Ja Kemala najvise volim da slusam, pa ne vozim ovako...
@TAKUMI Nije valjda da slusas Jalu i Bubu?
Sent from my iPad using Tapatalk
Vesko Barovic, nevjerovatno kako nevaspitan covjek sto radi sa kolima oko Vektre i kako se parkira svaki dan, evo imate na Oci Podgorice juce/prekjuce jedan od 100 primjera njegovih. Pritom covjek pusi TOMPUS u LIFT od zgrade ako mozete u to da povjerujete.. dje zivi makar 10x djece u ulaz
Njemu ga nesmiji ni dici
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Mozda mu Range u kvaru....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Eto tako, samo do kladionice da odem utakmicu pola sata da vidim - oće li mi doć tiket. I naravno kulturno: izvini brate
Pauk nije dosao pola sata....
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Samo da naglasim da je ovo jedini izlaz iz garaže jer druga vrata ne rade.
Nadje li ga u kladionicu?
mozda je bio u Romu da uzme sendvic?
ne znam sto bih vam rekao..dovoljno je da udjete na oci podgorice vidite objave, onda da procitate komentare nasih sugradjana, i da vam pane mrak na oci...
ovaj gole je inace tu redovno parkiran...
Zasto ne rjesavate taj problem?
Prema tome, šta da ti kažem?
Cekaju druge....
Da da Golf je ostao i dalje tu....od njega ni traga ni glasa
Reno vozac je bio u kladionici ali ne u ovoj ulici nego u ulici do. Ja sam obisao sve poslovne prostore u ovoj ulici i izgubio volju pa zvao pauka...kad ga evo delija iz kladionice. Ne kapiram, 30 auta je dolje, šta da je bilo nešto hitno!?
Update, nisam mogao da fotografišem žurio sam: parkiram u centru jutros, Ul.Slobode dvorište, odem do stana i vratim se put auta da idem na posao: nađem 5 mačaka i pola kila iznutrica na krovu auta!!! Dva stana komšija su samo okupirana iznad (3ci i 4ti nisu naseljeni....), doslo mi je da im sve po kući prevrnem.
Taj nivo fukarluka, nemara, nekulture u oba primjera....ovđe je svijetlo davno ugašeno. Tužno
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ovamo kod mene kazemo da je nama Bog odavno okrenuo ledja.
Nije bitno gdje, bitna je poslovica.
Last edited by TAKUMI; 26-01-24 at 09:41.
Evo kad odselis da kupim stan pa da rijesi se to caskom....
Nista to, nego rjesenje u ovom slucaju da ne bude da cekamo druge kako kazes. Ponekad razmisli prije nego napises nesto, Vec sam gore pisala da sam pokusala sve moguce, znaci nikad i za nista ne cekam druge. Stan i ako odselim necu prodavati
A ne volim da unistavam tudju imovinua ovakvia ni to ne bi mpomoglo, a uglavnopm su to neke bitne glave, da mi kicmu polome a drzave nema da me zasitit, tako da nista ni od toga. Dok se kao drustvo ne pobunimo protiv ovakvih nego je izgleda vecina takva pa nista.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks