Lijepo smo poceli.
DelLungo odbranio sut, odbila se lopta od njega, dodje do madjara, iskljucenje italija i dadnu taj dodatni gol 3 sekunde do kraja.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Lijepo smo poceli.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Samo da odbranu odigramo agilno i sve je moguce...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dje ti i okle provuce moj Tesanovicu.
Jel vam sad kad je nas golman prekinuo cistu kontru jasno zasto je primio sa gola na gol protiv spanaca? Najlakse je lupat a gledat neki sport preko TVa ne znaci razumjet ga
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
No Signature
Evo ja gledam preko tv vaterpolo svako veliko prvenstvo unazad 30 godina i nikad vidio nisam da golman primi gol sa gola na gol. Jednom cini mi se sa skoro centra jugoslavija ga je dala hrvatim pred kraj meca
A golman da ga golmanu zabode nisam gledao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da onda Tešanovića isključimo iz reprezentacije? Dajte više. Odlično brani, očito je primljen gol jer je pokušao da spriječi kontru ali dobro... Udrite po njemu, a on evo i boćas jako dobar...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa eo mislio sam da ce bit jasnije sad kad je prekinuo ovu kontru...
Kad protivnicki igrac pliva u kontru zavisno koliku prednost ima golman uvijek izleti malo da bi skratio prostor i otezao da dodje lopta do njega.Racuna se da je teze dati sa gola ma gol nego da se rizikuje da primi igrac loptu i da izadje sam sa golmanom.A i uglavnom malo ko obrati paznju na golmana nego nagonski baci igracu pa golman lakse presjece...
No Signature
I protiv Španije i noćas protiv Hrvata ovo djeluje pristojno , ali fali neki faktor iks da bude odlično.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Aj da i meni neko ukaže da mi se nešto redovno dešava... Evo sam na forumu toliko vremena, da i to čujem i doživim...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ubiše nas sa isključenjima uh, a kako je ovo gadan sport za praćenje, živce iskidah pi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad su davali izjave Hrvatski selektor ili neki od igraca su rekli da nam je golman najbolji igrac...
No Signature
Najgori sport, mogu da ti sude sta god oce
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Jesi li se uvrijedio?
U sustini ako kqzemo ocigledno to sad ispade da nekog osudjujemo
Evo npr ovo je moralo da se brani jer je blok bio strasan. Mozda tesanovic brani zicere ali iz daljine nidje nista. A kad je blok dobar on mora da brani to (za 8-7)
Nego, solidno je ovo. Samo da prodjemo te njemce pa je plan ispunjen
A realno u svoj ugao (9-7) mislim sta znam. Mozda to rako mora
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hrvati su prošlo EP itekako zahvaljujući sudijama uzeli, vidim nastavlja se isti trend i ovaj put kada su domaćini
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Da zadrže ovaj ritam i agilnost u odbrani, odolijevamo za sada. Napad danas solidno funkcionise, cini mi se dosta strijelaca.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Taj cuveni igrač vise kojeg jos sanjamo od Malage,pa na dalje svaki mec djeluje pristojno.
Samo treba da imaju m*** ko leka da opale sa dinstance. Naravno,dosta njih su mladi i doce to na svoje.
Ja sam zadovoljan ovom igrom,momci su mladi a i bore se.
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
Stegli smo odbranu, moramo ovo da materijalizujemo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks