Nemoj tako. Njemu je ka i njegovom partneru Daniloviću Crna Gora bila maćeha.
Evo, tek sad kad je osvježilo može na miru da zida bez papira.
Njegova zgrada bez dozvole biće još jedna odbrana svetinja.
Sjeti se kako je branio Kosovku djevojku bakrorez i kao načelnik Urgentnog stao na branik srpstva protiv vladajuće DPS klike.
Misliš da je njemu bilo lako nositi načelnički krst u KBC u onome obezboženom režimu, zlokobnom spoju ustaštva i komunizma, kako reče Njegovo Preosvetštenstvo.
Edit: Bakrorez je u KBC od 70-tih, i za svo to vrijeme samo se naš heroj sjetio da ga brani.
Ostalo vrijeme ga niko nije branio, samo je visio na sid neodbranjen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 07-02-24 at 11:17.
Tko leti, vrijedi...
Umoran sam od svega sto znam
Tko leti, vrijedi...
Nego zanima me jedna stvar, pošto možda kao zaslijepljeni komita i čuvar kokaina koji mora da se navikava posle 30 godina, nisam objektivan.
Jel lagao RTCG ovako i kad je DPS tamo upravlja. Ili je Raonić podigao benchmark. Ili možda ministar laže a DPS, pardon Raonić samo prenosi.
Odavno ne gledam, pa eto…
Tko leti, vrijedi...
Nevjerovatno
https://www.cdm.me/hronika/vise-hita...e-opstine-bar/
E kako je novinar zumira ovaj ćorak haha
Ahahaha neznalice obicne
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Pa nešto se ipak promijenilo, samo poruke V. Medenice vrijede suhog zlata (njena retorika, četnici isl., kokain pada, cigare padaju, povećala se min. zarada i penzija, još da nema dps kadrova u državnim institucijama sigurno bi bilo još bolje, ali ono "bez revanšizma" nas hebe.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A u stvari i nije bas tako zar ne?
Evo jedan komentar:
"Poslati su ljudi koji nijesu obuceni za to, bez odluke Vlade i MUP-a tj.Direktorata za vanredne situacije na sta ih je Besovic pisanim putem upozorio.
Neki od njih su zasnovali radni odnos samo par dana prije odlaska za Tursku. Zakon je jasno definisao da se mogu uputiti samo obuceni spasioci.
Sta bi bilo da je neko od tih neobucenih stradao?
Sta je bilo sa opremom koja je nestala prilikom povratka iz Turske?"
Znaci nisu isli da pomazu nego su iskoristili tudju muku i nesrecu da idu na ekskurziju i usput pokradu opremu, mogao bi neko zlonamjeran reci. I jos tako neobuceni osim sebe ugrozili i te koje su isli da spasavaju.
Sent from my phone
Otrprilike.
Nego, ostade meni danas jedna dilema. Prema kome je Crna Gora bila više maćeha?
Prema Daniloviću ili prema Dobričaninu?
Vidim Ljaljovići krenuli da brane partnerku. Reka Boris, pretpostavljam. Pa eto da se nadovežem.
Last edited by Gagarin; 07-02-24 at 17:25.
Tko leti, vrijedi...
A kako bi bilo svakom po zasluzi? Pa ovome što je ogrezao u organizovani kriminal par desetina godina, a krivolovcima i nasilnicima koliko već njih sljeduje. Ili je mantija get out of jail free card?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by goldfinger; 07-02-24 at 20:34.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
sta je ovo, krv ti
https://www.instagram.com/reel/C3DEa...J3cTFqbXU0dw==
nothing comes from violence and nothing ever could
Last edited by outline; 07-02-24 at 20:49.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Napisa li ovo momak da su vatrogasci isli u tursku da kradu opremu
f6
Ti si okacio tekst o prijavi za Podgoricke i pricamo o tome, o Niksicanima nemamo podatke da li im je ko dozvolio ili ne iz Mupa.
Razlog zasto sam te uopste quotovao je jer samo tako trazite dlaku u jajetu i skacete kad "nova" vlast ne ispostuje neku proceduru ili pravilnik. A sad u ovoj situaciji vam je to revansizam.
Kako god da se to zove, izgleda(ako ne lazu) da ima neki zakon koji kaze ko moze da ide a ovamo posao ko ne moze. Pa zamisli da je neko od tih koji ne mogu da idu ne daj boze ostao invalid ili poginuo jer nije obucen za to, sta bi onda bilo? Sta bi onda pricali ovdje i ciju bi odgovornost trazili?
I opet izgleda(ako ne lazu) da dosta neke opreme fali, pa bi se moglo reci da je neko pokrao to, a taj zicer vam ne bi promako da su "novi" u pitanju ne sumnjam
Sent from my phone
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks