Kupi brate motor neki amiko. Pitaj kolegu Darka ovdje na forum, možda on ima.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Ne zavrsava mu motor jer onda ne moze da gleda istovremeno 16 i 23.5
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Imam ja triax nosac za 4 satelita.
Kako da podesim na enigma dva totalov monoblok sa tri satelita 19 16 13? Koje opcije koristim u tuner configuration?
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Pozzz svima...
Našao sam sad slučajno na netu da na satelitu eutelsat 33 e postoji FTA paket bosanskih kanala,pa je zanima da li neko prati iste i da li je lako pronaći pomenuti satelit ako pokriva naše područje?
Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve uredno radi i pokriva naše područje, treba ti resiver koji podržava multistream da bi ih gledao, nadji neki Gt Media resiver na aliexpress tipa v8x ili v9 prime i ima da radi![]()
Kakvo je stanje sad sa Sky DE na 19.2? Jesu li potpuno zaključani u CS? Baš sam odavno izašao iz te priče
Ide preko stream relay opcije na enigma 2 sve radi okej, a može i preko Marsa (V8X,V8 UHD i V9 Prime)
Hvala ti...
Sad sam bacio pogled na aliexpress na te risivere pa nisu baš najpovoljniji...od 70€ pa na gore...
Ima li neka druga marka a meni bi trebao ujedno DVB-T2 i DVB-S2 risiver... isplati li se dat te novce za te kanale i da li će biti FTA i dalje ili je to trenutno?
Hvala još jednom
Može onda u tom slučaju i GTMEDIA V7 Pro on ti je combo s2+t2 i košta oko 42€.
Tu će oni i da ostanu, to je transportna trasa za zemaljske repetitore u BiH
Da li mogu negdje u CG to nabaviti..da nema u Pg dje se prodaje ostala TV i satelitska oprema.. nekadašnji Dejnik..ili slično...
Može CS i čuveni MARS koji otvara sve i svašta, oko 30e je godišnja pretplata za to.
Ja lično imam V8 UHD koji je 4k resiver i prezadovoljan sam, jedino v8 uhd otvara sky de,uk i ita ostali samo de.
Takodje može na njih i obični cs bez dodatne obrade.
Đe ima da se kupi LNB sa pokrivanjem 3 satelita ili kako se već to kaže ?
Imate li preporuku za nekog ko zna da popravi risiver od kablovske TV?
Zvao sam u T -com i oni kažu da nemaju servis već će instalateri doći i staviti novi,
ali ja ne želim ova nova kineska smeća več upravo ovaj koji koristim 8-9 god i koji je sjajan,
i pri tom ima odličan Hard disk i svašta nešto snimljeno na njemu.
Struja i napajanje radi,...ali se neki Bag desio oko paljenja...
Ima li još ko da čačka oko satelitskih
Zanima me ima li potrebe da idem na RG11 ili je dovoljan RG6 kabl za konekciju LNB i risivera?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ima li kod nas da se uzme ovaj nosač LNBa? Sad trenutno imam neki, ali je stavljena kao neka guma koja služi kao adapter. Ne valja ništa, jer LNB (black ultra) šeta unutra, treba mi sa manjim promjerom.
Last edited by mur3633; 27-03-25 at 05:35.
Ako neko koristi V8uhd risiver može li da mi potvrdi da li radi Sky Italia normalno? Pošto je kod mene zaključano.
Sky DE i UK otvara bez greške.
Koliko je max download/upload na koaksijal? Može li preko 500/30?
Jel ima neka opcija kablovske a da se ne veze covjek ugovorom mozda ce trebati 2 mjeseca mozda 6mjeseci
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks