Jedno je Injac jel ? A ostatak ?
Ne pratim imam americki nacin zivota pa dosta politicara guglam ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Stigla je nova elita na koju treba da se navikavamo, bješe tako?
Elita:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Jedno je Injac jel ? A ostatak ?
Ne pratim imam americki nacin zivota pa dosta politicara guglam ....
Bravo za ministarstvo
Porodice stradalih u tragediji u Baru, do trajnog rješenja njihovog statusa, biće privremeno zbrinute u javnoj ustanovi socijalne i dječje zaštite, kazala je ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić.
Nišić u saopštenju navodi da je Ministarstvo rada i socijalnog staranja (MRSS)
već sinoć bilo spremno da prihvati svih 40 porodica i na adekvatan način ih smjesti u jednu od ustanova socijalne i dječje zaštite, koja posjeduje sve uslove - grijanje, hranu i sve što je potrebno kako bi se osjećale sigurno.
-Ono što je njihova želja zaista bila, a što smo u obavezi da ispoštujemo, je da pratimo njihov osjećaj, da će oni čim se budu stvorili uslovi, odnosno nakon sahrane, biti smješteni u našu javnu ustanovu gdje će ostati sve dok mi sa Opštinom Bar, odnosno predstavnicima Opštine Bar i Vladom Crne Gore, odnosno resornim Ministarstvom i Centrom za socijalni rad, adekvatno ne usaglasimo kako dugotrajno da riješimo njihovo pitanje-navodi Nišić u saopštenju.
Ministarka ističe da je od premijera Milojka Spajića dobila ovlašćenja da uradi sve što je neophodno kako bi porodice bile adekvatno zbrinute.
-Još jednom naglašavam, pratimo njihov sentibilitet uvažavajući njhov osjećaj povodom tragedije koju su pretrpjeli-kazala je Nišić.
Poručila je da pomoć Vlade porodicama stradalih neće izostati.
72 sata, zato što je u četvrtak veče prijetio smrću taksisti D.P. i skinuo se go ispred njegovog vozila, saznaje M portal od izvora iz Uprave policije i Osnovnog državnog tužilaštva.
Prijavu protiv D.M. podnio je taksista, koji je zaposlen u taksi udruženju Royal plus, regularnom zakupcu dijela taksi stajališta na aerodromu u Golubovcima. Prema navodima iz njegove prijave koju je podnio policiji i Osnovnom državnom tužilaštvu, osumnjičeni D.M. je prišao njegovom vozilu, skinuo donji dio odjeće i pokazivao polni organ, a kada je taksista izašao iz vozila D.M. mu se obratio riječima: „Kad uzmeš vožnju naći ću te i ubiti“.
D.P. je u prijavi naveo da su čitavom događaju svjedočila dvojica njegovih kolega, te da su sve zabilježile aerodromske kamere koje pokrivaju i prostor na kojem se nalaze taksi mjesta. M portal je došao do nezvaničnih informacija da je osumnjičeni prijetio i jednom od policajaca koji su izašli na lice mjesta, ali da službenik Uprave policije nije želio da podnese prijavu.
Prema pouzdanim informacijama M portala, D.P. je jedan od brojnih nelegalnih (tzv. „divljih“) taksista koji okupiraju stajališta na aerodromu, a ranije je bio pravosnažno osuđivan zbog porodičnog nasilja.
Bolest i divlji taksista a mozda mu nije platio voznju...
Ja se nadam da direktori elektro hemijske i gradjevinske skole nek se udruze i plate securiti
https://m.cdm.me/hronika/uhapsen-osu...c-u-podgorici/
Izgleda da je i Radulovickoj u KBC odzvonilo
https://m.cdm.me/drustvo/cdm-saznaje...andar-radovic/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jedan od boljih komentara u moru placenih politickih botova.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako razmislja srpski svet u CG, dame i gospodo.
https://twitter.com/ceranicSreten/st...VnFk2-ZFg&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Danas nema skole. Vrrici rade a vaspitaci/ce dolazi na posao i nece obavljati plan i program sa djecom.
