Bila sam u Moskvi sa nekih dvadesetak godina.Moskva sva napucana,puna turista sjaj i odsjaj onda smo uzeli kartu vozom prema Čeboksariju zatim do Nižnjeg Novgoroda.U Čeboksariju se noću temperatura spuštala i do -40.Nižnji Novgorod je prelijep više mi se svidio od Moskve.
Ta dva mjeseca u Rusiji su mi zaista nešto ka da sam bila na drugoj planeti.Ono što me iznenadilo jeste što sam više znala o ruskim piscima od tih drugara Rusa vele ko to još čita.Reko mi u Crnoj Gori.
Kad sam im rekla što smo za lektiru čitali u čudu su me gledali.Lol
Ja tu ka njima oduševljena ruskom kulturom a oni Mek Donaldom.
Kad sam došla u Beograd pita me društvo pa kakvi su Rusi reko opčinjeni Amerikom ka mi Rusijom u šali.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
A to je već stvar globalnih promjena i tajminga, pretpostavljam da su tada bili željni zapadnjsčkog života, jer im je do prije lupam 10ak godina prije toga bio nedostupan, najljepše je zabranjeno voće.
Mislim da se i ta situacija opet okrenula i izbalanirala trenutno.
Forever young, i want to be forever young
Imam milijardu eura na pripejd račun
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zna li ti žena za to?Još ako je leglo sa Djevičanskih ostrva,biće da te Vanja Ć. prečešlja
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
kocka je posledica, a ne uzrok
https://x.com/lekarankovic66/status/...lpm6aoxA_n2W6A
nothing comes from violence and nothing ever could
Ova pjesma me podsjeti na jednog mog druga iz srednje koji nije znao što da napiše na pismeni (slobodna tema) a car napisao stihove Balaševića kod Ševaljevićke i ona rekla šta je ovo Radovane imaš li ti obraza životati sad ćeš dobiti jedinicu.
Ne mogu to da odvojim od pjesme nikako.
Seva cuvena, predavala je i meni![]()
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Njeno čuveno namještanje naočara kad hoće nešto mnogo smisleno da reče.
Meni nema ko nije predava Barbika (pokojna) onaj što je dobio nagradu Oktoih Slobo Bošković što je Vito mu čestita kad se oženio sa riječima čestitam ti na ženi ne tebi njoj mogu saučešće da izjavim (Vito mangup) i Boris što je sin moje nastavnice matematike iz osnovne.
A što znam ja sam voljela mnogo taj predmet iako sam bila na prirodno matematički smjer jer mi je književnost neostvarena ljubav.
"Kako to Radovane loviš zečeve a ne znaš matematiku?Znaš li koja je brzina metka,zeca i koordinate jadan ne bio?
Prof.Kilibarda
Radovan veli profesore ja nijednog zeca ulovio nisam.
"Pa nisi jer ne znaš matematiku i nećeš ako je ne naučiš."
Kakve smo mi imali profesore to je za almanah.
..a prof. Kilibarda inače je išao na Kosovo '99 ka neki operativac navuka je PSTD od toga rata jer jednom prilikom u sred časa na zvuk aviona je stao pored prozora i reka ne brinite djeco to su naši.
Mislili smo da je otiša u Q.
Kad mu je neki dan da rešeta samo pokaže prstom ti aksiom 13. ti aksiom 9.
Jedina Biblija djeco je ovaj Vene Bogoslavov veli.Krvnu grupu može neko promijeniti ali grupu na pismeni neće moći.
Kad je bila neka pucnjava u školi policija je došla u našu učionicu da nas evakuiše on je reka ako ovi ne nauče jednačinu sa dvije nepoznate završiće ka ta dvojica ili će ka ti završiti u policiju.Napolje.
Enivej.
Pozdrav za sve gimnazijalce Nikšićke gimnazije tija dana.
Tehnikuse nije ni meni neki dan pravo da ti rečem ali ništa manje ni ti meni nisi izvukao osmjeh jer si mi film vratio neke slike iz prošlosti kojima sad mogu samo slatko da se nasmijem.
Last edited by Bluemoon; 21-01-24 at 12:39.
Dark history od Nikšić.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Moze li se otvorit kakav privatni topic koji cu nazvat jebe' mate' i pisat redom komeee
Svačega je u ti Gimnaziju bilo, jednom nafata prof. Marković iz matematike nas 3-4 na parking krenuli kući, on vozio nekog Golfa, ciča zima, neće da upali, mi ga ucjenjivali da nam poveća po ocjenu pa ćemo ga pogurat da upali, mora' je čo'ek pristat' na kraj e se pomete pored auta.
Moga' bi se roman iz te škole napisat'.
Bas danas primjetih tablu "skijaliste" blizu Krnova i zacudih se a onda vidjeh da je u pitanju skijaliste za djecu i stvarno puno skijaliste djece koja su odusevljena...
https://www.google.com/maps/place/%D...b27x?entry=ttu
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nesto razmisljam da je moj bog - sunce ali ne bih da ostanem donji pa vorsipujem sunce ako je sunce samo sef, ako ima jos neko iznad...
Ali posto ne znam ko mu je nadredjeni, za mene je sunce bog.
Kako'te?
"I shut my mouth and hold the light"
jačina izlaska ovoga
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ono kad se miču kvote na pitanje ko je ođe MILF.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks