Drugari,da li neko zna sta vise o kreatinu,koliko uzimati grama i da li je opasan po zdravlje bubrega kao sto pojedini pricaju?
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Ima bas dosta istrazivanja i nijedno nije povezano sa ostecenjem bubrega, kreatin monohidrat je najistrazeniji suplement tako da nemas brige ako su ti zdravi bubrezi naravno, samo dosta tecnosti i nemas brige..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preporuka za protein neki kod nas da uzmem? Koristio sam Battery iz Proteina, malo više šećera ima navodno, i uzimao sam whey od ultimate nutritiona, sad bih probao neki drugi pa me interesuje vaše mišljenje?
Uzmi 7nutrition, u Voli ga imas,
2 KG 60 eura.
Battery katastrofa
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Nalećeh na taj, mogao bih probati. Gledao sam ova dva
https://www.proteini.me/proteini/pro...ssional-2350g/
https://www.proteini.me/proteini/pro...protein-2000g/
Uzmi Biotech Iso Whey Zero Black u levelup, 27gr proteina na mjericu od 30gr. Mislim da ne može bolje za te pare.
Ima u LevelUp i zeleni ovaj Scitec koji je izolat(74.99e),na mjericu(25gr) imas 22gr proteina.Ono sto mi nije jasno jeste kako je Izolat samo 2e skuplji od "obicnog" tj. ovog crvenog.
Mada i ja planiram da uzmem ovaj Biotech sto je kolega preporucio.
Valja li čemu onaj me:f1rst whey?
https://supplementhouse.me/the-amino-whey-hydro-3-5kg/
24g na 28..
Vala povoljno.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Koliko se dugo kanim da pocnem sad vidim istekao rok. Smijem li i koliko dugo smije se koristiti(ako smije) posle isteka?
Razumije li se ko
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
a smije jedino će možda imat malo slabiji efekat
She is only here to annoy herself!
Da ne zna ko koje su najbolje omega koje se mogu kupiti kod nas i gdje?
Uzimao sam nordic naturals proOmega 2k
Medjutim to je sad vise neisplativo zbog postarina, carina itd
Takodje koji je dobar cink da znate
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Solgar cink pikolinat, a za omegu možda Swanson.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ima li kakve zamjene za dodoni ljudi
Nema ga od nove godine
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Probala sam neki grčki olympus, nije loš, bilo ga je po Aromama, ali i na taj rijetko naletim. Uzmi Drezgu za promjenu![]()
Ljudi tripujem li se ja ili bukvalno ne postoje alternative nikakve, tipa low calories, keto i ostale stvari kod nas? I to ako postoje 120e košta 100gr toga nečega...
Bolja, zdravija i jeftinija alternativa ti je fasting. Počineš malo![]()
Mogu da radim autofagiju ako nemam nikakvog posla i da ne treniram. Ali pošto i radim i treniram, to nije moguće za mene
Vala ako ti ishrana zavisi od upakovanih low carb, keto, protein sl kutijica i pakovanja hrane onda bolje i preskočit obrok.
Vazda se jaja skuvati mogu, i ponijeti đe bilo, salate razne, bez ili s mesom/ribom... kafići naplaćuju prsli omlet 7,8 eura to je 20/30 jaja - 4,5,6 obroka, kako kome.
Ako alternative nema, ili ti ne odgovara finansijski, samo se malo bolje organizuješ.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks