Ko je ikad vidio da guzonje sa zapada navijaju?
Velika noc za sve Crnogorce. Hvala igracima.
Ko je ikad vidio da guzonje sa zapada navijaju?
Ono sinoc se pamti..zalosno je sto ima ljudi koji navijaju protiv svoje drzave
zalosno je sto im traze greske ,nakon samo pet dana zajednickog treninga..
zalosno je sto njihova reprezentacija gubi od kazakstana
E ne znam jeli odje pravo mjesto ali... ipak cu postaviti i odje i na oglase pa dako mi se javi neko....
Znaci vidjeo sam da pola stadiona ladno ima one dresove repke , i to sa sponzorom Prva Crnogroska Banka... znaci nisu oni iz prodavnice pored Bonjdorna... pa me zato interesuje gdje ono mogu nabaviti... kupiti... dali bi mozda neko bio zeljan i da mi proda... AKO NIJE PROBLEM INFORMACIJE POVODOM OVOGA NA PM !!!!
HVALA
a sto je to bilo sa Danom?
pa dosta mi sutjeti vise..oni pa oni..mi cutimo kad se osramote..
a oni namjestena utakmnica..dopizdjelo mi
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
sinoc sam prvi put navijao srcem...i sretan sam sto sam docekao da navijam za svoju zemlju...Noc koja ce se pamtiti(iako je bila prijateljska utakmica).....
Dolje lanci i okovi ne vezu se sokolovi!!!!
Evo da i ja iznesem svoje utiske sa tekme!
Koje su sinoc bile emocije, ono se ne moze opisati. Ne zna se koji je momenat bilo ljepsi:
- Izlazak fudbalera uz pjesmu Danijela Popovica "Dobro jutro Crna Goro"
- Fudbaleri zagrljeni i okrenuti put zastave za vrijeme intoniranja himne
- Kada je u 84 min. odjekivalo stadionom "Mirko, Mirko" kad je izlazio iz igre"
- Na kraju Poleksic i Vucinic zagrljeni sa zastavom trce pocasni krug oko terena i otpozdravljaju publici.
Evo linka za download prvog poluvremena utakmice Crna Gora - Madjarska :
http://www.sendspace.com/file/34v1s4
Da mi nce neko dat / prodat onu majcu?![]()
Bila sam odusevljena kad sam sinoc od prijatelja dobila vijest da je prvi zvanicni mech nase nezavisne zavrsio pobjedom nasih igraca,ali jutros sam razocarana jer bukvalno moram kopati po netu da dodjem do kakvog teksta.Ni jedne dnevne novine na naslovnoj nemaju tu spektakularnu vijest.Monitor hr. objavljuje svoju pobjedu i poraz Srba,nash rezultat (pobjeda!)se ignorira,gdje god da kliknem.
Pa i ovdje se mogao otvoriti poseban topik u ime pobjede,umjesto sto je diskusija o istom utopljena u temu o crnogorskim igracima.
Anyway,cestitam nasim igracima i drzim fige da budu jos bolji i jaci!
![]()
"... Ne traži istinu ako ne znaš šta bi s njom..."
Evo ovdje imas jedan tekst, napisan sa dosta emocija.
http://sports.yahoo.com/sow/news?slu...=afp&type=lgns
Niko ne pominje mlade...jesu li igrali?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks