada smo bili mali pa nam roditelji kažu: ,,ako Marko skoči u bunar sa go*nima hoćeš li i ti?”

Last edited by wulfy; 04-04-24 at 20:34.

9. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

Ali nato bombardovanje je opravdano jer su oni savez, oni su skup koji cini vise drzava i oni mogu da rade sta oce.

A Rusija je samo jedna drzava i ona ne smije jer je sama a moj stric ima auto koje je brze od auta tvog brata.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Quote Originally Posted by Zhuangzi View Post
    Nije mi bas jasno sta pises ali i ne treba da mi bude kad ne znas matematiku, nivo osnovne skole.
    A tebi izgleda sve treba da se crta.

Ti si ka nešto preskočio što je soba 101?
    Ono u ruske zatvore kad 2+2 postane 5.
    U Rusiju ti lijepo idi pa tamo prosipaj svoju demagogiju no po svjetonazorima bi upa u one što svoje sugrađane šalju u sobu 101.
    Objasnio bi ti njima svoju matematiku u to ne sumnjam i ne samo to no dostina vas ođe.

Divite se čoeku koji je potrova toliko političkih protivnika i stavio u najgore moguće zatvore na planeti i očekujete da vas se gleda ka dostojne sagovornike.
    A jednog je otrova polonijumom - kako niko nikad nekoga ni u najvećoj agoniji posrnuća morala ne bi moga otrovati da trune u najgorim mukama.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
    Last edited by Bluemoon; 04-04-24 at 20:48.

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

Ne znam o kakvom divljenju ili podrzavanju pricas, niti sam rus putinovac niti sam olirgah. Ko je coek?

Ne znam ni sta predstavljaju ove slike, sve mi je ovo nepoznato.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Ali si se naša da se praviš da ti je poznato?

Šta ti znaš o RUSIJI?

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

Kad sam rekao da "znam nesto o Rusiji"? I to "pravis se" opet nivo vrtica. Poredio sam ukrajinu sa srbijom od prije 25 godina, sta je razlika? Boje zastave?

Te razlike koje navodite su smijesno zanemarljive kad pogledamo slicnosti.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Razlika je velika upravo zato što ti ništa ne znaš o RUSIJI.
    Što ti ka dostina ođe pojma o pojmu nemaju o Rusiji i što je soba 101 đe Rus završi koji je protiv režima.
    Pojma ali pojma o Rusiji nemate i što su ruski zatvori i što je batinanje do smrti Rusa da priznaju da je 2+2 ipak pet ka u knjizi Orvela.
    Gade mi se ođe neki članovi upravo zbog onoga što se čini Rusima u ovaj rat.
    Što od satanizacije Evrope prema istima što zbog Rusa po zatvorima.
    Zbog Rusa mi se gade jer su mi bliski u prijatelje toliko sam u prijatelje imala i imam Rusa da mi se jezivo gadite svi vi što podržavate Putina.
    Last edited by Bluemoon; 04-04-24 at 21:15.

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

Ne, ako je tacno sto pricas onda se tu ponovo uce ljudi da je 2+2=4 a ne 3 ili 5 kako ti mislis.

Goli otok je bila super stvar, imali smo sistem koji je odlican i naravno da je trebalo sprijeciti protivnike koji su htjeli da uniste nesto sto je kvalitetno stvarano dugo vremena. Danasnji zivoti su cinjenicni dokazi da je nekad bilo bolje i da smo degradirali kao drustvo.

Jer se svaka "susa i marusa" nesto "pita" pa jednog naucnika nadvladaju dva seljobera.

Thanks Thanks Given 
    6,610
    Thanks Thanks Received 
    6,209
    Thanked in
    3,621 Posts

Jesi li ti cula za 29 novembar cuvenu policijsku stanicu u Beograd koja ima 5 soba za ispitivanje ali svi propjevaju u trojki....

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Ne, ako je tacno sto pricas onda se tu ponovo uce ljudi da je 2+2=4 a ne 3 ili 5 kako ti mislis.

Goli otok je bila super stvar, imali smo sistem koji je odlican i naravno da je trebalo sprijeciti protivnike koji su htjeli da uniste nesto sto je kvalitetno stvarano dugo vremena. Danasnji zivoti su cinjenicni dokazi da je nekad bilo bolje i da smo degradirali kao drustvo.

Jer se svaka "susa i marusa" nesto "pita" pa jednog naucnika nadvladaju dva seljobera.
    Goli otok je stvoren zbog KGB-a ali ka što biva u naše društvo svaki komšija će komšiju da označi ka KGB-ovca i da se dodvori službi OZNA-e ili UDBA-e i to zloupotrijebi jer mu se eto komšija ne sviđa.
    Goli Otok je bio rješenje da Yuga ne postane satelit SSSR-a no ođe narod mnogo kvaran.
    Pročitaj ako ti basta arhive OZNA-e pa se ođe na tu temu javi.

A ja ti velim i vraćam te na ovu temu da pojma o pojmu nemaš što je Rusija.Svaka zemlja na planeti ima petu kolonu ali u Rusiji je peta kolona na vlast.
    U Rusiji je na vlast predsjednik koji je ex KGB-ovac uz svoje oligarhe.
    Ima jedan medij meduza koji je jasno predstsvio koliko se Rusa visoke kvalifikacije odsellilo.
    Otišli su u Beograd uglavnom.
    Šta misliš što je Putin najmanje glasova ima u Beograd?
    Što je najviše glasova ima Njemačku od RUSA?Jer su u Njemačku otišli oni sa niskim IQ idioti.
    Vodoinstaleteri,radnici,građevinci ali nakon ovog rata Rusi sa većim IQ od jednog takovg su otišli iz Rusije.
    Što bi Rus sa boljim obrazovanjem uša u Mariupolj?Ali,Ukrajinac kojemu je tu kuća on eto brani SOPSTVENU DRŽAVU.

O tome se svo vrijeme radi što u Ukrajini ljudi brane svoj sopstveni PRAG a Ruse u talase šalju iz predjela đe im druge nema.I vama ta prosta činjenica nikako da se objasni.

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

A znas li ti koliko je Putin ima' glasova u Rusiju? a znas li ti koliko ima rusa i koliko ih je zanemarljivo malo otislo/pobjeglo?

Je li dosta vise o Rusiji, bas ne razumijem da tebe i slicne toliko zanima, da se toliko bavite Rusijom i da toliko brinete...

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

A znas li ti koliko je Putin ima' glasova u Rusiju? a znas li ti koliko ima rusa i koliko ih je zanemarljivo malo otislo/pobjeglo?

Je li dosta vise o Rusiji, bas ne razumijem da tebe i slicne toliko zanima, da se toliko bavite Rusijom i da toliko brinete...
    Za druge ne znam.Ja sam tamo bila dovoljno dugo da sam stekla prijatelje koji ni u košmar ne bi glasali za Putina.

Ja ti velim da ti pojma o pojmu nemaš o Rusiji i da je tamo društvo prije svega apolitizovano.
    Tamo te hapse ako samo izvučeš transparent neki.Masu OMON-ovaca ti se stvore ako si protiv režima.
    Izbori u Rusiji su takvi da nemaju veze s vezom sa realnošću.

Ti u stvari pojma o pojmu nemaš ni sa njegovim protiv-kandidatima.TO je sve Hebena FARSA.Njegovi pravi protiv kandidati su ili u zatvor ka Ilja Jašin ili dva metra pod zemlju koje je ubio snajporom.
    Što se tiče ovog rata u Ukrajini stvar je jasna to je prosto imperijalistička računica uz par oligarha koji su šćeli da vladaju Crnim Morem.
    Cijene koje gledamo po marketima su posljedica ovoga rata jebenog koji je pokrenut iz Moskve kako vas u tom smislu bar nije sramota što podržavate sve ovo.Buklvalno je svima nama ođe i u Evropu Heba mAter.
    Ali nema veze idite vi tamo u RUsiju sa takvim svjetonazorima neće ve zatvoriti u Soči vi ste melem za jedinice OMON-a.LoL.

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

Znaci Putin je kriv sto mu je EU uvodila sankcije, tacno sam znao.

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

On te sankcije osjetio nije.

No što ćeš - ti Putina vidiš ka Rusa što je otiša iz Petersburga ili onog što je u tvorza jer mu se usprotivio ili nemaš pojma ka što nemaš kako se raspao ISS.
    Žalosno je koliko ti pojma imaš o Rusiji.

ISS se raspa nakon ovog i zbog ovog rata.
    Memorijal centar članovi su završili u tvorza.
    Naučna zajednica je otišla u Ameriku.

Ostala samo raja za topovsko meso.
    Faka mada faka ČinjeNica.

A ti nastavi da prosipaš mud(r)osti može to da prođe samo u neki tamo radio Sputnjik.Lol

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Formalno pravno Jugoslavija nije postojala 1999 god. (tek je 1.11.2000 god. primljena u UN) kao međunarodno priznata država. Ukrajna je članica UN. Tu tzv. Jugoslaviju je napao vojni savez. Ukrajnu je napala druga suverena država.

Ako neka država ne postoji (nema ličnu kartu)...
    Baš si se zapetljao u neke formalno pravne vratolomije.

Kako misliš, SRJ nije postojala 1999 godine?

Tačno je da neke države nijesu priznavale da je SRJ nasljednica SFRJ, već su smatrale da je nova država u pitanju.
    Ali su u suštini priznavale tu novu državu.
    Svi su oni imali nekakve diplomatske misije u Beogradu.
    Priznavali su ime SRJ,priznavali su granice, priznavali su dokumente SRJ, pasoše...Čuj, nije država imala ličnu kartu.

Banalan primjer, ta SRJ je 1999 godine koliko se sjećam bila aktuelni svjetski i evropski prvak, te olimpijski vicešampion u košarci.
    Kako to može biti država koja ne postoji?

I koja je tačno formalno pravna razlika ako jednu državu napadne druga suverena država i ako je napadne SAVEZ drugih suverenih država, sem u dozi bestijalnosti i kukavičluka.
    To je neka iščašena logika, čiju primjenu smo gledali kasnije i u Avganistanu, Iraku, Libiji, Siriji...Ajde nas ortaka što više da se skupi, pa da razbijemo tamo jednog mamlaza. Bolje i legitimnije će izgledati.
    Last edited by Massaro; 05-04-24 at 06:58.

24. The Following 3 Users Say Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    66
    Thanks Thanks Received 
    1,504
    Thanked in
    1,014 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    On te sankcije osjetio nije.

Lol
    Znam da nije, znao sam i da nece. Ali je tvoja ekipa mislila da ce ih tako slomiti, vrijeme je pokazalo da su slomili sebe. Ista prica je oko vojne pomoci, naoruzavanja ukrajinaca i obracuna na silu...Rusija nece ni osjetiti (pala muva na medjeda) a neko drugi ce biti izbrisan.

Nemoj da mi stavljas etiketu putinovca, rusa, nekog ko podrzava Putina i slicno. Iskreno, gledam sa strane bez navijanja, bez zauzimanja strane ali moram da primijetim kako ih Putin razbija kao beba zvecku. Mozda su i zasluzili.

26. The Following 2 Users Say Thank You to Zhuangzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Украјински дронови синог поново напали руску стратешку авијацију на аеродрому Енгелс.
    Овај пут је брат Кирило спремио и музичку "честитку":

https://twitter.com/visegrad24/statu...h7d9D-kKw&s=19

https://twitter.com/JayinKyiv/status...MBcf4bjDA&s=19
    Црногорце је одржало црногорско срце.

28. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

А честитке су упућене и авијацији на аеродрому Морозовск у ростовској области:

https://twitter.com/GirkinGirkin/sta...ar55Z9gyg&s=19
    Црногорце је одржало црногорско срце.

30. The Following User Says Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,860
    Thanks Thanks Received 
    10,634
    Thanked in
    8,033 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Украјински дронови синог поново напали руску стратешку авијацију на аеродрому Енгелс.
    Овај пут је брат Кирило спремио и музичку "честитку":

https://twitter.com/visegrad24/statu...h7d9D-kKw&s=19

https://twitter.com/JayinKyiv/status...MBcf4bjDA&s=19
    Na njemačkom.Lol kakvo trolovanje Budanova.

Page 22 of 88 FirstFirst ... 121819202122232425263272 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)