Mene zanima kada će da se oformi stara garda DPS?
To mi je nekako moćno...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Na stranu taj monstruozni čin koji je za svaku osudu, no tu imate još štošta što govori o društvu. Kotor je prijestonica mačaka lutalica (velikim dijelom bolesnih, oasakačenih, izgladnjelih..) koje su se godinama nekotrolisano razmnozavale, koje šire međusobno parazite i bolesti te tako ruže sliku gradu i ostavljaju utisak da Kotorane boli neka stvar za uslove u kojima te žvotinje žive (a od kojih su napravili nekakav turistički brend za dodatno zgrtanje novca). Ta slika već godinama zgražava cat lover turiste i o tome se dosta pisalo po travel sajtovima kao jednoj od negativnih strana destinacije što je navelo američkog turistu da pokrene dobrotvornu organizaciju i prikupljanje sredstava za projekat sterilizacije kotorskih mačaka, poboljšanja njihovih uslova života i mijenjanja svijesti domaćeg stanovništva o životinjma.
Prema podacima sajta od 2018. do danas preko te organizacije u saradnji sa lokalnim veterinarima sterilisano/kastrirano je 11487 mačaka.
The more things change, the more they stay the same.
Vise ce dobiti kazne ovaj za macku nego drugar mu sto je silovao zenu u dobroti...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Petnjica je, po ugledu na velike gradove i razvijenije sredine ovih dana dobila i prvi kazino, koji je smješten u poslovnom prostoru nove zgrade u centru. Koji su ekonomski parametri ohrabrili vlasnike da otvore kockarnicu u najnerazvijenijoj opštini u Crnoj Gori, baš i nije jasno, ali je, prema nezvaničnim informacijama u prvih nekoliko dana, ovaj centar poroka imao promet od čak 2.000 eura!
Kazina su, kažu, odlika velikih gradova, a Petnjica je daleko od toga, jer bi prije kockarnice trebalo mnogo toga napraviti. Od uređenja centra grada, preko kanalizacije do osnovnih odlika urbane sredine.
Jedina dobra stvar u svemu ovome je to što je prostor koji je bio prazan, sada uređen pa ostavlja dojam kakve-takve urbanosti, a to što će olakšati mladima i onim starijima da dublje uđu u svijet poroka, izgleda da malo koga brine.
U svakom slučaju, neka nam je sa srećom – trebaće nam!
Aj sa srecom otvaranje Hrama dje su svi jednaki...
Ps.nista nije slucajno ja ovo vezem sad na ove.nove.dionice puteva otkupa imanja.... bice para stizu euri....
Last edited by NetworkMaster; 15-02-24 at 05:27.
A kako da naprave kada su izmislili status quo
Sta god da je i ovu montazu cu nekako preboljeti samo da su se pogasili reflektori sa SPC.Gusilo me je ono.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/694145/mandic
Nepopularno pitanje...Zbog čega je ovo bitno? Mislim da bilo ko drugi ide ne bi se pravila vijest ili da Mandić ide na proslavu državnosti Zimbabwea, tekođe ne bi bilo naslova.
Ali naši mediji...
Četiri za sada neidentifikovane osobe stradale su u požaru u Baru.
Požar je izbio u ranim jutarnjim satima, u naselju ispod brda Volujica, prenosi Bar Info.
“U četiri sata i 35 minuta pripadnici Službe zaštite i spašavanja su obavijestili dežurne u Odjeljenju bezbjednosti Bar da je u montažnim barakama pod Volujicom, u kojima žive lica romske populacije, došlo do požara. Vatra je zahvatila nekoliko objekata. Ekipa barskih vatrogasaca je na lice mjesta stigla sa nekoliko vozila, a tokom akcije gašenja požara pronađena su četiri, neidentifikovana tijela“, saopšteno je Radio Baru i Bar Infu iz policije
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...da-se-pridruzi
znači splačine iz bsa upadaju u vladuuz df ljudi koji su najviše štete ovoj državi nanijeli su ovi iz bsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dok je gladan narod oni podnose prijavu zbog zastave, jos nepotrebnog troska...
Ervin Ibrahimovic je strasan golgeter. Ne iznenadjuje me.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
BS welcome to Vlada 44.
Inače, opozicija još jednom potvrdila da ne dobacuju dalje od zastava.
DPS se preoporodio posle kongresa, stvarno ovi novi imaju sjajne i inovativne ideje...
Reče lik kome je šef obezbjeđenja osuđen za zlostavljanje. Al on objasni da kad biješ BIL to nije strašno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
To je partija cirkusa...ne mogu da se ne sjetim.
Ova frka oko konvoja i djeteta.
Trazi Krapo djeneralu-nacelniku GS da smijene pukovnika Pantovica,jer moraju dat neciju glavu.
Pantovic je jedan od top 5 oficira vojske,covjek sa svojim ja,koji je uvijek javno iznosio ono sto misli,u nekoliko mandata unazad ministrima u brk direkt.
Istovremeno se unapredjuje drugi oficir iz istog tog konvoja.
Last edited by Sidewinder; 15-02-24 at 12:52.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dje je ovo slikano, u Versaju?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks