Први пут чујем да се Милојко крио (мада ме не би изненадило) али ово за ујака се прича већ неко вријеме.
Ако је истина, а вјероватно јесте, жалосна нам мајка.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Први пут чујем да се Милојко крио (мада ме не би изненадило) али ово за ујака се прича већ неко вријеме.
Ако је истина, а вјероватно јесте, жалосна нам мајка.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kadrirao Slobo, pa kadrirao Milo, pa kadrira Vučić, Zdravinju je kadrirala spc, mada evo i sad kadrira... Nije ni Milojkov ujak gubav.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by outline; 02-02-24 at 16:28.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Stavih na pogresan topic?
Who is uncle? Za nas neupućene u pljevaljske Kardašijane…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Što bi reka Mojsije ankl sem ali iz Golije.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Moja pokojna nastavnica matematike iz osnovne škole je moju školsku drugaricu 4 godine redovno prozivala sa Kankaraš, iako se prezivala Korać. Mislim, nije bila pokojna dok je prozivala.
E sad Kankaraši prešli u DPS i cijelo selo dobilo asfalt a Višnjići se bune.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nazdravlje meni, pomijesah i ja Korac i Kankaras a onda i sela
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Čekaj, nije li nova vlast povećala minimalnu cijenu rada (oko 50 hiljada zaposlenih) sa 222 na 450 eura. A minimalnu penziju (broj korisnika 40.871) sa 200 na 450 eura. Znači bolje je za oko 90 hiljada građana. Ako počne vlast da se miješa u formiranje cijena upašćemo u začarani krug intervencionizma, tajkuni određuju cijene, njima na obraz a narod ka goveda trguje ne pita pošto je što. Vrlo lako se troškovi mogu smanjit, recimo gledam u Bar kilo crnog luka 4 eura. Da nema ko da ga kupuje po toj cijeni ne bi ni koštao toliko
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Što je ovđe nisko? Slušala đevojčica tu muziku, i sahranjena uz omiljenu pjesmu što je sad trend na Zapadu. Sahranjuju se ljudi uz sve i svašta, od L. Koena preko Lynyrd Skynyrd do Metallice. Ili su roditelji u sprezi sa malim ubicom, Danicom, Vučićem, Dačićem (bio na koncertu!), Moskvom i Beogradom, učesnici hibridnog rata koji za cilj ima ostvarenje tajnog testamenta Slobodana Miloševića utemeljenog na principima Načertanija Ilije Garašanina...a evo iz medija:
https://www.telegraf.rs/jetset/vesti...lji-preminulih
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Nesto ne primjecujem da te fabrike imaju problema da nadju radnu snagu.
Čim je tako znači da nema bolje.
Evo njemačke firme imaju po zemlji Srbiji privredne subjekte koji zaposljavaju oko 80,000 ljudi.
Lijepo bi bilo da kod nas imamo i ne 10 nego 20 puta manje to bi bilo 4.000 radnika koji pbi vjerujem potrcali da promijene svoje poslove u kladionicama i raznim zastitarskim firmama taksisti mucenici iz Volija i da ne nabrajam.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Upravo sam napisao da se već nekoliko takvih fabrika zatvorilo čim je država prestala da plaća subvencije. Plati im par desetina miliona eura za period od nekoliko godina, čim treba sami da se izdržavaju pokupe prnje i odu.
Sve i kad su tu, slažem se da nemaju problema da nađu radnu snagu da radi u nehumanim uslovima, odnosno ti ljudi nemaju bolju opciju. Nešto ne bih hvalio Vučića zbog toga.
Last edited by NHM; 02-02-24 at 19:47.
Kolko se sjecam subvencije su isle po 10k eura po radnom mjestu, tako bi i ja otvorio firmu i ceskao muda
Zatvaraju se firme svuda po svijetu i tacno je da su se neke pokupile posle isteka subvencionisanog perioda ali je to smijesan orocenat u odnosu na one koje rade i u kojima ljudi ostvaruju licni dohodak.
To su armije ljudi koje su drali srbijanski privatnici gore sto puta zato su i potrcali u te fabrike ti ljudi iz najnizih platnih slojeva.
I kod nas u Crnog Gori vjerujem da bi desetine hiljada ljudi koji su zaposleni po trafikama Rokspeda ili kladionicama raznim Voliju i tako dalje vrlo rado zamijenili svoja radna mjesta trenutna za rad u nekoj njemackoj fabrici.
Ako je subvencionisano otvaranje 100.000 radnih mjesta pa su se zatvorile neke fabrike sa ukupno evo neka je i 5.000 radnika opet je to 5% pa bi po meni normalno bilo da se prica o 95% onih koje rade i isplacuju plate.
kako ne, zamijenili bi radno mjesto u kladionici da idu da rade u fabrikama dje ne smiješ poći u wc no moraš pelene nositi. ili npr ovako
https://nova.rs/emisije/turski-inves...ksandar-vucic/
čuveno zapošljavanje po snsu tj gaženje naroda. samo što dalje od ove države ovakav način
Pa jesu li se sve njemačke firme pootvarale isključivo u zadnjih 12 godina?
Mislim 90% ali ne mogu da tvrdim.
Doduse ima i nekih kupovina nisu sve od livade firme ali eto Leoni znaci jedna firma ima 14.000 radnika u Srbiji.
Last edited by kurogane; 02-02-24 at 20:59.
znači lažu ljudi da su im ostali dužni? ili da rade u pelene? sve rade protiv Vučića!! pogledaj malo Kesića recimo, ima tih ljudi koji vole Srbiju a protiv su Vučića, jel dozvoljeno to? nisu svi splačine prodate ka' Lepoglavi koji u sred BG vrijedja svakog normalnog Srbina
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks