A zbog cega se rekonstruise zna li se?
Mandić: Jedan dio rekonstrukcije Vlade čim prije – drugi nakon ljeta
https://www.cdm.me/politika/mandic-j...i-nakon-ljeta/
Važno je da nije učestalo. Ionako nije toliko strašno.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
A zbog cega se rekonstruise zna li se?
Mandić: Jedan dio rekonstrukcije Vlade čim prije – drugi nakon ljeta
https://www.cdm.me/politika/mandic-j...i-nakon-ljeta/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
BAR su ta seljanija Bosnjacka pokvarila, razni olosi iz rozaja plava gusinja , sve sto ne valja je tamo doslo to ce isti barani potvrditi...
Ovo za Biber sprej je klasica test za institucije da vidimo oce li roditelji dobiti prekrsajnu prijavu !
A za te klosare sto su ti klinca izbili na igraliste jedini lijek je fantomka i palica pa nikad vise nece nikoga pitati jesi li za Nato....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mogu misliti kakva su osjećanja roditelja kad je ovo u pitanju. Teško je vaspitati djecu kad živiš u džungli. Borba za opstanak. Takvih je grupica vazda bilo. Ne mrze oni srbe ili crnogorce. To im je samo izduvni ventil za mnogo gore stvari koje ih okružuju tipa raspale porodice, raspalo društvo bez šansi i mogućnosti... Zašto baš moje dijete pitaće se neko. To je samo ono pogrešno mjesto i pogrešno vrijeme. U džungli dosta takvih mjesta i trenutaka. Kolektivna karma jbg.
γνῶθι σαὐτόν
U nikšićkom Vodovodu prije nekoliko dana došlo je do ozbiljnog incidenta kada je pretučen radnik Mustafa Kajević.
Kajević nije bio raspoložen da detaljno govori o incidentu ali je novinaru Antene M potvrdio da ga je pretukao jedan od rukovodilaca tog preduzeća.
Navodno, posrijedi je Stevo Kilibarda, zamjenik direktora Vodovoda. Antena M pokušala je da stupi u kontakt sa Kilibardom ali se on nije javio na broj dostupan redakciji.
Ako su muslimani Srbi, zasto onda Srbi udaraju na Srbe...
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Zato što đeca po šlolskim grupama se dive koljačima u Srebrenicu i donose noževe u školu uz te parole izgleda da su kriva đeca koja su došla iz Rožaja.
Ovaj forum je rudnik dragulja.
Kriv je i Lazović, naravno. On potplatio đecu da to rade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nije toliko teško vaspitati. Mnoge stvari su jednostavne i crno bijele nezavisno od okruzenja i situacije u kojoj se covjek nalazi. Npr, ne udaraj na slabijeg. Kao sto su to uradili ovi od po tri četire godine stariji i 30kg teži od mog sina. Sigurno se ne bi junačili da je drugačije bilo. No bilo pa prošlo. Makar mi je tog dana milo bilo kad mi je rekao tata, i ja sam im vratio dva tri udarca baš jaka. Nije me strah bilo.
Idemo dalje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Je l ovo opet ide prica da su sjevernjaci iskvarili PG i "staropodgoricane"![]()
Iz istog razloga iz koga udaraju na Crnogorce.
Srbi smo dok smo negdje daleko i dok smo većina. Jer ako smo Srbi onda treba da slušamo maticu i predsjednika svih Srba, tj. da se ne pitamo ništa.
Ali kad se npr. preselimo u Beograd onda više nismo Srbi jer smo tada manjina. Tada postajemo opet Crnogorci da ne imali ista prava kao Srbi, tj. da se ne bi pitali ništa.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Više puta sam ponavljao primjer sestara Dabović iz Herceg Novog. Otac glasni Srbin, ćerke mu isto tako, igrale za reprezentaciju Srbije i osvajale medalje, uzdizali ih kao Srpkinje - nikakav problem, svakako se tako izjašnjavaju, porodično vazda bili Srbi. Onda im brata rođenog uhapse sa 5 kila kokaina ili heroina, zaboravio sam, a naslov je po novinama bio da je uhapšen Crnogorac sa 5 kila droge.
Svi starosjedioci bara su muslimani, porijeklom albanci. Otud i ime Bar, koji vodi porijeklo od imena Tivar.
E sad sigurno su dosli razni divljaci sa raznih strana ali valjda nisu samo iz muslimanakih sredina posto je to pravoslavno vecinski grad.
Mislio sam samo na disciplinsku odgovornost, ne na prekršajnu ili krivičnu. Može bit da nisam u pravu, ali skorije sam čuo u jendoj kompaniji da je neko nešto zsrao a obrazloženje uprave zašto još nije pokrenut disciplinski postupak bio je da ne mogu zbog toga što je vinovnik na bolovanju. Naravno, nisam provjeravao istinitost ili utemeljenost tih tvrdnji.
Svasta ja cujem, sve sto je nije valjalo doslo je odgozgo e sad jel ili nije jedan bosnjak musliman koji je radio dalje 10 godina mi to rece, dosla fukara dilera droge... i bolje je prolazio on medju pravoslavce i starobarane nego kod svojih!
Nemoj se ljuti u svakom zitu ima kukolja samo sto je izgleda zito na sjever ostalo
Ps (i za niksicane ovo se fata isto)
Da da, nije smetnja svakako nego ne cita zakon ili mozda ne zeli da ga primijeni svako.
Aktuelno rjesenje cak pretposatavlja samo pisano izjasnjenje zaposlenog na upozorenje a usmenu raspravu samo ako je zaposleni zahtijeva. Ako se ne saglasi, pa neka je i na bolovanju, smatra se da je saglasan.
Last edited by BAR; 08-02-24 at 17:40.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ja sam porijeklom iz tih krajeva i dosli smo u podgoricu prije 60,70 godina i nema toga ko će ti reci za nas nešto lose.
Ta priča je glupa inače,svudje ima zita i kukolja,ljudi i neljudi,ako neko smatra sjevernjake nizom rasom to je njihov problem,u ovoj priči starobarana i staropodgoricana.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks