srecom pa demokrate drze policiju. nadam se da ako su ovi navodi tacni da ce odma uhapsit milovica i golubovica.
f6
Došli smo u neki stadijum izgleda kad im puca više ona rabota što će ko mislit, tu su koliko su tu i za to vrijeme će ispuniti sve svoje i tuđe (za koga li već rade) potrebe, ovo što radi Milović je blago reći šokantno i izgleda dobar pokazavatelj pravca u kojem ćemo se razvijati.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vara/komentari
Jesam od tvog avatara.
Aj sad ozbiljno,kako da razumiješ kad prozivaš recimo nekog drugog člana,nešto u stilu što će sad gagarin i ekipa.Svašta.
S druge strane pokazuješ na drugoj temi elementarno neznanje što se činilo sa smjenom vlasti u ANB iako ti je član Harry lijepo nacrta.Problem je što neko ispravno reče da bilo koja vlast u CG da dođe a neće da se odvoji od kriminala ka DPS evo nisu ni ovi obezbjeđuje svoje ljude u ANB.
Mogu da budu tuke obične samo da rade za njihovu stvar.
Evo pola države pohapšeno,na doživotno ođe od forumskog suda i sudija,šta bi bilo kad bi bilo a te ljude svi srećemo u RL.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
....najvećoj zdravstvenoj ustanovi tada je bio kompletan sastav Protivterorističke jedinice, naoružan puškama sa optičkim nišanom...
da su pripadnici Protivterorističke jedinice (PTJ) svaki put bili na krovu i terasama naoružani puškama sa optičkim nišanom, da je parking ispred te bolnice bio ispražnjen...
Camgoz je nedavno izašao iz spuškog zatvora, pa ga sad u Prihvatilištu za strance obezbjeđuje više policajaca sa dugim cijevima,
I ova dzukela ima prioritet u KBC !!! Ko je bio kad urgetni zna o cemu se radi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pošto viđu da sam prozivan…
Eo MANS dostavio policiji i tužilaštvu sve oko Golubovića pa da vidimo.
Znaće bolje od mene ovi advokati na forumu mora li se prvo imati neko krivično djelo da bi se oduzimala imovina.
I da je krivično djelo poput neosnovanog bogaćenja (koje kod nas jos ne postoji) postojalo kad je počinjeno.
Ukratko, od kad je osvježilo zborim vam ne ložite se.
Nisu DPS i ostale partije sa različitih planeta i kontinenata no od istoga naroda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
A sveto marovic i penzija? Hahhah...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ispada da branim Milovića al ne hapsi ministar. to što je Abazović na sva zvona vazda sebe uzdizao kad su neka hapšenja je stvar za sebe. na Novovića niko ne može uticat, čoek je to potvrdio više puta, tako da
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo sto napisa Gagarin, dovoljno je znati da je proslo 4 godine i da nemamo zakon o porijeklu imovine.
Ali imamo podizanje plata u drzavne firme, zaposljavanje u drzavne firme po 40% na prvobitni broj, evo u CBCG od kada je dosla nova gospodja povecanje plate 20% na prosjecnu platun od 1450€
Sve moze samo ne moze da se donese zakon o porijeklu imovine.
u es i dcg su ti prešli elitni dpsovci samo da znaš
I ovo sto kaze outline, samo su se razmilili po novim videcim partijama. Ovi jedva docekali da ubecaju clanstvo.
Prvi Dritan je pjenio o tom zakonu ali ga preskoci, samo zavrsi posao za SPC.
I ofkors URA.Kakva je preletačina bila nezapamćena tija dana ka seoba tica.Lol
Samo se prave mnogi avetni ka da su krvnu grupu promijenili a ne iz partije u partiju i to po principu ko je na vlast.Veće ljigavštine od takvog profila čoeka nema a vala se pokazalo i što su generalno sve partije koje na sva zvona govore DPS loš a samo primaju DPSovce u svoje redove.
Neka, nemoj. Covjek moze da promijeni misljenje![]()
ja samo mogu navesti primjere vaterpolo i odbojkaškog saveza. dps kadar, Cvetko Pajković i oni iz HNa te vedre i oblače po vaterpolu. vlast se promijenila, oni prešli u demokrate a funkcije zadržali. i tako kolko oćeš, sad se iz fotelje Spakine partije i dcga bore za bolju CGa eo i na forumu imamo primjere jakih dpsovaca koji su otvarali teme i pisali kako treba razbijat opoziciju sa policijom i brinuli se za Crnogorce i manjine. danas već, jake četničke ideje propagiraju i glasaju za df. nije problem do Spajka, narod je nikakav
Mjenja čovjek mišljenje a nesoj mjenja mišljenje tek kad vidi koji je gornji.
Da, samo sto je sad razlika u tome sto je licno Milovic zaduzen za ovu ekstradiciju likova koji su ubili Vukotica.
Ne neki sitni cinovnik, policija ili sud.....licno Milovic.
Ministar pravde potpisuje zahtjev o ekstradiciji kada se sve ostalo zavrsi, a jeste.
Tako da nije to do ovoga ili onoga, nego licno Milovic ne dozvoljava da se lik isporuci u tursku. A cime je ovaj turcin zaduzio Lazovica i Golubovica se zna. Ako se ne zna, evo svaki dan Sky prepiske Kavcana...
ja sam pisao o tome može li Milović kao ministar da utiče na hapšenja bilo koga. to ne može. što se tiče današnjeg teksta u Vijestima oko čovjeka iz Turske, to je već na resornom ministarstvu tj ministru lično. u njegovu odluku ne zalazim, al ako država Turska bude baš željela da lice vrati u tu državu, mislim da će se to i desiti, jer su malo jači (a i uticajniji) od ministra
Last edited by outline; 23-01-24 at 13:21.
Milovic kavcanin. Jesmo li za ovo glasali?
f6
Eto i Korea i USA potražuju Do Kvona od kad je uhapšen pa se ovi naši kokotići kurče
https://rtcg.me/hronika/509605/sudje...izrucuje-.html
Do Kvonov advokat saopštio je ranije da je Južnokorejac želio da bude u sudnici, te da bi u SAD mogao biti već do sredine marta.
Dobi ovaj što je bio 4 mjeseca u kućni pritvor Vuk Vuković jer je gazio Roganovića mjesto šefa obezbjeđenja MUP-a Šaranovića.
Paf..paf..obezbjeđenje.
Ja ne znam dje sam pominjao anb, sta ti podrazumijevas pod tom skracenicom?
Uostalom da znas koliko je bespredmetno raspravljati sa tobom na tu temu, ne bi komentarisala nista, a ni Hari
A to sto si se identifikovala sa ozloglasenom forumskom grupom, tu ti ne mogu nista
Umoran sam od svega sto znam
Lijepe su ove novinarske nagrade. Tačno se vidi da je osvježilo i da se sad konačno može vjerovati novinarima.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks