Ima dobrih slicica, nema sto.
Samo da kisa nije padala, tek bi onda bilo pravo.Bile bi ljespe ispunjene tribine i bio bi sigurno bolji fudbal.
Ima dobrih slicica, nema sto.
Samo da kisa nije padala, tek bi onda bilo pravo.Bile bi ljespe ispunjene tribine i bio bi sigurno bolji fudbal.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Samo je jedan detalj upadao u oci tokom drugom poluvremena.. Izvjesni "navijaci" sa juga su gadjali madjarskog golmana i zamalo ga nijesu pogodili.. i to sve pred ocima Michela..
idemo Zapad
Sjever I Istok
Dolje Sa Juga
Hrabri Sokoli
Okrugli Svijet
Nek Se Kotrlja
Jedan Za Drugog
Sve Do Pobjede
Čuje Se Pjesma
Dok Se Vijore
Zastave Crvene
MoŽe I JaČe
Nek Čuje Nebo
Volim Te Volim
Volim Montenegro
Ne Štedi Dlanove
Od SreĆe Se PlaČe
Za Hrabre Sokole
Iz Grla Što JaČe (iz Grla NajaČe)
I Ovog Puta
Rame Uz Rame
Jedan Za Drugog
Zlatni Lavovi
Čuje Se Pjesma
Dok Se Vijore
Visoko Na Nebu
Zastave Crvene
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
a vidjeste li semafor ljudi, niko to da pomene? Uz to pored ovih svih sto su vec pohvaljeni, ja bih istakao Boskovica, iako nije odigrao bas najbolje mnogo je trcao i svaka mu cast!
Bravo momci
borili ste se muski.
To sto ste pobijedili meni ne znaci mnogo, jer sam ja veceras bio najsrecniji covjek na svijetu i da ste izgubili 6:0.
Sve je bilo kao sto sam nekada sanjao: pun stadion, intoniranje himne, borbenost igraca, navijanje i na kraju slavlje.
OOOOOOOO
CRNA GORA ALEEEEE !
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
bolje da pise 1-0 no 2-1
ojdoh sad na spavanje.Aj zdravo mi bili forumasi!!!
Nek cuje nebooo, volim te volim vooolim Montenegro!!!
![]()
svaka cast sokoli .VAZDA SE VESELILI
ma da,
sad je svima njima najlakse reci rezultat je napjesten
neka pricaju kolko oce
Ma neka pati kome smeta Crna Gora je prvak svijeta ,nek sad nasa zvona zvone mi imamo sampione!!!(ovo sam ukra od hrvata)![]()
pa brate mnogo smo jaki a jedinica 2.50.Kladionice su same sebi u stomak skocile sa takvim kvotama.
Normalno... Welika kwota,weliko interesowanje za igru,welike uplate... Nisu ni oni blesawi...
/me ne zheli ni da pomisli da je NESHTO bilo namjeshteno(iako ima mala,premala doza sumnje!)...
![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
ne opeeeet o namjestanju.neeeeeeeeeee![]()
anu,pushtajte da uzivamo u pobjedi!
Ja ne znam da li je neko znao kakav ce biti ishod ove utakmice ali znam da sam prije 15 dana rekla ovima mojima u kuci da znam da ce ako pobijedimo prva pricha biti da je namjeshteno!(me vidovita Zorka)
Da je sudija svirao penal zbog ruke ili nichega rekla bih ok ,ali ulijetat klizeci u fudbalera i time rizikovat da ga slomish i user.sh mu se u karijeru zarad namjeshtaljke to mi je van pameti.
ZIVJELA CRNA GORA I VAZDA OVAKO POBJEDJIVALA I SVJETSKI PRVAK BILA IZ NAMJESHTALJKE![]()
na podforumu sport o sportu!
Last edited by DIDI; 25-03-07 at 00:52. Reason: s
Bash me briga za priche,ono shto sam vidjela svojim ochima jeste da su se momci lavovski borili i trchali dushu da ispushte svih 90 minuta, tako da je njihova pobjeda potpuno zasluzena
![]()
ja imam snimljena oba gola i koreografiju na pochetq,ali ne znam kako da uploadujem to na youtube![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks