Ma nije, biciklistcke su problem guzvi u Podgorici!
Ma nije, biciklistcke su problem guzvi u Podgorici!
JUče raskrsnica u Blok 5 Dordža Vašingtona i raskrsnica kod KBC kod Atlasa, horor. MOrala sma do KBC da dodam nešto bez zaustavljanja, od Bloka 9 sam krenula u 4, dodala u kbc i bila sam nazad u 5. Bezobrazluk je što ljudi ulaze u raskrsnice a vide da ne mogu proći i da će napraviti hais, bezobrazluk je što ulaze i na debelo crveno. Nevjerovatno je koliko nemamo niti jednu vrstu kulture.
kad vidim ljude ispred dalija (odma na izlaz iz kruznog) dje stanu bas lagano da piju kafu u sred one guzve juce, ocu nervni slom da dozivim.
komunalne nidje nesto
f6
Nema kulture nikakve. Ja sam u 5 krenuo od Capital Plaze prema krivom mostu. Nakon 10tak minuta sam uspio na semafor da uhvatim polukružno i vratim se nazad na kružni tok i krenuo prema Unionu od RTCG-a.
Do Američke ambasade i nekako sam stigao. Na Union je bila gružva. Naravno da su se magarad gurala u raskrsnicu i nabijala iako ne mogu proći i nastao je kolaps.
Ja sam cijelo jedno zeleno sačekao u mjesto da se rasksnica malo raščisti. Svi su mi svirali ali manje bitno.
Na pola Union mosta je pametnjaković išao trotoarom i htio je silu na sramotu da se spušti ispred mene. Baš to ne mogu da dozvolim. Range Rover bijeli budvnaskih tablica je bio. Takvi trebaju kod psihijatra da odu što prije.
Nadam se da neću doživjeti da mi kao pješaku na trotoar nailazi auto i svira da se maknem. Jer ako doživim vjerovatno bih se bačio na haubu i zvali bi policiju.
Onda bih na sud kretena tužio za maksimalnu kaznu, tražio psihijatrijsko vještačenje, trajno oduzimanje ili zabranu upotrebe motornog vozila 5 godina i slično. Pas mater retardiranu!
Namjerno u muškom rodu pišem, jer žensko nije u stanju da napravi ovakav potez i vozi auto po trotoaru..
Naravno da je moja traka preko mosta uvijek sporija od ove druge, i sve u svemu dođoh do ležećeg kod Normal zgrade pod Ljubović i tu je opet bio kolaps kod Trgovinske.
Jer je jedan brižni roditelj upalio 4 žmigavca i čekao ispred škole. Jebe se njemu što je špic saobraćaja, što je napravio usko grlo, ne tangira ga to 2%.
U 5i40 sam stigao kod Lakovića na Zabjelo.
Najgore od svega je, što svi znamo da će da bude kolaps kao svake godine, ali ni na jednoj raskrsnici nije bio jedan jedini policajac da reguliše saobraćaj. Lagano su braćala iskulirala dan juče.
Last edited by hercules; 29-12-23 at 08:05.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Meni je najjače bilo onaj dan kad je bio protest prosvetara. Blokiran bulevar i ja krenuo preko Milenijuma, haos od gužve, a ono braća blokirala jednu traku kod pravnog i kod Baščaršije jer farbaju pješačke. Hahaha. E pa šou. Ja dolazim do njih rekoh što sad ljudi vidite li koji je haos, oni se smiju, uzeli smo kaže po bensedin i dobro nam je, a to bi i vama preporučili. Hahahaha.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
krivi most i ovaj u vojislavljevica su odavno uska grla....a tek sto ce da budu od iduce godine...pa to ce da bude pakao...
znate li vi koliko je zgrada naprvljeno ili je u izgradnji u ovom pojasu iza titeksa izmedju ulica Vojisalvljevica i Ilije Plamenca...
Ja sam neki dan opet prosla onom precicom i bas sam se iynenadila koliko je tu ygrada, sve je livada bila, a one ulicice male, uske, parkinyi na ulicu uh uh.
a nece valjda mezimce da proseta 50m do nekog parkinga, pu pu
prije 5-6 kogdina kad sam presao u trenutnu firmu izmedju Dahne (Montnegro petrol pumpe) i Dogtasa nije bilo zgrada u izgradnji, zavrsavale su se one do Titexa sa oblim krovom... od tad do dadnas ima preko 20 novih, sto useljenih, sto u izgradnji
Sent from my iPhone using Tapatalk
kako je losa ulica vojislavljevica na zabjelo,katastrofa-ona bi trebala da bude prioritet u pg ,kad god prodjem ona je sve losija i losija
A nine brate, bice bolje….samo ne znam kome.
https://www.instagram.com/reel/C1p2q...RsbTc3aHcyMXc0
Ali da krampom skidaju stubiće? Umjesto da se izvade fino šarafi, a stubići sačuvaju. Eo ne znam...
Pa treba tako, da se istrese nervoza.
Prema tome, šta da ti kažem?
Priča li se šta za žute trake?
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks