Page 45 of 682 FirstFirst ... 354142434445464748495595145545 ... LastLast
Results 1,101 to 1,125 of 17032

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2024]

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Sigurno je to sve tako,vjerujem da ih pod pratnjom sa dugim cijeva prisiljavaju da konkurisu za posao tamo i svakodnevno ih u lancima sprovode do radnih mjesta-to je bar opste poznato.
    Uz to svi moraju glasati za SNS i ici na sve mitinge sto je nama u Crnoj Gori neshvatljivo ali tamo je to izgleda normalno.
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

ja te pitam fino, lažu li ljudi koji su radili u fabrikama? jel bilo jedno stotine poruka u kojima su pozivali ljude na onaj skup pod prijetnjom otkazima? jel djevojka pred izbore ovo otkrila

https://www.cins.rs/cins-u-kol-centr...ilioni-u-kesu/

jel i ovo laž?

lepoglavi je u sred BGa falio sistem snsa i način vladanja toga zla koji nanosi štetu Srbiji

sns je uništio Srbiju, prepisali od dpsa sistem vladanja. opet kažem samo jednu emisiju Kesića pogledaj

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by outline; 02-02-24 at 21:26.
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    24,202
    Thanks Thanks Received 
    10,023
    Thanked in
    7,512 Posts

Mile VS Tranzicija satira dobrog kalibra.

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Uzas i to je samo vrh ledenog brijega-stanje je 100 puta gore nego sto mi mozemo i da naslutimo.
    Pogledaj veli Kesica
    Naćera mi suze da pustim.

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2024]

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Uzas i to je samo vrh ledenog brijega-stanje je 100 puta gore nego sto mi mozemo i da naslutimo.
    Pogledaj veli Kesica
    Naćera mi suze da pustim.
    izbjegavam da ulazim u bilo kakve rasprave sa ljudima koji sns brane na bilo koji način ali misliš li da te stanje u Srbiji pod snsom dobro? kakvi god da smo mi, al smo miljama ispred Srbije. makar Spajić ne ide po televizijama i priča kakav je bio kao mali ili nekom aktuelnom ministru tetka iz Kanade nije poslala kamion para.

Kesić pokazuje realno stanje u Srbiji. pogledaj nekad, vidi dje žive ljudi. no zalud objašnjavat botinama dfa išta. ža' mi je normalnih ljudi u Srbiji, nisu zaslužili ovakvo zlo posle ratnog zločinca Sloba

mrzi li Bodiroga Srbiju? il Kojo? il stotine iljada onih ljudi koji su šetali protiv snsa? koji misle sve najgore o njima? il su i oni plaćenici?

da li si znao da je jedan od glavnih ljudi snsa gostovao u PG na kongresu dpsa?

Last edited by outline; 02-02-24 at 21:43.

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Eto i bot sam DFa,branim SNS a počelo se od fabrika u Srbiji.
    Jednostavno neko kome su Šolakovi mediji napunili glavu a uz to je rad da prihvati to kao istinu jer mu odgovara u njegovom svjetonazoru da kazem svaka se prica svodi na Vucica Putina DF pizzzdu mattterinu itd.
    Za trezven razgovor potrebno je da sagovornici budu trezveni a to nije slucaj ocigledno pa da ne davimo vise.

Thanks Thanks Given 
    5,047
    Thanks Thanks Received 
    12,425
    Thanked in
    6,726 Posts

boli me ona stvar za Šolaka. da li su ovi radnici Šolakovi plaćenici?

https://www.danas.rs/vesti/ekonomija...a-nose-pelene/

jel Bodiroga plaćenik Šolaka?

eo čoeka snsa na kongresu kod tadašnjih prijatelja. jel i ovo Šolak?

popričaj nekad sa nekim iz Srbije koji misle svojom glavom. ako ti kažu da je loše, ol im reć da su plaćenici Šolaka

Thanks Thanks Given 
    24,202
    Thanks Thanks Received 
    10,023
    Thanked in
    7,512 Posts

Ruska gubernija.

Tako veli tamo ambasador Rusije a niko da demantuje.Lol

Thanks Thanks Given 
    503
    Thanks Thanks Received 
    2,036
    Thanked in
    1,157 Posts

A i outline smatra Kesica kao nekoga ko voli Srbiju

Thanks Thanks Given 
    7,419
    Thanks Thanks Received 
    4,794
    Thanked in
    2,455 Posts

Koliko ja vidim na ovaj forum solidnom procentu ljudi nije smetao DPS sistem, no su imali problem da prihvate DPS personalno, nacionalno ili kako god.
    Ili prostijim riječima... Kad nas DPS kiki mi smo protiv. Nismo protiv toga da nas neko kiki, nego bi mi željeli da nas kiki neko drugi. Nama mio i drag, koji će nam Kosovo vratit
    Ništa tu nema novo, samo se još jednom pokaza tačnom teza. Ne bi im smetalo da pelene na posao nose, samo da njihov jaše u Crnoj Gori. Pazite to ćete poželjet...
    Tko leti, vrijedi...

11. The Following 4 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by Gagarin View Post
    Koliko ja vidim na ovaj forum solidnom procentu ljudi nije smetao DPS sistem, no su imali problem da prihvate DPS personalno, nacionalno ili kako god.
    Ili prostijim riječima... Kad nas DPS kiki mi smo protiv. Nismo protiv toga da nas neko kiki, nego bi mi željeli da nas kiki neko drugi. Nama mio i drag, koji će nam Kosovo vratit
    Ništa tu nema novo, samo se još jednom pokaza tačnom teza. Ne bi im smetalo da pelene na posao nose, samo da njihov jaše u Crnoj Gori. Pazite to ćete poželjet...
    Najveći dio bi želio da kiki umjesto dps-a.

Sent using Tapatalk
    #fakenews

13. The Following 6 Users Say Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    24,202
    Thanks Thanks Received 
    10,023
    Thanked in
    7,512 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    izbjegavam da ulazim u bilo kakve rasprave sa ljudima koji sns brane na bilo koji način ali misliš li da te stanje u Srbiji pod snsom dobro? kakvi god da smo mi, al smo miljama ispred Srbije. makar Spajić ne ide po televizijama i priča kakav je bio kao mali ili nekom aktuelnom ministru tetka iz Kanade nije poslala kamion para.

Kesić pokazuje realno stanje u Srbiji. pogledaj nekad, vidi dje žive ljudi. no zalud objašnjavat botinama dfa išta. ža' mi je normalnih ljudi u Srbiji, nisu zaslužili ovakvo zlo posle ratnog zločinca Sloba

mrzi li Bodiroga Srbiju? il Kojo? il stotine iljada onih ljudi koji su šetali protiv snsa? koji misle sve najgore o njima? il su i oni plaćenici?

da li si znao da je jedan od glavnih ljudi snsa gostovao u PG na kongresu dpsa?

Viđeli smo kako mu izgleda tetka iz Kanade.

Veće gnjide nema na svijet od Vulina.

Thanks Thanks Given 
    4,317
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Eto i bot sam DFa,branim SNS a počelo se od fabrika u Srbiji.
    Jednostavno neko kome su Šolakovi mediji napunili glavu a uz to je rad da prihvati to kao istinu jer mu odgovara u njegovom svjetonazoru da kazem svaka se prica svodi na Vucica Putina DF pizzzdu mattterinu itd.
    Za trezven razgovor potrebno je da sagovornici budu trezveni a to nije slucaj ocigledno pa da ne davimo vise.
    Te srpske fabrike su horor i kancer. Zamisli kakve su kad se kinezima vise isplati da na rubi evrope otvore fabriku, nego u kinu.

Srbija je usula stotine miliona, ako ne i preko milijardu u subvenije, a vise je zatvorenih, nego otvorenih fabrika. Plate su 300-400e, i to za rad 6 dana nedeljno, 12 sati dnevno. Robovlasnistvo.

Da je drzava usula milijardu u podrzavanje preduzetnistva i ukidanje biz is barijera, druga bi bila prica, ali to ne stvara arminu glasaca i botova.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

16. The Following User Says Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,673
    Thanked in
    3,837 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Najveći dio bi želio da kiki umjesto dps-a.

Sent using Tapatalk
    Klika koja radi isto što je i dps radio, ali sebe predstavljaju moralnim vertikalama samo zato što se formalno ne zovu dps. Isto važi i za njihove glasače.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

18. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,175
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

Nesto ne primjecujem da te fabrike imaju problema da nadju radnu snagu.
    Čim je tako znači da nema bolje.
    Evo njemačke firme imaju po zemlji Srbiji privredne subjekte koji zaposljavaju oko 80,000 ljudi.
    Lijepo bi bilo da kod nas imamo i ne 10 nego 20 puta manje to bi bilo 4.000 radnika koji pbi vjerujem potrcali da promijene svoje poslove u kladionicama i raznim zastitarskim firmama taksisti mucenici iz Volija i da ne nabrajam.
    Vazda se shetim Čarlo Čaplin kad radi na traku u fabrici, kako tad tako i sad.

Kako ona dva šarafa priteže

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    889
    Thanks Thanks Received 
    1,314
    Thanked in
    692 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Te srpske fabrike su horor i kancer. Zamisli kakve su kad se kinezima vise isplati da na rubi evrope otvore fabriku, nego u kinu.

Srbija je usula stotine miliona, ako ne i preko milijardu u subvenije, a vise je zatvorenih, nego otvorenih fabrika. Plate su 300-400e, i to za rad 6 dana nedeljno, 12 sati dnevno. Robovlasnistvo.

Da je drzava usula milijardu u podrzavanje preduzetnistva i ukidanje biz is barijera, druga bi bila prica, ali to ne stvara arminu glasaca i botova.

Mislim da nije sve bas tako.
    Kao prvo minimalna zarada u Srbiji je 400€ tako da nije moguce da neko radi u fabrici puno radno vrijeme za 300€.
    Samoh fabrika ima raznih ali njemackih je najvise ja mislim.
    Ja ne mogu da shvatim samo jedno- u nekom intervjuu prije 7-8 godina neki sindikalista je kazao da u fabrici Linglong(Koreja je to valjda) radnike poslovodja ako precesto idu u vece savjetuje da nose pelene.
    Na osnovu toga ustala je cjelokupnaŠolakova masinerija svi portali novine tv stanice razni kvazimislioci i polupesnici i bolesnici i sad se to posle ko zna koliko demantija i radnika i vlasti i sindikata i svih jos uvjek to servira kao apsolutna istina,to me izludje.
    Jos ispade da ja branim? SNS Vucica kao da sam mu ja otac ? Da ga branim,svasta.
    Nije po mom misljenju slika bas takva jer tesko da bi desetine hiljada ljudi islo da radi tamo i da nose pelena za platu od 300€ to jednostavno nije tako.
    Trezveno ako pogledamo odgovor je da u datim uslovima u Srbiji ne nudi se nista bolje prema tome trziste je dalo odgovor.
    Ubijedjen sam da su ti stranci svetitelji u odnosu na lokalne derikoze uostalom zato je i nastao stampedo radnika u fabrike stranih vlasnika u Srbiji.
    Treba znati i to da na prvom popisu u ovom vijeku koji je u Srbiji radjen preko polovine stanovnistva imalo je samo osnovnu skolu ili ni nju tako da je za njih rad u fabrici topli obrok sisata cistacica ej bre premija.
    Sad na zadnjem popisu prije dvije godine 30% je jos uvjek stanovnika u Srbiji koji od skole imaju osnovnu skolu ili manje-prema svecu i tropar.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Као лаици не можемо имати свеукупан увид у то да ли су све те фабрике исплативе за Србију или не, али ако се на њима не губи баш грдило пара боље је да их има него да их нема.

Свакако ми из Црне Горе никоме у региону (баш никоме) не би смјели ништа да кажемо/приговарами за било какву производњу, брзо се изгледа заборавила национална траума за вријеме короне.

Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    1,175
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

ja te pitam fino, lažu li ljudi koji su radili u fabrikama? jel bilo jedno stotine poruka u kojima su pozivali ljude na onaj skup pod prijetnjom otkazima? jel djevojka pred izbore ovo otkrila

https://www.cins.rs/cins-u-kol-centr...ilioni-u-kesu/

jel i ovo laž?

lepoglavi je u sred BGa falio sistem snsa i način vladanja toga zla koji nanosi štetu Srbiji

sns je uništio Srbiju, prepisali od dpsa sistem vladanja. opet kažem samo jednu emisiju Kesića pogledaj

Pa onda su poslodavci sa Zapada gori od naših. Nehumani i sadistički uslovi nisu zbog Vučića ni Đilasa nego zbog sistema koji vlada u svijetu. Kinezi su skakali sa Eplove fabrike od muke. A ni kineski poslodavci nisu ništa bolji. Situacija je slična i u VB i u Bugarskoj/Rumuniji.
    Amazon workers ‘forced to urinate in plastic bottles because they cannot go to toilet on shift’
    https://www.independent.co.uk/news/u...-a9012351.html

Factories were poorly ventilated, the group said, while the denial of basic human rights by managers – “they often need to find a replacement worker in order to take toilet breaks” – were common...
    ...Marina and some other 70 colleagues, mostly women between 29 and 58, were all paid the monthly minimum gross salary of 2,080 RON ($482), which translates to $264 after tax...The jeans the workers used to produce sell for approximately $100 to $150 for one pair, half of their monthly wage....
    https://www.aljazeera.com/features/2...d-basic-rights

Thanks Thanks Given 
    24,202
    Thanks Thanks Received 
    10,023
    Thanked in
    7,512 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Као лаици не можемо имати свеукупан увид у то да ли су све те фабрике исплативе за Србију или не, али ако се на њима не губи баш грдило пара боље је да их има него да их нема.

Свакако ми из Црне Горе никоме у региону (баш никоме) не би смјели ништа да кажемо/приговарами за било какву производњу, брзо се изгледа заборавила национална траума за вријеме короне.

Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
    Ja ne znam đe ti viđe "progovaranje" posebno za državu iz koje Crna Gora u najvećoj mjeri uvozi.

Crna Gora nema recimo Vojvodinu na kraju krajeva možda treba da promjeni uvoz jer opet ima more.

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

https://m.cdm.me/politika/abazovic-t...ajne-policije/

posle dpsa najgora stvar koja se mogla desiti ovoj državi je ura koju je sns kupio ka kilo sira

E kako se blamira ova penalčina momačka, trnasfer blama svaka njegova izjava.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post

A svašta se priča.
    Znam sigurno da npr. dje mi bliska osoba radi u namjenskoj fabrici autoindustrije Norma u Subotici, čiji su vlasnici Njemci, su plate oko 750-800e, rade se 2 subote u mjesecu plaćeno prekovremeno za te 2 subote, odmori i to naravno sve po zakonu, plaćen prevoz za radnike van Subotice itd.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,666
    Thanked in
    3,180 Posts

Veseli se srpski rode, srpski rode zbog slobode
    I zbog slavnih Vučiića Kneževića Dodovića

Dodik najavio novu kandidaturu

https://www.cdm.me/svijet/region/dod...u-kandidaturu/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

27. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,175
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Veseli se srpski rode, srpski rode zbog slobode
    I zbog slavnih Vučiića Kneževića Dodovića

Dodik najavio novu kandidaturu

https://www.cdm.me/svijet/region/dod...u-kandidaturu/
    Bar se veseli, ne tuguje i ne mrači ka CDM i Vijesti.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ima li CG nezavisne CG medije?

Pogledajte samo ovo ***** izdajničko i sve one koje ovo ***** podržavaju. MRŠ!

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    6,117
    Thanks Thanks Received 
    6,666
    Thanked in
    3,180 Posts

Quote Originally Posted by Raulio View Post
    Bar se veseli, ne tuguje i ne mrači ka CDM i Vijesti.

Srećni bili sa takvim idolima.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Page 45 of 682 FirstFirst ... 354142434445464748495595145545 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)