Koja vecina legendo? Rade pumpe, restorani/kafici, hoteli, kladionice i pekare.
Da, al zar nije prvobitno bilo da je neradna nedelja jer radnici ne dobijaju ni taj jedan slobodan dan.
Barem u te hotele i restorane i ostale sto napomenuste, barem da ja znam, daju po jedan slobodan dan tokom nedelje, i tu nema nekih ciganisanja direktora ka u markete.
E sad, naravno, svi bi trebali imat po dva slobodna dana nedeljno minimum, to bi bilo normalno, al eto prica je oko jednog slobodnog dana potekla.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
imajte u vidu da nekad nedeljom rade popise, tako da i nemaju slobodan dan
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sad tek čitam za ovu curu. Nema tu zamjeranja oko obilježja zastave. Mogla je reći i kokoška i koza i guska... Ali taj humor... Što kad kažeš kokoška to mnogima izazove onaj smijeh... Jer tu ima nešto kao pa duhovito što si za orla rekao da je kokoška. A 45 godina slavimo ovih dana humora ovjekovječenog u maestralnom djelu monti pajtonovaca Žitije Brajanovo. Humor. Ne zamjeram ni malo koja god joj je namjera bila osim... Osim ako je htjela da bude duhovita. Zastava ko zastava voli se, pali se, pljuje se, navija se sa njom, ponosimo se njom... JBG zastava je to ipak. Dje smo došli ako je duhovito reći kokoška umjesto orla. Ovo seže dublje od voljenja ili nevoljenja zemlje. Nivo humora nas je vazda odavao bez da se gledaju drugi pokazatelji. Nadam se da će ona biti duhovitija nekada, a oće li voljet i poštovat zastavu tako je nebitno jer iste stvari koje su ti potrebne da budeš duhovit nose sa sobom i potencijal za poštovanje zemlje, zaštitu životne sredine, životinja... Bolje da se izvinila zbog neduhovitosti no zbog nabjeđenih legalista i dušica koji umjesto orla vide zmaja zlatokrilog.
Last edited by Caesar; 30-01-24 at 14:11.
γνῶθι σαὐτόν
Podrzala je DPS, meni to dovoljno govori o osobi.
Kokoska joj je najmanji problem.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ne da je podlžala nego je i na listu kandidata bila za odbornika u Podgorici koliko se sjećam pa se povukla pod pritiskom
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Podržavala je DPS do prvih preliminarnih rezultata posle izbora kad je čestitala PES-u, čestitka je bila bukvalno u tonu kao da je od početka sa njima a ne sat vremena od zatvaranja biračkih mjesta, ada sjećate li se te sprdnje?!
Bilo kako bilo mnogo se petlja u politiku za jednu "nepromišljenu" đevojku a što se tiče termina "kokoška" dobro znamo ko ga upotrebljava i u kom kontekstu, da se ne pravimo blesavi...
eo ga Drecun kandidat za IRF, elitni kadar dpsa a predlaže ga es. znaš li koliko je ljudi na jaka mjesta po ministarstvima ostalo, sad su u es a bili dps? šta ti to govori o njima i o es? kakvo je tvoje mišljenje o njima? oćemo li da kamenujemo svakog ko je za dps? jel Drecun recimo sad dobra osoba jer je u es? ne brale no je ista splačina ka i vazda. znaš li ti da je Mara odbila ponudu kakva se ne odbija od Hrvatske da skače pod njihovom zastavom? uslove najjače, sve plaćeno, do sada bi uzela par medalja možda i ovu sa OI? to niko ne napisa, no splačina iz vijesti čija redakcija navija za Čovića koji naredjuje navijačima da vrijedjaju Crnogorce a novinari tabloida vesti tada ćute, namjerno pišu kako je iz Knina. ako ko na ovom forumu trubi i proziva splačine iz dfa jer ne poštuju državne simbole (a pola dpsa sve najgore misli i o zastavi i himni) to sam ja - pa opet znam da se djevojka zaebavala. i sad treba da joj oduzmu učestvovanje na OI?
lažni profil koji je napravio neko na njeno ime i čestitao Milatoviću i es. to se znalo odmah tu noć, i baš nikakve dileme nije bilo da je fakedovoljno je bilo da pogledaš njen pravi profil na fbu i taj. emisija je snimana ljetos il sa jeseni, i vrlo dobro su znali tada šta je rekla. al izgleda da je nekome baš trebalo da ovo izadje u javnost.
kao što napisah sinoć, žao mi je što nikad neće u javnost izaći šta pojedini vaterpolisti misle o Crnoj Gori i Crnogorcima. kao i fudbaleri koje smo uvezli a oni po pg lokala pljuvali Crnogorce
Last edited by outline; 30-01-24 at 14:48.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moje izvinjenje onda, to mi bješe baš gadluk kad viđeh iskreno...
Ne znam no ođe je orao ugrožena vrsta ubiše Buzdu pa se nisu mnogo tada mnogi glaskali.
To je bio živi orao pripadao je porodici crnih orlova ubiše ga nije se mnogo nešto ođe ljudi tada pomamilo da vele što ubiše endemsku vrstu.
Još ga ovaj ubio sa opravdanjem da je špijun.Jer je nosio uređaj za praćenje.
Ubio ga Škatarić u Zeti i to vrh funkcioner,a onda ižljubio orla na zastavi.
A maktese sa avetlucima đe mi živimo to na svijet nema.
ne mislim ni ja da je ona mislila nesto lose, ne daj Boze, ali gledajuci kako se komentarise cijeli dogadjaj... djevojka jedna od rijetkih koja je dobila drzavljanstvo, eto, valjala nam je, pa ne bi valjalo ni sad da je pljujemo, je l' te. i dok se "brani" zemlja od nekakvih napada, samo da se osvrnemo na sve one koji cine ovu zemlju, a "kupljeni" su na ovaj ili onaj nacin, pa nam sad isti ti smetaju, jer je l' te, ako su kupljeni jednom, mogli bi opet, ili se resetovati.
a da ne zaboravimo one koji imaju zasluge u ovog drzavi, ovakve ili onakve, ali nikad status marije, da se sto ne uvrijedi.
nothing comes from violence and nothing ever could
Aktivni sportisti bi trebali da bjeze od politike kao od kuge u ova podijeljenoj zemlji.
Kad batali sport neka rade sto god oce.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Eto tako, ka svuđe u svijet. Patriotizam se ne mora pokazivat kroz politiku osim ako nije neko "grebanje" u planu. Evo i rukometaši mislim da nisu ničiji aktivisti pa opet grme svaku utakmicu, kako valja i treba, gledaju svoj posa' i srce ostavljaju za Crnu Goru. Koliko je to ispravna priča i pravac najbolje govori i utakmica sa Srbijom đe se morala kapa skinut i jednima i drugima.
Ima mi peticije da se ministar sporta koji ne navija za svoju reprezentaciju sankcionise pa onda gospodja sa kokoskom jer je te izraze iz kuce i okruzenja ponijela....
tu ne pomaze nikakva sankcija, tome balvanu je kasno da nauci neke stvari koje se uce od malih nogu i na kraju krajeva nose iz kuce.
veci je problem sto je uzjahao sa mjesta na mjesto i svima je to ok.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks