Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemoj tu parkirat slikace te neko
Neko:
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E kako je ovo dobro
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
@outline
Uh i ja ga volim, apsolutno ništa ne pada bolje od ovoga tokom noći "posle grada" ili mamurnome ujutruE iz duška ode ova boca.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 03-04-24 at 21:07.
posle grada redovno svratim u onu aromu na ćošak u Oktobarske Revolucije i uzmem par komada ako nemam doma![]()
ovo čokoladno, fruvita sok (narandža il miks - jabuka, groždje, borovnica etc) i schweppes (bitter) moram vazda u frižider imatvolim i oranginu al bezobrazno su joj digli cijenu
Kad zena fudbalera pozeli da nije zena fudbalera...tj. jedan njen dio bi i dalje da je zena fudbalera a neki drugi dio da je zena knjizevnika recimo...ili nekog drugog iole dubukoumnijeg stvorenja od besmislenog noznog udaraca predmeta, koji se potom jos besmislenije kotrlja..
To na srecu ili na zalost se ne desava cesto, zene fudbalera uglavnom ostanu zaodovljne svojim zvanjem, neka manjina sa 35-45 godina pukom slucajnoscu dopre do nekog stiva pa se ponesto svati, izmedju ostalog potsvjesno da joj je muz brav...koji besmileno udara besmileni predmet...koji se potom jos besmislenije kotrlja, koji zna bas svaki rezultat Serie C...ali ne zna zasto proljece ima svoje mirise..i tesko da ce saznati..jer je fudbaler..
A ona je eto saznala...nekako...nesto joj je reklo..
Ipak ostace sa njim uprkos tome sto je fudbaler...
Jer je fudbaler...
Food. Baller.
Balira hranu...
...i to solidnu.
Ostaje ipak taj raskorak izmedju nje...koju posle procitanog Koelja vise toliko ne zanima rezultat Piacenza - Virtus Verona..cije iscekivanje je bila svojevrsna seksualna predigra...i njega kojeg zanima i to, a i je li Triestina pobijedila Padovu..
Elem zivjece oni srecno, rvace se se kompleksima u vidu kupovine pozlacenih snala za kosu ili persijskog tepiha, pametnih patika koje ti govore na 7 jezika koliko si presao KM i da ti bazdeljaju carape, citatima knjizevnika i duhovnika po drustvenim mrezama, iznosenjem stavova o raznoraznim drustvenim socijalnim pojavama - koji u jednom momentu dosegnu relativno solidan nivo svijesti, logike i istinitosti.
Bez ironije i cinizma...
Ali ipak ostaju kompleksi i surova istina da je ona samo zena fudbalera, koji ne zna i ne zanima ga zasto proljece mirise..
..A mirise onako, nista posebno, isti miris ka i svake godine, u moru parfema gotovo neprimjetno i u dubokoj defanzivi..
Na koncu..zasto bi neki insan uopste trebao znat zasto proljece mirise..i sta on tu dobija time..
Last edited by Platinum; 03-04-24 at 23:46.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Kako je ovo lijepo napisano..
"..A mirise onako, nista posebno, isti miris ka i svake godine, u moru parfema gotovo neprimjetno i u dubokoj defanzivi.."
Ja bih dodala - osim na planini.Tamo proljeće miriše u punom kapacitetu da može i miris borovih iglica da se osjeti u svakoj njihovoj nijansi.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 04-04-24 at 06:20.
Poceli komarci...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakva prozivka fudbalera, da su portali objavili slican clanak u cosku bi pisalo "sponzorisano" iliti placena objava. Je li moguce da je neko toliko kivan sto drugi zaradjuju dobre pare "sutiranjem" lopte, pa je akcenat na njihove zene a ustvari nije.
Svaki put se iznova fasciniram promjenama lica (ne izraza lica nego cipanj cijelog lica) pojedinih žena kad slikaju selfi. Namrštena -> selfi i osmjeh tipa "life is beautiful" i potpuno drugo lice -> opet staro lice i namrštena... I tako nekih desetak iteracija, na javnom mjestu, bez blama.
https://www.instagram.com/reel/C5Q9f...cwbjZoaTVydHAy
Evo nešto još brutalnije od Rammstein-a.Rammstein dira đavolje porive i bača plamen sa 1200 lit benzina ali ovaj dira u dušu.Nije lako rasplamsati dušu čovjeka to je najteži posao muzičara/umjetnika na planeti.
Kao.
Last edited by Bluemoon; 04-04-24 at 12:07.
Što volim ovu baštu hotela Crna Gora (Hilton) kad je otvore, vazduha da ima.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Početak devedesetih, jedini kontak sa svjetom mi je MTV (iako sam studirao pomorski) i Nik Kwjv je držao neki koncert/turneju, ne sjećam se, ali jedan koji je bio prisutan tom koncertu komentarisao je da Nik Kejv, ako ovako nastavi, za svaki sledeći koncert uz ulaznicu mora da dijeli i žilete.
Od tada svaku pijesmu koju čujem (jbg. ušlo u podsvjest) a da ima veze sa dotičnim gospodinom ima mi taj neki morbidni prizvuk.
Što bi iko reza vene jednostavno je.
Počesto čovječanstvo takvo kakvo je treba oćerati u Q.
Sam.
U zagrljaj sa prirodom i sam, što bi čovjek bilo koji na planeti drugom čovjeku polagao račune.Ne znam što fali Nicku Cave-u no ođe mu ne fali baš ništa.
Na koji nacin se ruse zgrade prilikom zemljotresa? Cini mi se da nekako odu na jednu stranu, znaci ne bi ploca sa gornjeg sprata pala nego bi cijela zgrada potonula na jednu stranu, tj. prva nekolika sprata bi se zgnjecila...![]()
Nik Kejv je limunadicamislim, tada sam bio u fazonu Sepulture, Pantere, tamo neke Metalike,
a Nirvana je bila ,,za kidanje vena”… od tadašnje kose od pola metra sada se šišam na pola centimetra, a juče sam, recimo, slušao Oasis (isto limunadica za negdašnji moj ukus) i baš mi je prijalo ušima.
Nik Kejv je, veli, limunadica, a dva sina izgubio. Umire na albumima, koliko je bijesan na Boga.
Da nije malo premračan?
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ne mogu da vjerujem da u ovu uru neko prži nešto...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Saga o 007 se nastavlja.
Vele biraju jednu od ove dvije što prosto ne stave kako jes da je agent poligamno biće.Lol
Ono dvostruki život puta ovo puta ono.
Jedna u Jameriku druga u Njemačku ali Holivudu bi to bilo masu komplikovano zato traže jednu ka u holivudske filmove.
30 godina...
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
There are currently 30 users browsing this thread. (0 members and 30 guests)
Bookmarks