Danas nema skole. Vrtici rade, a nastavni kadar osnovnih i srednjih skola nece dolaziti na posao.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Oslobodimo gradsku tv politike...da bude glas grada...
Priredba za werno stado
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
30god se nisu smjeli živi čuti.
Sad po čitavi dan štrajkuju.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...isticke-sezone
Ministarstvo ekonomskog razvoja spremilo je izmjene i dopune Zakona o unutrašnjoj trgovini, kojima je planirano da se ponovo uvede radna nedjelja u trgovinama.
To je zvanično potvrđeno "Vijestima" iz ministarstva kojim rukovodi ministar Nik Đeljošaj.
Plan je da se uvede radna nedjelja za vrijeme ljetnje turističke sezone od 1. juna do 31. avgusta, kao i za vrijeme zimske turističke sezone od 1. decembra do 31. januara.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/v/694740?utm_..._share_counter
Prvi pasus teksta govori o valjda novoj Crnoj Gori na koju se moramo navikavati, mi, čuvari kokaina.
Pritvorenom predsjedniku Opštine Budva Milu Božoviću biće dostavljeno danas u spuškom Istražnom zatvoru predlog deset odbornika koalicije „Budva na prvom mjestu- Milo Božović- DF“ , kojim od prvog čovjeka Budve traže da prihvati predlog odbornika Aleksandra Božovića da potpredsjednica Opštine Budve Marijana Božović.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Ovo sve Bozovici u Budvi , domicilna masa....
A nije im ovo nesto novo. Bivsi SD funkcioner koji u dPES obavlja funkciju Ministra energetike je po skracenoj proceduri stavio na glasanje novi zakon o energetici, po kojem ne da se nece provjeriti stare dozvole za podsticaje iz mHE, vec ce da dijeli nove kapom i sakom.
Ali dobro....
Kad su im bile plate 450/500 plafon onda je sve bilo super.
Sad kad su 850/900 ne valjaju oćemo još.
Dje su bili da traže još 30godina.
Ne rade januar /jun/jul/avgust imaju po par časova dnevno.
Neki put nemaju časove i malo je idemo u protest.
Rečeno im je da ce biti povecanje za par mjeseci ali nema idemo u strajk.
Ponovo Milat trupačke ulijeće u otvoreni sukob.
Milatović: Vlada da se odgovornije odnosi prema Sindikatu prosvjete
https://www.cdm.me/drustvo/milatovic...atu-prosvjete/
Spajić: Vlada neće pod pritiskom promijeniti odluke, nejasno zašto prosvjetari štrajkuju, od septembra im garantujemo 15 odsto povišice
https://www.cdm.me/drustvo/spajic-vl...eko-strajkuje/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
sramno ponasanje prosvjetnog kadra koji zeli da urusi es2 program. zna se iz cije je ovo kuhinje i protiv kojeg naroda je upereno...
f6
a kako da zna kad je bio vjerni glasač dpsa do 2020. godinei on proziva nekoga
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Misljenja sam da prosvjetari ne zasluzuju povecanje plate, ako pogledamo rezultate vise generacija ucenika unazad. Ali kolektivni ugovor se mora postovati, a zastrasivanje strajkaca slanjem policajaca da ih slikaju i ispituju je taktiva diktatorskih rezima. To ne da ne moze, nego za takvo ponasanje vlada treba automatski da padne.
Ocigledno se ne podnose i koristi svaku priliku da ga dodatno ukopa i da sebe prikaze u pozitivnom svjetlu. Ovo mu je savrsena prilika za to, jer je Spajic zestoko zajebao stvari. Previse je obecavao, cus mee lagao.
Last edited by VanjaTheMan; 19-02-24 at 14:26.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks