UH imalo me srce strefit par puta.... sreca pa nam na posao niko nije ulazio za vrijeme utakmice jer bi imali sto vidjeti zippy i ja se deremo ko lude
Svaka cast momcima![]()
![]()
![]()
Neka nam je srecna pobjeda!!!![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
UH imalo me srce strefit par puta.... sreca pa nam na posao niko nije ulazio za vrijeme utakmice jer bi imali sto vidjeti zippy i ja se deremo ko lude
Svaka cast momcima![]()
![]()
![]()
"Toliko je bilo stvari u zivotu kojih smo se bojali a nije trebalo, trebalo je zivjeti"
atmosfera odlicna,navijanje isto.Pozrtvovanost , jos da se uigraju.
poleksic strasan , odbrana mnogo losa, vezni onako ,napad je najbolji dio tima.Teren izuzetno los za igru.Oba penala cista kao suza.
Bravo momci i neka nam je sa srecom ova prva pobjeda.
Oleeeeoleeeeeoleeeeeeeeeeeeoleeeeeeeeeee !!!!
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Oni Madjari nisu normalni, napravili su 3 penala u 15 minuta(od kojih jedan nije sudjen)
/
ma kisa nije bas bila saveznik odbrane..tesko se po ovom vremenu i na onakvom terenu moze igrati tj. kontrolisati lopta.pa ona uklizavanja po 5 metara![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
neka nam je srecna pobjeda
ima Filipovic dosta toga da radi i mnogo znoja da potroshi dok se uoblichi ekipa, al meni se chini da potencijala i kvaliteta imamo, a to je najvaznije...
Mirku Vuchinicu svaka chast za trud i pozrtvovanje, treba da je primjer svim ostalima kako se bori zasvoju drzavu , mada mislim da su svi dali sve od sebe...
shteta shto teren vrijeme nije dozvolilo, mislim da bi smo mnogo bolje odigrali i razbili ove loshe madjare.
Druge reprezentacije nemaju Aca Djukanovica za sponzora... :mrgreen:
Sto se utakmice tice, ja u zadnjem momentu nabavih karte za zapad i to tacno kod juznog gola, dje su svi golovi pali
Golman je MACKA! Svaka cast.
Odbrana je za zaborav. Bas su losi, pogotovo iz prekida. Svaki prekid smo se ZUTI SERHATLIC (koji je do mene sjedio) i ja za ruke drzali od straha :mrgreen: Ali dobro, treba vremena da se uigraju.
Sredina dobra. Boskovic nije toliko zapazen bio, ali je dobro odigrao. Ciro se borio muski.
Vucinic je prvo poluvrijeme PJESKE odigrao, mrdnuo se nije, Simon je udavio loptu i pokvario 2-3 kontre, ali... ALI... Drugo poluvrijeme druga prica.
Vucinic, Burzanovic, Vukcevic![]()
![]()
![]()
![]()
Jes da zvuci kao namjestaljka, dva gola iz dva penala, ali oba penala su bila cista kao suza.
Vucinic je stvarno maher brate, kao jegulja se provlaci.
Vukcevic je strasno odigrao drugo poluvrijeme.
Burzo je cijelu utakmicu odlicno igrao.
Onaj mali Jovetic je majstor. Onaj potez petom kroz noge...Zao mi je sto pred kraj nije stigao na onu loptu prije golmana, pa da se i on upise.
E da, zamalo zaboravih Purovica. On je brate mnogo bitan. Kao grinja jeNon stop nesto cacka u napad, svuda se nadje...
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
REKAO SAM NESTO!
Last edited by DIDI; 24-03-07 at 20:47. Reason: PROVOCIRANJE
Uffff... Teshka je ta pricha masu! :devil:
Atmoswera f e n o m e n a l n a!!!! Igra tu i tamo,bilo je propusta,ali nishta shto se ne mozhe srediti u bliskoj buducnosti...Ajde ako je ko shto slikao/snimao nek postawi... Ja imam par nekih klipowa,eo gledam to da postawim,nisu nekog kwaliteta jer su snimani telefonom,jer na aparatu nije bilo baterije!
Ewo intoniranje himne,nije bash razumljiwo prewishe,ali eto...![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Svaka čast na pobjedi i publici na zdušnoj podršci, pa i onda kad gol primiše
Lijepo je kada prvu odigranu utakmicu za svoju zemlju dobiješ.
Nadam se da će ovakvih pobjeda bit još puno.
DIDI, je li onaj kefalo snimio što?![]()
P.S. Mislim da je ovoliko posjetilaca na forumu bilo jedino uoči referenduma na jednom topicu.
P.S.1. Priča Platini nešto Fiću, ovaj se od srca smije a dajem glavu da ništa nije razumio![]()
da se upishem![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Nema montenegrina, to je to, za sad, bice slika ne brinisamo da sacekamo malo
Emile upravo tada primismo gol![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
bez politike please
A to sam slika sa telefonom, valjda ce neko izbachit bolje slike
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
evo juzne tribine![]()
rekao sam bez provokacija
Good Game
Svaka chast Simonu Vukchevicu,borio se kao lav!
Burzanovic,da je ljepshi mogo bi u manekene.
Jovetic,srebrna lopta.
Bila su ispred mene dva Madjara, jedan je zastavicu imao, to je sou sto mu se radilo :lolblue: Na kraju je naravno drzao i nasu zastavicu u rukama i cestitao nam na pobjedi![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks