kad nema nidje, tamo ima
Fresh mobile nasao staklo
kad nema nidje, tamo ima
nothing comes from violence and nothing ever could
Ulica slobode - prva radnja pored optike na uglu sa hercegovačkom (ne znam naziv radnje).
Stavio foliju prije par dana - ubjedljivo najjaca folija i djevojka koja stavlja.
Folija je bez otisaka prstiju, djeluje kvalitetna i platio sam je 15eur. Kaže da su to nove najbolje i mogu reci kao neko ko učestalo mijenja folije - ova je stvarno najbolja do sada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gsm House i sigurno je bila Sladja legenda![]()
Takodje sve preporuke za Gsm House
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imaju li tu neku dobru a da je mat?![]()
Ja poručih dvije sa easyskinz, na popustu su i dalje...
Mislio sam za staklo
Inace mi je 15pm već par puta pao (bez maske) al uzeh apple care + pa ga neka![]()
Last edited by stefke; 30-12-23 at 23:01.
Apple vise ne prodaje maske za 13 PM (treba mi silicone red). Gdje covjek da ih nadje…?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Tehnomax ako ces bas original
Android always korisnik ovdje. Da li na iOS moze da se instalira aplikacija kao .apk na android?
Da se nadje neka bez reklama npr i instalira?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bez puno peripetija ne moze... Ios je drugaciji potpuno
Satelitski resiveri/oprema
Huh, ranije je mogao da se skine file, npr starija verzija pa preko itunesa il neke app ubaci u telefon i instalira….
Ili ako se uradi jb, onda razne krekovane za dz….
Sad baš blage vese memam![]()
Znaci neTe da moze.
A reklame? Recite mi da makar DNS mogu zakucat da nemam reklame?![]()
Last edited by hercules; 13-01-24 at 15:10.
Kakav je to user expririence ako želiš da koristiš telefon kako. Ti želiš.
Moraš da koristiš kako ti kažu.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pomoglo bi da napises koja aplikacija konkretno te zanima? Sto kaze stefke jbl moze ili da probas preko neke alternativne playstore AltStore, Cydia...
Za DNS znam da moze za wi fi mrezu da se ukuca ip adresa od adguarda recimo i da to radi.
Za mobilnu nisam nasao?
A sto znam generalno sve aplikacije i reklame me smetaju. Jos na ovu moju sapu nekad bas masim onaj X za gasenje prozorcica.
Viber, portali, tapatalk.
Ne znam jesi li nekad otvorio vijesti recimo na android sa reklamama. To je pakao.
Nagovara me drustvo da promijenim jer nisam nikad iphone koristio.
Plus se mucim sa baterijom na android opet i ova software-ska podrska koja traje 3 god max je uzas bas.
Last edited by hercules; 12-01-24 at 23:03.
Aha ti pitas uopsteno... Vecina aplikacija je bez reklama to osnovno... Za vijesti nzm jer ulazim direktno preko browsera
A uvjek mozes dodati adguard pa preko njega.
Kao sto sam.ti vec napisao ios je puno zatvoreniji a samim tim i sigurniji sistem spiunira te samo apple
I ja sam se dugo lomio, ali iskustvo sa Ipad-om od prije par godina je odlučilo. Neke stvari koje sam navikao da radim lagano, na klik što se kaže, na ipad je bilo mučenje (excel, word, muzika itd sa kompa na tel).
Neki zaključak koji sam tada izvukao je da je apple dobar jedino ako zaokružiš cjelokupan ekosistem, a i tu ima dosta ograničenja (bar za CG korisnike koji su navikli na krekovane app i sl).
Sent using Tapatalk
#fakenews
Razlika je velika od prije par godina i sad... Pa prije je npr Bluetooth radio samo izmedju iPhone-a kad sam prelazio na iphone sve mi je prebacio sam(osim vibera i za njega ima neka fora ali se nisam cimao) ne kazem da je ios vau nije ali sta znam u trenutnoj ponudi ne vidim nesto wau u android svijetu da bih mjenjao jer mi iskreno dosadio samsung koji god tel da uzmes imas osjecaj da koristis isti, a doplatio si boga oca ili huawei koji je meni najbolje nesto ali su ih gsm servisi zeznuli vidim motorola ima nesto zanimljivo ali za sad neka ga iphone
Samsung sada daje podršku 4 godine za operativni sistem plus dodatna godina za security updates (počev od prošle godine, od modela A54, čini mi se, pa naviše). Pixel je za svoje aktuelne telefone obećao 7 godina podršku i za OS i za updates. Čak je i Poco ove godine isporučen sa obećanjem podrške 3 godine za OS i 4 za security updates. Koliko će svi zajedno održati obećanje i kako će neki telefoni raditi sa 4 generacije novijim OS, ostaje da se vidi.
Pa android i jeste bagovit bas zbog toga sto sistem dozvoljava svasta da se instalira na njega jer je opensource .
Apple radi dobro samo sto definitivno ne dozvoljava krekovane aplikacije (jelte to inace nije legalno) . Svi smo mi navikli da koristimo krekovan office , spotify , netflix i sve ostalo a da platimo 0 . Tako je na apple bilo i sa multimediom , jer u pirateriju spadaju i filmovi i muzika.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pozz svima.
Pisao sam Icentru na instagram vezano za bateriju za 13 pro...da se interesujem za cijenu,kažu da kontaktiram iservis i da im pustim serijski broj telefona...
Kako mi je za sad ok baterija a zanima me samo cijena i da li mi se isplati mijenjati bateriju da li je u redu slati serijski broj uređaja.. mislim zbog bezbednosti i sl...?
Hvala
Mogu ti samo reci da su u icentar sve samo ne strucni i profesionalni, tako da vidi sam... ja bih sacekao na tvom mjestu s obzirom da ti je ok baterija za sad pa nekad ako naletis u BG svratis u usce ili macolu...
Može li neko da objasni ovaj način utvrđivanja kapaciteta baterije na iPhone telefonima...
Kad uđeš u analizu i poboljšanje telefona imaš opciju da pronađeš broj ciklusa punjenja baterije i njen stvarni kapacitet....(video klip iz ranijih postova ovdje objavljen)
Prva slika iPhone 11 pro analiza kaže 646 ciklusa punjenja a kapacitet baterije 97% (telefon star oko 4god)
Druga slika iPhone 13 pro analiza kaže 410 ciklusa punjenja a stvarni kapacitet baterije 84,82 % i taj procenat svakim punjenjem opada po 0.02% (noviji Tel u odnosu na 11 pro)
Da li je do kvaliteta baterije ili iPhone opet nešto petlja sa procentima i zdravljem baterije?
Last edited by Tvholic; 17-01-24 at 13:37.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks